• Игри
 • Бонус и Промоция
 • Депозиране - Теглене
 • Мобилна Версия
 • Поддръжка и Обслужване
Sending
User Review
4.5 (2 votes)
Overall
3.8

Betfair е създаден през 1999 година във Великобритания от Андрю Блек и Едуард Рей. Betfair имат над 1.1 милиона потребители, а за тях се грижат над 1800 служители. Имат лицензи в голям брой държави, а наскоро и в България.

В сайта на Betfair можете да презареждате и да теглите от сметката си, чрез всички възможни начини за плащане. Можете също да ползвате сайта без алтернативен линк, като са налице 11 езика плюс български, като по този начин могат да играят играчи от различни държави. Типично за този сайта е, че има спортна Борса, в която играчите правят своите залози едни срещу други, като си разменят залозите. В Betfair предоставят доста интересни залози в раздела Спорт, където новодошлите играчи получават бонус в размер на 100 евро за Спорт и 20 евро за секцията Борса.

Betfair лиценз 2022 в България

За съжаление за втора поредна година Betfair не успя да придобие лиценз за залагания и хазарт. Хазартната общност се надява, че през следващата година ще получат необходимия лиценз.

Регистрация в Betfair

Само с няколко правилни стъпки вие можете да си направите регистрация в сайта на Betfair, но трябва да бъдете коректни и точни с вашите данни, за да можете да получете печалбите си. Ето и стъпките за регистрация:

 1. Отивате на регистрация.
 2. Горе вдясно е бутон с надпис „Отвори сметка“ и трябва да кликнете върху него.
 3. Трябва да напишете истинските си данни, защото се извършва проверка за самоличността на всеки потребител. Записвате вашите данни на латиница или кирилица, а ако разполагате с Visa карта ги записвате както на картата. Вашата парола трябва да има над осем знака, които да са комбинирани от цифри и букви.
 4. Избирате валута, а ако разполагате с Visa, трябва да изпишете нейната валута, за да стане по-лесно залагането и тегленето на средства.
 5. В полето „Промо код„, трябва да въведете кода ZBAF01, с който ще получите бонус от Betfair в размер до 100 евро, след като направите първите си залози.
 6. Като попълните абсолютно цялата информация, чак тогава натиснете бутона „Съгласие и отваряне на сметка„.
 7. От Betfair ще получите имейл,  в който ще имате линк за одобряването на регистрацията ви.

Верификация на сметката

Много е важно да верифицирате своята Betfair сметка, за да можете да разполагате с вашите средства, за което са ви нужни документи за идентификация като – лична карта, паспорт, шофьорска книжка. Данните от документа и от регистрацията ви трябва да са еднакви и чак след това ще получите имейл, в които ви уведомяват, че клиентският ви профил е верифициран и ще можете да извършвате тегления.

Секция Спорт в Betfair

В спортната секция в Betfair имате възможност да залагате в над 26 различни видове спорт. Предпочитайки раздела „Футбол“ от менюто, веднага пред вас ви се показват срещите, които се играят в момента и срещите, които ще се играят след това. С определени бутони вие можете да си изберете предпочитаната от вас лига по футбол или шампионат, а срещите за деня можете да ги видите в раздела „Днес„.

Имате голям избор от пазари и различни събития като баскетбол, тенис, конни надбягвания, волейбол, бокс и много други. Можете да печелите и с различни опции като точен резултат, краен резултат, брой голове и залози за полувреме. Разполагате с голям избор от разнообразни спортове, първенства или турнири и по този начин можете да разгледате наличните събития. В отделен раздел се намира – eSports, в които се дават залози за различни игри. Едни от тях са – CS:GO, Overwatch, League of Legends, Halo и други. В спортната секция на Betfair имате доста варианти за залози.

Betfair – залози на живо

Betfair ви дава възможността да се насладите от залозите на живо, като всичко това се случва в момента и отдясно ви се показват коефициентите и изменящите им се стойности, които се променят спрямо резултата.

Секцията „На живо“ има различни видове спорт като най-популярен е футбола и коефициентите се изменят в реално време. От Betfair са сложили малък прозорец, където показателите непрекъснато се променят. Така в действителност вие имате информация за различните събития в платформата на Betfair.

При подбора на секцията „Отидете на живо“ ще ви се отвори нова страница, на която ще ви се появят три варианта – „Изглед от мача“, „Статистика на мача“ и „Гледайте на живо“. Последният вариант е постижим, евентуално ако имате акаунт в Betfair и сте влезли в него.

От дясната страна на прозореца ви се намират няколко метода за залози на живо за определена среща в Betfair, като тук разнообразните видове залагания са с високи ставки и удобен за действие интерфейс.

Без да се чудите изберете букмейкъра Betfair, защото предлага на своите потребители доста повече варианти за кеш аут и спортни събития на живо, отколкото доказалият се на пазара букмейкър Bet365.

Какви коефициенти предлага Betfair?

За момента букмейкърът предлага на пазара едни от най-добрите и високи ставки за спортните събития, на които се залага. Коефициентите в Betfair нямат конкуренция у нас и така бранда надминава другите букмейкъри.

Мненията в Интернет за Betfair са много добри като по-голямата част от потребителите слагат на първо място високите коефициенти и залозите си в този сайт.

Първоначален бонус от 100 евро

В Betfair дават на своите играчи първоначален бонус до 100 евро за новорегистрираните потребители от България. При този бонус получавате по 10 евро за всеки 5 направени единични залога със сума не по-малка от 5 евро.

Например: Правите 5 залога на стойност от 5 евро и в сметката си получавате 10 евро безплатен залог. При следващо реализиране взимате още 10 евро, докато не получите всичките 100 евро.

Важно: Този промоция важи само за раздел „СПОРТ“!

За получаването на 100-те евро в Betfair, вие трябва да въведете определен бонус код при регистрация, който е ZBAF01. За да участвате за бонуса е необходимо първият ви депозит да е с банкови карти или Pay Safe. Има и други варианти като Skrill или Neteller, но те не участват в промоцията.

Задължително ли е да се превърти бонуса?

Добрата новина е, че не е задължително да превъртите бонуса, а единственото нещо, което трябва да направите е да заложите, след това получавате бонуса и правите залози на спортните събития от сайта с коефициент най-малко 1.20.

Например:

Ако сте регистрирали успешно и вкарате във вашата сметка 200 евро, то тогава правите 5 единични залога със сума най-малко от 5 евро и ще вземете 10 евро бонус за  безплатен залог. Запомнете, че ако заложите 25 евро наведнъж, няма да получите веднага бонуса и затова е нужно да се направят 5 отделни залога за различни събития, като коефициента за единичните ви селекции трябва да е 1.50. Боравенето с опцията Cash Out не ви позволява да получите бонуса. Пазари и залози на системи или срещи от Спортната Борса не се считат при този бонус.

С Betfair получавате два пъти повече!

Ако използвате друг бонус код – ZBAF02 ,то тогава ще вземете два пъти повече начален бонус – до 200 евро. Промоционалният код е даден от Betfair, но не се знае докога ще е активен. С него можете да взимате по 10 евро, а по 20 евро за всеки пети залог от по 10 евро при показаните по-нагоре изисквания. Можете да го повторите 10 пъти, за да получите цялата сума от бонуса, но периода за осъществяване на това е до 7 дни.

Стартов бонус от 20 евро за раздел „Спорт“

Този промо бонус код – ZSKACC, го получават новорегистрираните, но той е актуален само за раздел „Спорт“ в Betfair. За да боравите с него е нужно да направите депозит чрез банкова карта или Pay Safe Card, защото депозити през Skrill или Neteller не са включени в този бонус. Условия за получаване:

 • Трябва да направите над 20 евро в спортната секция на букмейкъра, но не забравяйте, че бонус сумата се получава единствено за първият ви такъв залог;
 • Максималният бонус, които може да ви бъде преведен по сметката е 20 евро;
 • След получаването на офертата, то вие трябва да го превъртите поне три пъти, преди да получите спечелената сума. Което ще рече, че при залог от 20 евро и придобиването на 20 евро бонус, то тогава трябва да направите залози на стойност 60 евро, преди да можете да разполагате с дадената ви сума;
 • Вашите залози трябва да участват на събития с коефициент не по-малък от 1.60 при единичните и множествените залози;
 • Няма да ви се смятат залози, при които сте ползвали Cash Out, Азиатски Хендикап, гол линии, четно/нечетно, равенство, няма залог;
 • Ако ползвате бонус сумата само на един пазар многократно, то тогава единствено първият залог се смята към сумата за превъртане;
 • Като получите бонуса имате 30 дни, за да го превъртите.

Betfair предлага доста изгодни бонус оферти за футболните си запалянковци. Букмейкърът ви предоставя възможност да спечелите 10 евро безплатен залог, едва когато залозите ви са на стойност 25 евро в спортният раздел. Трябва да добавите  поне 4 събития в своя множествен залог, а коефициентът за всяко събитие трябва да е най-малко 1.50. Betfair контролира залозите ви непрекъснато и ако съберете 25 евро залози, то чак тогава ще вземете бонус от 10 евро. Спечелената сума се получава всеки Понеделник, в зависимост от залозите ви за предната седмица. Трябва да се възползвате от този безплатен залог в рамките до 7 дни след като го получите.

Без значение на какво залагате дали на мачовете от всички футболни първенства и турнири или на събития от други спортове, то вие трябва да го сторите преди началото им. Като максималната печалба е 10 евро.  В предложение не влизат залозите на живо, раздел „Борса“, функцията Cash Out, ACCA EDGE или залози с други бонус суми. Ако вашият залог е само с четири събития, то тогава няма да участва в бонуса. Със спечелената сума можете да правите безплатни залози, от които вземате чистата печалба.

С бонус от €200 000 в играта “Златни голове”

Betfair предлага на вече регистрираните си играчи много заинтригуващи бонуси, които могат да  играят без да правят залог или да заплащат по какъвто и да е друг начин. Всеки с акаунт може да участва, като предвижда точните резултати на подбрани от букмейкъра футболни срещи от Премиър Лийг на Англия, Ла Лига, Бундеслига или други челни двубои. Огромната печалба от 200 000 евро ще я вземе този играч, който познал всички резултати, но е важно да отбележим, че тази сумата може да става все по-голяма, докато джакпота не падне. Betfair имат за своите играчи и утешителни награди, защото е доста трудно да се познаят шест резултат безпогрешно. Наградите са за най-добрият играч, които е познал най-много мачове – 500 евро и безплатни залози от 10 евро за първите десет участника. Ако има равенство между играчите, то тогава наградите се разпределят по равно по между им. Безплатните залози се получават до 48 часа, а другите бонуси се изплащат до един месец.

Betfair предизвиква всички фенове на футбола с тази игра, за да се докаже кой най-добре е запознат с топ отборите и играчите от едни от най-завладяващите първенства в света.

Залог за шампион на Висша Лига или Ла Лига

В тази оферта трябва да се направи залог за шампион на гореспоменатите първенства. Трябва да се направи залог от най-малко 25 евро за последен победител в първенството, за което ще взимате по 2 евро бонус сума, когато този отбор спечели с не по-малко от 2 гола разлика. Този бонус е активен само 48 часа, а залогът се прави преди първият тур. Сумата, която спечелите можете да заложите на различни спортни събития в сайта на Betfair.  

За спортните залози в Betfair има ли 100% бонус?

За сега Betfair не предоставят на българските играчи стартови бонуси от 100%, като останалите букмейкъри. Погледнато от друга страна, това е доста хитър ход от страна на бранда, защото при повечето начални бонуси има скрити условия, а Betfair иска да е коректен със своите потребители. В Betfair също има някакъв стартов бонус от 50% до 100евро, който е добра възможност да се възползвате от него. При букмейкъра 1xBet при новорегистрирани в България можете да получите 100% до 100 евро.

Price Rush – повишени ставки

Betfair доста успешно се конкурира с другите букмейкъри, като предлага зашеметяващи бонуси и високи коефициенти, като едно от предложенията им е Price Rush. С нея получавате повече отколкото очаквате, защото коефициента ви при залог се завишава. Ако има по-голяма сума от тази, на която сте заложили, то тогава от борсата на Betfair мигновено ще ви я изплатят. Това ще ви се отбележи задължително на вашия фиш.

Цялата тази информация се отразява в профила ви, В раздела „Моят акаунт“ ще получите актуална информация, а след това кликнете върху „Моите залози„, където след получаването на Price Rush ще ви се качи цената на залозите. Price Rush е пряко свързан със залозите „На живо“, също така важи за еднократните залози, но за комбинации не е наличен. При приложението Price Rush можете да имате редуциране, заради регистрация от дадена страна.

Има ли вариант, при които  Price Rush да ни даде по-ниски от наличните коефициенти?

Това е напълно невъзможно, тъй като абсолютно всички ставки се набират автоматично от системата на спортната борса.

Можем ли да извършим Cash Out, ако залозите са Price Rush-нати?

Това може да се случи ако имате показана такава икона на екрана за Cash Out, въпреки че сте заложили чрез Price Rush. Betfair естествено изчисляват коефициентите чрез Price Rush на Cash Out офертата.

ACCA EDGE – връщане на залог

Betfair ще ви възстанови сумата, ако имате несполучлива среща, но трябва да сте заложили на минимум три срещи и чак, тогава ще можете да ползвате ACCA EDGE. Можете да откриете тази опция при всички спортни раздели, като и при залозите на живо. При ACCA EDGE няма да ви се  налага  да имате минимален коефициент при определена среща или двубой.

 1. Да се сдобиете с ACCA EDGE предложение, трябва да добавите в електронният си фиш  най-малко три срещи, след това отдясно ще ви се покаже икона в оранжев цвят с текст „EDGE„, с което разбирате, че предложението е активно;
 2. Вашите селекции се обновяват, чрез кликване на бутона;
 3. След като сте задвижили ACCA EDGE, чак тогава можете да определите вашият залог;
 4. При несполучлива среща ACCA EDGE ви връща залога.

Betfair – Борса

Betfair от самото начало държат на тяхната Борса, за различните видове залагания като можете да я намерите в лявата част на прозореца, където е и менюто. При предпочитаният от вас спорт ще ви се покаже меню, на което са показани изчерпателни данни. В това меню има доста изчерпателна информация за текущите и  предстоящите срещи особено на раздели „Футбол“, по този начин ще можете да видите всички възможни залози, които да направите за нея.

Betfair предлага на своите потребители и борса за залагания на живо, които представляват – За и Срещу. При опцията „На Живо“ правите своите залози в реално време като букмейкърът ви дава пълна информация за дадената среща, но към него се включвате само с един клик. В раздела „На живо“ ще ви се покажат абсолютно всички  текущи в борсата срещи от дадения спорт. Това става като ви се появи прозорче за дадена среща в детайли. Интерфейсът на борсата към Betfair е уникална и доста лесна за ползване, така че и най-неопитният играч ще може да се справи.

Борсата на Betfair е едно нововъведение в света на спортните залози, а до момента дори и най-популярните брандове не предлагат такава.

Как действа Борсата?

Спортната Борса на Betfair едни играчи дават ставки за дадени събития, които ще се случат, а други играчи залагат на тях, за това компанията взима комисионна от всеки спечелен залог, без значение кой играч го е направил. Едните са букмейкъри, които  предоставят ставки към пазарите, а другите потребители, които правят залози. Във ваши ръце е да прецените от кои искате да бъдете!

Как може да спечелим с борсата?

Трябва ви определено обучение, за да се справите при поставянето на залози в Борса. За да станете успял трейдър, ви е нужна доста добра подготовка преди да се захванете с това начинание.

В раздел Борса – 20 евро бонус

Betfair се е усъвършенствал в раздаването на бонуси на своите новорегистрирани и постоянни потребители, като на тяхната платформа направят залог да имат печалби, които даже не са и предполагали. От борсата на Betfair  за своите новорегистрирани играчи, които си откриват сметка им се предоставя бонус от 20 евро.

Ето как да получите бонуса:

 1. Регистрирайте се в Борсата на Betfair;
 2. Въведете коректно вашите данни и запишете бонус кода – EXE501 в отговарящото за него поле;
 3. Захранете акаунта с не по-малко от 20 евро;
 4. Направете залог за най-малко от 20 евро в раздел „Спортна Борса“ и ако той не е печеливш, то тогава Betfair ще ви възстановят 20 евро по сметката ви.

Основни правила за придобиването на бонуса:

 • Важно е да депозирате определена сума и да направите залог до седмица от направата на акаунта ви.
 • Задължително трябва да направите над 20 евро залог до седмица, иначе в противен случай няма как да ви се изплати безплатният бонус от 20 евро.
 • Този бонус не е актуален, когато не сте свършили или отменили залозите.
 • Дори и да осъществите два залога наведнъж, то бонусът ще е валиден само след свършването на първия залог.
 • Дори и при печалба няма да получите в акаунта си 20 евро.
 • Трябва да изпълните изискванията по бонуса най-много до 72 часа и чак тогава от Betfair ще ви изплатят този бонус.

Спортна Борса предлага до 25 евро за баскетбол

Още един впечатляващ бонус от Betfair за раздела „Спортна Борса“, които се задейства при извършен единичен залог преди началото на срещите от NBA, Евролига и ACB лига на Испания. За NBA залозите трябва да са за пазар “паричен хендикап”, а за другите две лиги се налага пазар “залог на мач”. Единствено първият залог, които отговаря на изискванията, може да участва за бонуса, а той става действащ след края на третата четвърт от срещата. Все пак ако загубите залога си след приключване на срещата, тогава ще си върнете парите обратно – 25 евро. Тази сума се връща като безплатен залог и е активна една седмица за залози в спортната борса. Важно е да знаете, че при кеш аут или на пазар за равен резултат бонуса не важи.

За първият залог “Срещу” в Спортна Борса получавате до 10 евро обратно

Betfair предлага на своите играчи, които залагат за първи път на залог Срещу  в спортната борса, един доста интересен бонус. Дори и да претърпите загуба букмейкърът ще ви върне обратно 10 евро по вашата сметка. Важно е да ви предупредим, че бонусът има условие, при което максималният коефициент е 2.0 и времето на окончателният залог е до седмица. Ако използвате опцията „Cash Out“ при залози в реално време, то тогава няма да можете да ползвате бонуса.

Фиш с извършените залози

Електронният фиш на Betfair ви отбелязва в истинско време срещите, които сте маркирали, на какво сте заложили и променящите се коефициенти. В този фиш със залози можете да намерите опцията за Price Rush, светещата в оранжево опция за кеш аут или ACCA EDGE оферта. Ролята на този фиш е да ви осведомява, като ви изчислява сбора на ставките от маркираните срещи, преди да направите залога си. Също така можете да проверите каква може да е евентуалната ви печалба при определен залог на изписаните коефициенти. Това става автоматично и така вие спестявате от вашето време. Можете да залагате на единични, двойни, тройни и други множествени залози. Единственото, което е нужно да направите е след избора си е да завършите като кликнете върху жълтият бутон в края на електронния фиш – „Постави залог„.

Едномачови комбинации

Букмейкърът Betfair  предлага на своите потребители една уникална възможност да могат да правят комбинации между различните селекции и да вземат специален коефициент за предпочитанията си. Тази опцията е налична при футболните мачове и се нарича – Едномачови Комбинации. Тя присъства в доста голяма част от футболните мачове, но понякога има изключения и може да я няма. Можете да я откриете в едноименния раздел при предпочитание на конкретна среща.

Тук можете да разгледате подбрани пазари, които да съчетавате в една селекция. Например, ако мислите, че в определен мач домакинът ще загуби, ще направи над 2 гола в срещата, двата отбора ще отбележат и ще има поне 10 корнера, то тогава можете да съчетаете всичко това в една селекция. Betfair ще ви предложи специален коефициент, на който можете да направите залога си. Единственото условие, за да спечелите е всички предпочитани селекции да се осъществят. Запомнете, че ако комбинирате 2 или повече селекции от една среща нямате право да сложите и такава от друга среща. Благодарение на букмейкъра всеки един потребител може да си осъществява залог според неговите предпочитания, тази опция е перфектна за футболните запалянковци.

Опцията – Cash Out

Можете да откриете опцията Cash Out в разделите „СПОРТ“ и „Спортна борса“. Благодарение на тази опция можете да спрете направеният от вас залог и така да предотвратите евентуална загуба.

Какво представлява Cash Out?

Голяма част от потребителите използват тази опция, за да не загубят заложената от тях сума и това може да стане докато се извършва определена среща. Тази опция можете да употребите при единични залагания на мачове, при съчетание в игра на ЖИВО и в различни видове спорт като най-предпочитания е „Футбол“. В сайта на букмейкъра са показани всички пазари, които поддържат Cash Out, можете да ги разпознаете по малката жълта иконка, която потвърждава тази функция. В Betfair тази опция се използва несамо в Спортният раздел, но и за играещите в Борсата на букмейкъра. 

Директно излъчване в Betfair

Платформата на Betfair ви разрешава да гледате част от събитията в реално време. Това става като определената среща бъде отбелязана с икона на плейъра, по този начин се ориентирате за събитията на живо. Така докато играете и залагате на някоя среща, то вие можете да я гледате директно, докато се излъчва. Можете да избирате от различни спортове и първенства като Серия А на Италия, ФА Къп в Англия, всички състезания от сериите Мастърс, Евролигата по баскетбол и много други. Единственото условие, при което можете да ползвате тази опция е да сте регистрирани и да разполагате с налични средства по сметките си, по този начин вие безпроблемно разглеждате срещата и пазарите към нея.

Начини за депозиране и теглене на средства

В платформата на Betfair предлагат различни варианти за теглене и депозиране на средства по сметката ви. Системата използва от дебитни и кредитни карти до обикновен и бърз банков трансфер, WebMoney, чек, електронните портфейли Skrill и Neteller.

Метод за разплащанеМинимален депозитМаксимален депозитВреме за транзакция
Visa€6€99 999веднага
Bank Wire Transfer€15не е посоченоот 2 до 5 дни
Neteller€15€45 000веднага
Skrill€15€45 000веднага
Paysafe Card€10€500веднага
MasterCard€6€99 999веднага
ePay.bg€5€2500веднага

Всички варианти за депозит са – Bank Wire Transfer, Paysafe Card, Skrill, Neteller, MasterCard, Visa, ePay.bg Всички варианти за теглене са – Bank Wire Transfer, Paysafe Card, Skrill, Neteller, MasterCard, Visa, ePay.bg

За различните страни може да съществуват някакви различия при плащанията, но горепосочените начини са активни за българските потребители. Сумите при най-малък депозит е една и съща, но при най-висок такъв има разлика при различните варианти, като при електронните портфейли тя достига до €45 000. При самото теглене също има разлики в зависимост от употребявания начин, като малката стойност е 5 евро, а крайните лимити са различни.

Мобилна версия към Betfair

Betfair наистина мисли как да привлече повече потребители в редиците си, затова се сдобиха и с мобилна версия, където се осъществяват спортните залагания. Благодарение на нея действията ви на платформата през мобилните устройства стават изгодни и елементарни, защото системата машинално преценява размера на екрана ви и заема нужното място върху него. Не е нужно да сваляте обособеното мобилно приложение – Betfair mobile, а направо можете да осъществите залозите си непосредствено от сайта на букмейкъра. Когато си свалите мобилната апликация на Betfair за Android или iOS, ще имате достъп до пълната информация, която ви интересува.

Известност на компанията според Google Trends

При проверката ни за букмейкърът Betfair в Google Trends през последните 5 години е, че Betfair се придвижва несигурно в България, но за сметка на това се опитва да усъвършенства услугите, които предлага и така най-вероятно ще привлече една голяма част от родните играчи.  

Объркани адреси или търсения

Потребители в повечето случаи изписват по погрешен начин името на Betfair и затова от Efirbet събрахме на едно място най-често сгрешаваните фрази и търсения в Google, така се надяваме да сме ви от полза.

 • betfair.bg – Веднага се пренасяте на главният сайт на Betfair.
 • betfair bg – Този израз се търси от българските играчи, но това не е необходимо, защото на самият сайт има меню за замяна на езика.
 • betfear или бетфаир – Не са редки и случаите, когато от погрешно чуване на името на бранда от  рекламите по спортните телевизии и се изписва погрешно.
 • acca залози – Вярното име на опцията е ACCA EDGE и ще я откриете в сайта на бранда.
 • bet fair – Въпреки, че сте го изписали поотделно, пак ще ви препрати към верният резултат.

Партньорска програма – Афилиейт

 Чрез своята програма за афилиейт Betfair има многобройни съдружници по целият свят. С тази програма притежатели на онлайн портали или други видове сайтове могат да станат онлайн съдружници. Необходимо е само да попълните определена информация като опишете как ще рекламирате сайта, вашите лични данни и адрес към личният ви сайт.

Ще получите достъп до системата им, която е свързана с афилиейт платформата на Income Access, но това ще се случи ако ви одобрят. Income Access предлагат партньорски системи, които обединяват сайтовете на различните брандове с тяхната платформа, като измерват с голяма точност изпратения трафик, комисионните, броя на посетителите и много други.

С афилиейт програмата на Betfair ще имате неповторим код към вашият акаунт, който да боравите в разнообразните материали за реклама, банери, промотиращи текстове и други. Получавате 30% от това, което са изиграли потребителите, които са се регистрирали през вашите линкове и препратки. Можете да избирате от различни езици и разбира се на български език.

Обслужване за клиентите и контакти

Betfair винаги са давали достъпна и коректна информация на своите потребители, за предоставяните от тях услуги. От линка “Помощ”, който можете да откриете до логото на букмейкъра в горната лява част на сайта. Тук можете да откриете всякаква информация и да зададете въпросите, които ви вълнуват или притесняват, а  отделно имате и търсачка, с която търсенето става още по-лесно.

Често задавани въпроси – FAQs

Какво се става с Betfair?

Букмейкърът има проблеми за в момента с лиценза от Държавната комисия по хазарта и затова е прекратил привилегията на български потребители да се регистрират в платформата.

Какво ще се случи със средствата по сметките ми, когато Betfair не е активен?

Не трябва да се притеснявате, защото бранда е осигурил достъп до всички разплащания, така че ще можете да разполагате с парите си.

На каква стойност трябва да е минималният залог в сайта на Betfair?

Сумата за минимум залог е 0,10 евро, като тя е единствено за спортните залози в сайта.

Нужен ли ми е действащ линк за Betfair, за да играя в сайта на букмейкъра?

Не ви е необходим, защото услугите на бранда са напълно достъпни за България.

Защо Betfair нямат покер стая и онлайн казино?

Има, но не и за нашата страна, защото нямат лиценз за тях. Там има различни варианти за игра на рулетка в казиното и обособени покер варианти.

Предоставят ли се залози на конкурси и шоу програми?

Малко са като варианти, но все пак има такива – Евровизия, наградите Оскар, политически залози или Биг Брадър.

Съществуват ли прогнози на Betfair?

Разбира се, че се предлагат, но само за футболни събития.

Кеш аут не функционира, какъв е проблемът?

Сигурно някоя от заложените ви селекции е блокирана, но пак ще можете да я ползвате когато стане пак действаща.

Как да осъществим печалба в борсата?

Без значение е дали залагате в Спортната Борса на Betfair не е сигурно дали ще имате печалба, от значение са вашите техники за игра. Важно е да се осведомите предварително, за да можете плавно да започнете да правите своите залози.

Могат ли да ми ограничат акаунта?

Ако сте коректни към букмейкъра, като спазвате определените правила и изисквания, то тогава вашият акаунт няма да бъде лимитиран. Betfair държи на потребителите си, които са резултатни, така че играйте и дръжте на стратегиите си.

Заключение за Betfair

Както видяхте Betfair разполага с интересни варианти при своите спортни залози, а коефициентите са най- високите в тези среди, а да неговорим за наистина изчерпателните статистики за извършваните срещи на живо. Спортната Борса е най-добрият коз за букмейкъра, защото е неповторима и няма по-добра от нея, също така мобилните услуги са на високо ниво и залагането става като лесна игра. Единственият малък недостатък е, че не се предлагат опции за казино игри или покер, но сме сигурни, че в бъдеще ще разполагат и в нашата страна. Betfair впечатлява с лоялността си към своите потребители с това, че има специален клиентски център, които отговаря на всички въпроси, които вълнуват играчите и е активен 24/7.

Всичко това събрано на куп прави Betfair търсена платформа за спортни залагания от милиони хора по целия свят. Затова трябва да се впуснете в необятните възможности на бранда, за да установите всичко това сами. Играйте и се забавлявайте!