Spinomenal пуска новия слот Majestic Claws

Водещият доставчик на iGaming съдържание Spinomenal представи последния си шедьовър, Majestic Claws. Тази изключително забавна игра пренася играчите в свят на екзотични животни, осигурявайки вълнуващо гейминг изживяване.

Majestic Claws е игра с 5×3 макари, която включва множество грациозни животни като слонове, мечки, пауни и червени панди. Вълшебен ориенталски пейзаж оживява на екрана, обединявайки всички тези елементи. Играчите могат да задействат функцията за безплатни завъртания, когато улучат три или повече символа на лотосов цвет за безплатни завъртания. За да започнат това пътешествие, играчите трябва да завъртят колелото на късмета, за да определят максималния брой безплатни завъртания и специалния символ, който винаги ще се удвоява.

Бонус рундът ще се активира, когато се открият три или повече червени тигрови лапи. Събирането на разпръснати печеливши символи постепенно ще запълва метъра отляво; пет символа на тигрова лапа завършват една клетка и увеличават шансовете за печалба. Ако се появи символът Scatter +1, играчите ще спечелят повече завъртания.

Струпани Wild символи могат да се появят на случаен принцип и, когато го направят, ще увеличат шансовете за печалба. Пет диви символа на бял тигър на печеливша линия ще изплатят залога на линия х200. Друга функция е механиката „Only Double“, която може да се стартира, докато барабаните все още се въртят, трансформирайки всички символи в двойна форма за увеличен потенциал за печалба.