Overall
7.6/10
7.6/10
 • The Idea - 8/10
  8/10
 • Graphics - 6.9/10
  6.9/10
 • Audio - 7.5/10
  7.5/10
 • Bonus - 8/10
  8/10
Sending
User Review
0/100 (0 votes)

Играй Fresh Fruits безплатно – Endorphina демо версия

Играй на цял екран – Fullscreen Mode

За излизане от цял екран натиснете “Esc”

Описание на играта: Тази игра е добре позната на играчите, защото е подобна на старите игрални автомати с “плодове”. Този слот ви гарантира големи печалби.

Fresh Fruits е един вълнуващ онлайн слот, който е  разработен от Ендорфина игри. Тя е като старите класически игри с  “плодове”. Гейм играта е много лесна и забавна, поради което този слот е фаворит сред играчите.

Анимациите са напълно класически и опростени като дизайн, като за всеки от този вид слот. Всъщност повечето от символите са плодове. Fresh Fruits има 5 барабана и 40 печеливши линии, които могат да бъдат контролирани, така че не е необходимо всички от тях да са активни. Играта не разполага с бонусен рунд или специална функция, като скатер символът дава възможност на играча да спечели до 200 000 монети, ако играе при максималният залог.

Fresh Fruits игра

Както ви обяснихме, този онлайн слот има 40 линии за разплащане в 5 барабана. Фонът е класически сив цвят с малки капчици вода, които падат. Макарите изглеждат все едно не са свързани заедно, но това не е така.

Правила на играта

В горният ляв ъгъл на слота на играта Fresh Fruits има малка картина на монетите ви, които ви позволяват да контролирате размера на монетата си, който могат да бъдат от 0.05 до 0.5. Също така можете да заложите на определена линия колкото искате монети. В долният десен ъгъл можете да откриете бутонът “Линии”, когато кликнете върху него определяте колко активни линии искате да запазите. Освен това, можете да зададете максималният залог и да кликнете върху “Автоматичен”, при който автоматично се завъртат барабаните. Това е популярна функция за игра, която можете да го проверите на техния уебсайт.

Докато играете, ще видите ябълки, ягоди, грозде, лимони, кокосови орехи и дини, които са символите на играта. Освен това, има символи като камбанка, 7 и най-високият е падащи звезди. Звездите са скатер на слота, а имате и допълнителен жокер символ.

Игрална функция при Fresh Fruits

Както много други казино игри и Fresh Fruits имат игрална функция. Тя работи като игра на карти, където слотът има лицева карта, като трябва да кликнете върху една от тези четири карти с лицето надолу. Идеята е да ви се падне по-добра карта от тази на компютъра. Започвате да играете, когато кликнете върху бутона “Поемане на риск” и получите шанс да удвоите печалбите си. Можете да удвоите печалбата си до 10 пъти, но ако сгрешите, губите първоначалната си печалба.

Фактор тръпка

Fresh Fruits е доста лесна игра на слот, която няма никакви специални и допълнителни функции. Въпреки това, разработчикът на играта добавя огромна възможна победа, благодарение на скатер символите. Ако играете с максималният залог, можете да спечелите до 200 000 монети. Звездите са скатер символи и от тях ви трябват 5, за да спечелите максималната награда, която този слот може да ви предложи.

Заключение

 Fresh Fruits е наистина доста лесна игра, при която няма никакви специални функции, които ще ви затруднят. Тази игра предлага на своите потребители доста големи награди. Затова ние я препоръчваме горещо за начинаещите играчи. Не забравяйте, че удоволствието от играта идва докато играете самата игра!