Overall
8/10
8/10
 • The Idea - 8/10
  8/10
 • Graphics - 8.5/10
  8.5/10
 • Audio - 7.6/10
  7.6/10
 • Bonus - 7.9/10
  7.9/10
Sending
User Review
0/100 (0 votes)

Играй Wild Fruits безплатно – Endorphina демо версия

Играй на цял екран – Fullscreen Mode

За излизане от цял екран натиснете “Esc”

Описание на играта: Това е една лесна и висококачествена игра с “плодове”. При тази игра можете да играете безплатни игри и да печелите големи награди.

Wild Fruits е още една класическа игра на слот, която прилича на старите „машини с плодове”. Тази игра е разработена от Ендорфина игри, която се опитва да придаде нов вид на слотовете с плодове. Гейм играта е много лесна и затова се предпочита и харесва от доста голяма част от играчите. Тя има класически, но забавни анимации, които са подобни на всяка друга игра с плодове.

Самата тема на играта и фона са каубойски, но повечето символи са плодове. Скатер символът е шерифска значка. Слот играта „Wild Fruits“ предлагат на своите играчи големи печалби, с възможност да играят за максималният залог, при които да получат до 10 000 монети.

Wild Fruits – правила на играта

В този онлайн слот има 50 линии за плащане, разпределени в 5 барабана. Фонът на играта е доста мрачен. В горният ляв ъгъл на слота има малка картина с монетите, което ви позволява да контролирате размера на монетата си, които могат да бъдат от 0.05 до 0.5. Можете също да зададете колко монети искате да заложите на определена линия. В долният десен ъгъл се намира бутонът “Линии”, когато кликнете върху него определяте колко активни линии искате да запазите. Можете да зададете максималният залог и да кликнете върху “Автоматичен”, при което автоматично завъртате барабаните.

Както при по-голямата част от слотовете с плодове и тук в „Wild Fruits“ символите са плодове. Има ябълки, череши, портокали, сливи, лимони, ягоди, грозде, дини и кокосови орехи, а жокер символът е значка. Скатер символът е 7.

Wild Fruits  – характеристики и бонуси

Както повечето казино игри и тук имате игрална функция. Тя работи като игра на карти, където слотът има лицева карта, след което трябва да кликнете върху една от четирите карти с лице надолу. Идеята е да получите по-добра карта от компютъра. За да започнете трябва да кликнете върху бутона “Поемане на риск” и да получите шанс да удвоите печалбите си. Можете да удвоите печалбата си до 10 пъти, но ако сгрешите губите първоначалната си печалба.

Фактор – тръпка

Разработчиците на игри добавят различни функции, за да направят слота си уникален и по-привлекателен за играчите си. В „Wild Fruits“, ако получите 3 или повече скатер символа имате шанс да играете в бонус кръг. Играчът получава 10 безплатни игри на 2-ри, 3-ти, 4-ти и 5-ти барабан. По време на тази функция играчът получи още 3 скатер символа, то тогава той получава още 5 безплатни игри.

Заключение

 „Wild Fruits“ е много лесна и интересна онлайн слот игра с ясени правила. Макар, че не се предлагат много бонус функции, играчите все пак могат да получат доста добри печалби. Тук функцията за безплатни игри е единственото нещо на този слот, при което играчите могат да се научат да играят веднага. Затова ние я препоръчваме горещо на начинаещите играчи.