Overall
7.1/10
7.1/10
 • The Idea - 8.4/10
  8.4/10
 • Graphics - 7.8/10
  7.8/10
 • Audio - 6/10
  6/10
 • Bonus - 6/10
  6/10
Sending
User Review
0/100 (0 votes)

Играй Aztec Glory безплатно – EGT демо версия

Играй на цял екран – Fullscreen Mode

За излизане от цял екран натиснете “Esc”

Всеки един от нас без значение каква професия практикува или какви интереси има, все някога се е интересувал от примамливо пътуване и откриване на нови места. За съжаление обаче, много от нас не могат да отидат на тези места по свят, които са били в минало време, макар че ще е чудесно ако можете да се върнете обратно във Викторианската Англия или Америка от 20-те! Но все още не съществуват машини на времето…

Реалните слот машини като Aztec Glory ви предлагат на вашето внимание виртуална алтернатива на вашите мечтани пътувания във времето. Вярно е, че няма да си разказвате истории с местните жители или да си правите селфи с красивият залез, но за сметка на това можете да спечелите до 128 642 кредита. Препоръчваме ви горещо да се възползвате максимално от печалбата!

Нека ви върнем назад във времето

Много ще ви впечатлят самите графики на интерфейса на тези 5-рола, защото изглеждат накъсани, нерафинирани в техният вид. Сравнение със съвременните слот машини веднага се виждат разликите. Графиките ни връщат към 90-те години и ни въвличат в една уникална атмосфера, в която да играете с удоволствие.

Фонът е доста заглушен в сравнение с барабаните, с което не ви претоварва, докато играете. Не всички символи на мрежата са ексклузивни за заглавието, като например иконите на стойността на картата. Цветовете са ярки, но блясъкът им е притъпен през годините, защото играта е с почти ретро филтър.

Неконвенционални

Игрите от EGT, които се предлагат на пазара са малко по-различни от останалите както вече сте забелязали. Вместо да имате ясен бутон за завъртане и малки парични залози, марката е голяма, която започва със залог от 10 кредита. Отделно е необходимо да завъртите барабаните, като непрекъснато кликвате върху стойността на залога чрез съответните бутони.

Освен тези очевидни детайли на контролният панел, повечето от другите бутони правят това, което трябва и когато трябва, като опциите за автоматично изпълнение – “i”. Единственият, който не е хазартната функция, защото се появява по начин, по който не изглежда като интерактивен бутон.

Едни невероятни печалби

Таблицата с печалбите е с различни символи, с които да си взаимодействате, като например папагала, който струва поне 750 диаманта, когато получите пет от тях, това са парични икони, които не носят само пари. Ако искате допълнителни печалби, можете да се съсредоточи върху голямата плочка храм на играта, която е дивата на тази слот машина и заместване другите икони, като от нея можете да получите за подарък безплатни игри.

За да се задейства това, просто трябва да получите три или повече от символите навсякъде по матрицата. След като това се случи, един от многото други символи ще бъде избран на случаен принцип, за да стане специален символ и след това започвате да играете още 10 кръга. Като специална плочка, тя може да се разрасне по барабаните, което потенциално увеличава шансовете ви за спечелване на по-големи суми в брой. По време на игрите е напълно възможно да спечели още 10 рунда, ако обаче късметът е на ваша страна.

Правилата на играта

По-голямата част от игралните автомати са с налични опции за хазарт, защото това помага да се увеличи развлекателната стойност на цялостната игра. Aztec Glory е като повечето слот игри, където трябва да се познават карти.

При започването на кръга, ще видите ред от карти с лицето надолу и имате на разположение две опции – червено или черно. Трябва да изберете цвят, за да задействате играта като е необходимо да познаете коя карта е скрита. Ако успеете ще имате възможност пак да опитате късмета си, ако обаче объркате, ще загубите печалбата си.

Заключение

Задължително ви препоръчваме да играете на Aztec Glory, защото тази игра ще ви даде нещо в началото, но след няколко завъртания ще се почувствате като в свои води и няма да искате да спрете. Това може да ви донесе време изпълнено с със забавление и печалби.