Overall
9.3/10
9.3/10
 • The Idea - 10/10
  10/10
 • Graphics - 9/10
  9/10
 • Audio - 10/10
  10/10
 • Bonus - 8/10
  8/10
Sending
User Review
100/100 (2 votes)

Играй 20 Super Hot безплатно – EGT демо версия

Играй на цял екран – Fullscreen Mode

За излизане от цял екран натиснете „Esc“

20 Super Hot с право е една от най-популярните онлайн слот игри, които ще намерите в България. Тази страхотна ротативка предлага страхотно забавление и e супер лесна за игра. И в същото време, възможните печалби в играта са доста впечатляващи. 

20 Супер Хот е една от популярните слот игри, създадена от софтуерния провайдьор EGT Interactive. Играта е с класическа тема, включваща плодове и знаци като седмици и звезди, и разполага с 5 барабана и 20 печеливши линии.

RTP (Return to Player) на 20 Super Hot е около 95.79%, което гарантира справедливи шансове за печалба при игра. Допълнително, тази слот игра притежава бонус функции като Gamble и Jackpot Cards, които могат значително да увеличат вашите печалби.

Един от големите плюсове на 20 Super Hot е, че тя е напълно оптимизирана за мобилни устройства. Можете да играете тази слот игра на вашия смартфон или таблет, което прави играта достъпна и удобна за игра по всяко време и навсякъде.

20 Super Hot графика и аудио

20 Супер Хот има ярка и цветна графика, която възпроизвежда класическата тема на плодовите слот машини. Символите включват различни плодове като череши, сливи, лимони и грозде, както и традиционни символи като седмици и звезди. Всеки символ е детайлно иллюстриран, като цветовата гама е ярка и приветлива, а анимациите при печеливши комбинации добавят допълнително вълнение.

20 Super Hot
20 Super Hot

Звуковите ефекти в 20 Super Hot също допринасят за общата атмосфера на играта. Когато спечелите, чуете весели мелодии, които придават още повече ентусиазъм на вашия успех. Фоновата музика е спокойна и приятна, което помага за задълбоченото усещане за играта.

В комбинация, визуалните и звуковите ефекти правят забавна и енергична слот игра, която едновременно с това отдава почит на класическите слот машини.

Символи

Ще играете на стандартните 5 барабана и 3 реда. Печелившите линии са 20 на брой и са фиксирани. Тоест, няма да можете да ги променяте. Играта е почти идентична със слота 40 Super Hot, като разликата между двете игри е само в броя на печелившите линии и размера на залозите.

Символите в слот играта са общо 8. Два от тях са уайлд и скатер, под формата на щастливата червена седмица и златната звезда. Уайлд символа ще ви помага да образувате печеливши комбинации по-често, а със скатер символа ще можете да направите най-голямата възможна печалба в играта. 

Тя е на стойност 500 пъти залога, без значение размера му, за пет скатер символа на екрана. Както вероятно знаете, скатер символа не се влияе от печелившите линии и ще ви носи печалби, когато получите 3, 4 или 5 броя от този символ, без значение на коя позиция се намират те.

Wild & Scatter
Wild & Scatter

Бонус функции на 20 Super Hot

Колкото и качествена да е една слот игра, накрая винаги се стига до това какви бонуси и печалби предлага. В крайна сметка, това е много важна част от играта на ротативки. Повечето слот игри имат почти еднакъв процент на възвращаемост, разликата е в начина, по който се изплащат печалбите. 

В 20 Супер Хот това ще се случва посредством основните символи, най-вече. Тоест, няма да разполагате с много на брой бонуси, от които да се възползвате. Това, обаче, изобщо не е проблем, защото основните печалби са много добри

Разбира се, винаги е хубаво когато една ротативка разполага с безплатни завъртания в самата игра. Но те често са за сметка на печалбата от обикновените символи. И макар бонусите като безплатните завъртания да носят невероятна тръпка и страхотно усещане, трябва да има и слот игри, които предлагат по-директен начин на изплащане на печалбите. 

Функция Jackpot Cards

Функцията Jackpot Cards в 20 Супер Хот е прогресивен джакпот, който може да бъде активиран по случаен начин след която и да е печеливша ръка. Когато тази функция е активирана, играчите имат възможността да избират от 12 обърнати карти, докато не разкрият три съответстващи символи на карти. Съответствието на тези символи определя кой от четирите джакпота (пика, купа, каро, спатия) играчът ще спечели.

Функция Gamble

Функцията Gamble е друга бонус функция в 20 Super Hot, която играчите могат да използват, за да увеличат своите печалби. След като спечелите печеливша комбинация, можете да изберете да „заложите“ вашата печалба, като предположите дали следващата карта ще е червена или черна. Ако познайте правилно, печалбата ви се удвоява. Въпреки че тази функция носи риск, тя също така предлага възможността за значителни печалби.

20 Super Hot Gamble Функция
20 Super Hot Gamble Функция

Заключение

20 Super Hot е една от най-играните и качествени онлайн ротативки, които изобщо можете да намерите. Няма никакво съмнение, че ако сте фенове на този тип игри, ще се забавлявате страхотно с този слот. 

Играта, разбира се, не е перфектна. Но трудно ще намерите друга, която толкова да се доближава до това определение. Наистина страхотна работа от EGT. 

Надяваме се този преглед да ви е бил полезен. Ако искате да опитате играта напълно безплатно, можете да го направите още в тази страница, при това без нужда от регистрация. Просто се върнете горе в началото, където ще видите прозорец с демото на играта. 

В случай, че искате да си пробвате късмета с истински пари, ще оставим бутон, който ще ви отведе в качествено и надеждно онлайн казино, където да играете на спокойствие. Натиснете бутона и се забавлявайте!