Overall
7.4/10
7.4/10
 • The Idea - 7/10
  7/10
 • Graphics - 7.2/10
  7.2/10
 • Audio - 8/10
  8/10
 • Bonus - 7.5/10
  7.5/10
Sending
User Review
0/100 (0 votes)

Играй Weekend In Vegas безплатно – Betsoft демо версия

Играй на цял екран – Fullscreen Mode

За излизане от цял екран натиснете “Esc”

Описание на играта: Една впечатляваща игра с първокласни графики и известна тема. В този слот има много добавени функции, безплатни завъртания, жокер, игра на хазарт и бонус рунд.

В слота „Уикенд във Вегас“ е насочен към хазартните игри във Вегас. Всеки любител на хазартните игри си мечтае поне веднъж в живота си да посети града на греха. Този слот  е въз основа на филма „Махмурлук“, при който има трима основни пропагандисти, които пътуват до Вегас, за да залагат.

Барабаните са поставени все едно върху билборд. Можете да видите Вегас на заден план, докато пропагандисти се намират пред барабаните. Слотът разполага с 5 макари и три реда. Сравнение с по-голямата част от ротативките, тук няма печеливши линии и не можете да ги контролирате. В „Уикенд във Вегас“ предоставят на играчите 243 метода за победа, което означава, че печелившите комбинации са наистина лесни за спечелване. Като прочете по-надолу ще откриете още информация за този слот.

Weekend In Vegas – правила на играта

Преди да започнете да играете „Уикенда във Вегас“, можете да го настроите, така че да ви е удобно и лесно при игра. В долният ляв ъгъл се намира панелът “Изберете монета”, където размерът на монетата може да бъде зададен от 0.01 до 1.00. Панелът “Залог на линия” от другата страна ще ви помогне с броят на монетите, които желаете да заложите на всяка линия. Тук разликата от другите слотове е, че няма печеливши линии, но за сметка на това предлага 243 начина за печалба.

С натискането на бутона Spin (Завъртане), ще започнете игра на онлайн слота „Уикенд във Вегас“, докато Efbet ще ви дадат максималният залог. В горният ляв ъгъл имате опция за включване или изключване на фоновите звуци. И накрая, но не на последно място, имаме бутон за автоматично пускане, при който се завъртат автоматично барабаните. Точно както повечето игри, този бутон се намира в долният десен ъгъл. Тази функция, много често се прибавя от разработчиците на слот игри. Бутонът View Pays се намира в горният десен ъгъл.

Символите на слота са свързани изцяло с темата. Като тримата главни пропагандисти  имат свои собствени знаци и всеки от тях е свързан със специална функция. Имате знаци за букви и цифри, като съответно цифрата е 10, а буквите са – J, Q, K и A. В слот играта „Уикенд във Вегас“ има и символ танцьор и символ за знак във Вегас. Последният е дива, докато полицейската кола е скатер.

Weekend In Vegas – функции, бонуси и жокер символ

Функциите в „Уикенд във Вегас“ са много елементарни. Дивата природа е огромен знак във Вегас и може да се употребява при подмяна на всеки символ, с изключение на скатер символа. По време на редовната игра, жокера може да се появи само на 2-ри и 4-ти барабан. Въпреки това, по време на безплатните завъртания, жокера може да се появи и на 2-ри, 3-ти, 4-ти и 5-ти барабан.

Функцията – ” Double Up”

Много от слот игрите имат установена версия на функцията Double Up. Можете да посетите официалният им сайт, за да научите повече за тази функция. Това е хазартна функция, в която можете да удвоите печалбите си. Можете да я задвижвате всеки път, когато получите редовна победа, като кликнете върху Double функция, тогава ще се появи монета и трябва да познаете от дадените ви символи кое какво е . Познаването надясно ще удвои победата ви, но ако не познаете в „Уикенд във Вегас“ означава, че ще загубите първата си победа. За да спечелите, трябва да кликнете върху бутона Collect.

Weekend In Vegas – безплатни завъртания

Те се задвижва от три или повече полицейски символи при скатер символите на коли, които се намират навсякъде в картината и ще получите следното:

 • Три коли – 8 безплатни завъртания
 • Четири коли – 12 безплатни завъртания
 • Пет коли – 20 безплатни завъртания

Всички печалби се удвояват по време на този рунд, а скатер символите ще ви дадат още повече безплатни завъртания. Сатер в „Уикенд във Вегас“ дават монети, а когато безплатните завъртания приключат, започва втората част на функцията, която се нарича “Колелото на парите”. Това е колело с три колела и заставането на зелената стрелка ще ви премести на вътрешно колело с по-големи награди, ако достигнете центъра ще получите най-голямата награда.

Фактор – тръпка

И не на последно място, трябва да споменем за тръпката, която съществува в тази онлайн казино игра. Това е бонусен кръг, който се задвижва, като имате трима от пропагандистите навсякъде по барабаните. Всеки потребител ще задейства по различен начин този бонусен рунд. Това е една изключителна функция за слот играта „Уикенда във Вегас“. Важно е да знаете, че ако получите две от тях, ще имате безплатно повторно завъртане.

Бонусният кръг за всички играчи е насочен към различните казина и трябва да спечелите награди. Кръгът свършва, когато печелившата ти серия приключи. Символите са:

 • Шантавият Лари – залогът е голям, но често се губи.
 • Предпазлив Крис – залозите са малки, но винаги печелят.
 • Балансиран Бен – залозите са големи и малки и са за средни победи.

Заключение

В заключение можем да кажем, че „Уикенд във Вегас“ е невероятен слот, изпълнен с множество функции. Този слот има игрална игра, бонус безплатни завъртания, както и бонус рунд. Правилата на играта са много лесни, с изключение обаче на бонусният кръг. Поради тази причина смятаме, че този слот може да е твърде труден за начинаещите играчи, но от друга страна той е перфектен за професионалистите в тази област. Горещо ви препоръчваме да го пробвате и да се насладите на една уникална игра.