Overall
8/10
8/10
 • The Idea - 8/10
  8/10
 • Graphics - 8.2/10
  8.2/10
 • Audio - 7.8/10
  7.8/10
 • Bonus - 7.8/10
  7.8/10
Sending
User Review
0/100 (0 votes)

Играй 7 BONUS UP! безплатно – Endorphina демо версия

Играй на цял екран – Fullscreen Mode

За излизане от цял екран натиснете „Esc“

7 BONUS UP! е завладяваща слот игра, създадена от водещия софтуерен доставчик Endorphina. Играта притежава 3 барабана и предлага различни начини за печалба, което я прави привлекателна както за нови, така и за опитни играчи.

Тематиката на 7 Bonus UP! е вдъхновена от класическите плодови слотове, като съчетава традиционни символи като седмички и плодове с модерни графични ефекти.

RTP (Return to Player) процентът на играта е сравнително висок, което предлага на играчите добра възвръщаемост за залаганите от тях средства.

7 Bonus UP! е напълно оптимизирана за мобилни устройства, което означава, че можете да се насладите на тази уникална слот игра независимо къде се намирате. Всичко това прави 7 Bonus UP! изключително забавление с вълнуващи възможности за печалба.

7 BONUS UP! графика и аудио

Графиката и звуците на слот играта 7 Bonus UP! са създадени така, че да предоставят на играчите невероятно игрално преживяване.

Графиката на играта се отличава с изключителна детайлност и ярки цветове. Символите са изображения на класическите плодове като ягоди, лимони и череши, а също така и седмици, които са изобразени с много атрактивен и съвременен начин. Дизайнът е прост, но елегантен, създавайки усещане за модерна класика.

7 BONUS UP!
7 BONUS UP!

Звуковата доработка на 7 Bonus UP! е също така впечатляваща. Съчетанието от класически слот звуци и съвременна музика създава уникална атмосфера, която завладява от първия момент. Звуковите ефекти при печеливши комбинации и бонуси са вълнуващи и придават допълнително вълнение към играта.

Всичко това придава на 7 Bonus UP! изключително привлекателен и впечатляващ вид, който прави играта истинско удоволствие за всички сетива.

Символи

Както ви информирахме в този онлайн слот има 5 линии за плащане, разпределени върху 3 барабана. Фонът е в един цвят, който се изменя в зависимост от печалбите ви, които правите. Барабаните изглеждат така, сякаш са заедно, но всъщност не е така.

В горният десен ъгъл на слота 7 BONUS UP! има малък бутон с 3 линии, които ви отвежда до всички настройки на играта. Размерът на монетите е от 0.05 до 0.5. Отделно можете да изберете с колко монети да играете, които могат да варират от 1 до 10, което означава, че най-ниският залог е под 5. С бутонът „Линии“ контролирате колко реда искате да запазите активни. Имате  и вариант, в които да зададете максималният залог и да кликнете върху „Автоматичен“, при което автоматично завъртате барабаните.

Символи
Символи

По време на игра ще ви се появяват символи на плодове – портокали, ягоди, грозде, лимони, череши и дини. Други символи са бар, звезди и най-високият е 7up символ.

Бонус функции на 7 BONUS UP!

В повечето казино игри има игрална функция, която присъства и в слот играта 7 BONUS UP!. Тя работи като игра на карти, където слотът има лицева карта и трябва да се кликнете върху една от четирите карти с лице надолу. Идеята е да получите по-добра карта от компютъра. За да започнете, трябва да кликнете върху бутона „Поемане на риск“ и да получите шанс за удвояване на печалбите си, което може да достигне до 10 пъти, но ако сгрешите, то тогава губите първоначалната си печалба.

Функция Fruit Roulette

Разработчиците на игри обичат да добавят специални функции, които да направят техният слот уникален. 7 BONUS UP! слот може да донесе на играчите си сериозна сума пари. Смисълът на играта е да се получат 9 от един вид символи на всички барабани, след което започва бонусната игра. Имате на разположение 7 опита, за да получите мултипликатора, след което ще ви се умножат всичките победи. Всички символи, които не са множители, се добавят към бонус печалбите. Максималният мултипликатор може да бъде x7. Функцията ще свърши, чак когато използвате всичките си 7 опита или когато получите определен мултипликатор.

7 BONUS UP! Функция "Fruit Roulette"
7 BONUS UP! Функция „Fruit Roulette“

7 BONUS UP! Функция Риск игра (Gamble)

Функцията Риск игра, известна още като Gamble, дава възможност на играчите да удвоят своята печалба от последната спечелена ръка, като гадаят правилно цвета на скритата карта. Играчите могат да изберат да рискуват след всеки печеливш рунд и имат шанса да удвоят своята печалба, ако угаднат правилно. Въпреки че тази функция носи по-голям риск, тя предлага възможност за големи награди, което я прави идеална за играчите, търсещи допълнително вълнение.

Заключение

В заключение, слот играта 7 Bonus UP! на Endorphina представлява съвършен синтез между класическия слот дизайн и съвременните игрови функции. Богатата графика, заедно с впечатляващите звукови ефекти, осигуряват завладяващо игрално преживяване. Бонус функциите Fruit Roulette и Риск игра (Gamble) предлагат допълнителни възможности за печалба и увеличават вълнението от играта.

Слотът е напълно оптимизиран за мобилни устройства, което позволява на играчите да се насладят на играта, независимо от тяхното местоположение. Благодарение на високия RTP, играчите могат да очакват добра възвръщаемост от залаганите от тях средства.

Независимо дали сте начинаещ или опитен играч, 7 Bonus UP! е една страхотна опция за вас, ако сте почитател на слот игрите с плодова тематика и търсите динамично и вълнуващо игрално преживяване.

При по-голям късмет в бонус функциите можете да спечелите доста сериозни награди, така че си струва да се пробвате. Слот играта е направена уникално и е доста приятна за игра, така че ние я препоръчваме горещо на начинаещите играчи.