Overall
7/10
7/10
 • The Idea - 7/10
  7/10
 • Graphics - 6/10
  6/10
 • Audio - 8/10
  8/10
 • Bonus - 7/10
  7/10
Sending
User Review
0/100 (0 votes)

Играй 20 Diamonds безплатно – EGT демо версия

Играй на цял екран – Fullscreen Mode

За излизане от цял екран натиснете “Esc”

В тази слот игра ще се насладите на блясъка на скъпоценните камъни, която е създадена от Euro Games Technology. В играта има 5 макари и самата игра е сравнително лесна. Темата е класическа, а самият слот не е твърде сложен дори и за новодошлите играчи. Всичко това със сигурност ви подсказва, че бонус действията са доста ограничени и нямат стандартната игра с джакпот карти за джакпот в EGT.

Искрящи завъртания

Има голямо разнообразие от видео слот машини, където темите са доста сложни с екзотични дизайни, които са предпочитани от напредналите играчи от всички точки на света. Тази игра, от друга страна, дава на играчите възможност да се отпуснат и забавляват с ясна тема, която също впечатлява с визия. В тази слот машина ще се очаровате от блясъка на бижутата по макарите – рубини, сапфири, аметисти, изумруди и диаманти, които ще ви пленят с цвят и светлина.

След като направите печеливша комбинация от скъпоценни камъни ще се насладите на цветовете и светлините на изображенията, които стават сияйни и блестящи. Въпреки това, всичко изглежда, че камъните са все едно фалшиви и пластмасови. Този факт е така, защото тази игра е предопределена да се играе на по-малки екрани, като например на мобилни телефони и таблети и по този начин се  възпрепятства ефикасността на визуалната естетика.

Мобилна игра

Като една от игрите на EGT, 20 Диаманта е специално адаптиран за мобилна игра,  благодарение на изчистеният си контролен панел и серия от опции за меню със сензорен екран. Необходимо е да натиснете иконата в горният ляв ъгъл на екрана, за да получите достъп до опциите при залагане, където е възможно да избирате от 5 различни залога — 20, 40, 100, 200 и 400. Това е доста малък диапазон от залози и ще имате възможности да играете някои безопасни завъртания.

Пари в бижута

Тази слот машина има 20 постоянни линии за плащане, което означава, че има относително добър баланс между честотата на печалбите и размера на наградите. Всъщност трябва да намерите три скъпоценни камъни на дадена печеливша линия, отивайки вдясно от първият барабан, ще получите мултипликатор на залога си 10x. Всичките печеливши комбинации за стандартните печеливши символи ще ви ги покажем по-долу със съответните им стойности за умножение на залога.

Символ3 подред4 подред5 подред
Червен рубин10x20x100x
Зелен изумруд10x20x100x
Жълт топаз10x20x100x
Пурпурен аметист20x40x200x
Син сапфир20x40x200x
Бял диамант20x80x400x

Див и разпилян

Тази оптимизирана за мобилни устройства слот машина не разполага с големи бонус функции, но дава при завъртанията няколко специални символа при играта. Първият от тези е символът “7” с бижу, който представлява жокер символ, които завършва печелившите линии на мястото на другите символи. При пет от тези символи в един ред ще получите най-голямата стойност на залога 1000x.

Единственият символ, който не може да бъде заменен от жокер символ 7, е скатер символ, които представлява зелена, жълта и синя Звезда. Това изображение не е необходимо да ви се показва на нито една конкретна линия за плащане, за да получите бонус при завъртането. В действителност, намирането на пет от тези Звезди на всеки барабан на едно завъртане ще плати общ коефициент на залог ви 500x. Това, скъпи играчи, ще превърне 400 кредита от максималният залог в голям джакпот от 200,000 монети.

Gamble и бонус

Без значение с какъв голям късмет разполагате, не се надявайте да спечелите при всяко завъртане. Въпреки това, можете да увеличите малките си победи с бърз и лесен залог. Единственото, което е необходимо да направите е да познаете дали отклонената карта е червена или черна, по този начин ще удвоите печалбите си. Не забравяйте, че всички неправилни залози ще доведат до загубата на печелената от вас сума и ще се върнете към главната игра без нищо.

Заключение

Тази класическа слот игра с бижута не е толкова бляскаща. Бонус елементите са малко и общи, а самите графики не правят кои знае какво впечатление по темата на играта. Въпреки това, има приличен обхват от печалби в рамките на този мобилен слот, при който може да превърне залозите на играчите в големи печалби, докато те се забавляват. Горещо препоръчваме тази слот игра на начинаещите играчи.