Overall
7/10
7/10
 • The Idea - 7/10
  7/10
 • Graphics - 6/10
  6/10
 • Audio - 8/10
  8/10
 • Bonus - 7/10
  7/10
Sending
User Review
0/100 (0 votes)

Играй 20 Diamonds безплатно – EGT демо версия

Играй на цял екран – Fullscreen Mode

За излизане от цял екран натиснете „Esc“

В тази слот игра ще се насладите на блясъка на скъпоценните камъни, която е създадена от Euro Games Technology. В играта има 5 макари и самата игра е сравнително лесна. Темата е класическа, а самият слот не е твърде сложен дори и за новодошлите играчи. Всичко това със сигурност ви подсказва, че бонус действията са доста ограничени и нямат стандартната игра с джакпот карти за джакпот в EGT.

20 Diamonds е слот игра, създадена от софтуерния провайдьор EGT Interactive. Тя разполага с 5 въртящи бобини и общо 20 печеливши линии. Темата на играта е базирана на различни цветни диаманти, които ви дават разнообразие от възможности за печалба.

20 Diamonds се отличава с високо ниво на връщаемост към играча (RTP), което е около 96%. Това гарантира, че играчите имат справедлив шанс да спечелят, когато играят.

Един от най-големите плюсове на тази игра е, че тя е напълно оптимизирана за мобилни устройства. Можете да я играете директно от вашия смартфон или таблет, без нужда от изтегляне на допълнителен софтуер. Това прави 20 Diamonds идеална за игра по всяко време, независимо дали сте у дома или на път.

20 Diamonds графика и аудио

Графиката и звуковите ефекти в слот играта 20 Diamonds са създадени с изключително внимание към детайла. Визуализацията е ярка и цветна, като отразява блясъка и престижа на диамантите. Символите на всяка бобина са детайлно иллюстрирани, с прекрасен блясък и разнообразие от цветове, което прави играта визуално привлекателна.

20 Diamonds
20 Diamonds

Звуковите ефекти и музикалното оформление на 20 Diamonds също са внимателно подбрани, за да допринесат за общата атмосфера на играта. Мелодиите са приятни и развлекателни, докато звуковите ефекти, които се активират при печеливша комбинация или бонус, добавят допълнително вълнение.

Общо взето, комбинацията от висококачествена графика и атрактивни звукови ефекти прави 20 Diamonds вълнуващо и забавно изживяване за всички любители на слот игрите.

Символи

Тази слот машина има 20 постоянни линии за плащане, което означава, че има относително добър баланс между честотата на печалбите и размера на наградите. Всъщност трябва да намерите три скъпоценни камъни на дадена печеливша линия, отивайки вдясно от първият барабан, ще получите мултипликатор на залога си 10x. Всичките печеливши комбинации за стандартните печеливши символи ще ви ги покажем по-долу със съответните им стойности за умножение на залога.

Символ3 подред4 подред5 подред
Червен рубин10x20x100x
Зелен изумруд10x20x100x
Жълт топаз10x20x100x
Пурпурен аметист20x40x200x
Син сапфир20x40x200x
Бял диамант20x80x400x

Див и разпилян

Тази оптимизирана за мобилни устройства слот машина не разполага с големи бонус функции, но дава при завъртанията няколко специални символа при играта. Първият от тези е символът „7“ с бижу, който представлява жокер символ, които завършва печелившите линии на мястото на другите символи. При пет от тези символи в един ред ще получите най-голямата стойност на залога 1000x.

Единственият символ, който не може да бъде заменен от жокер символ 7, е скатер символ, които представлява зелена, жълта и синя Звезда. Това изображение не е необходимо да ви се показва на нито една конкретна линия за плащане, за да получите бонус при завъртането.

Бонус функции на 20 Diamonds

20 Diamonds е уникална слот игра, която ще ви пренесе в света на бляскавите диаманти и големи печалби. Създадена от известния софтуерен провайдьор EGT Interactive, тази игра съчетава ярка и цветна графика, заедно с забавни бонус функции, които правят всяка ваша игра изключително увлекателна. Оптимизирана за мобилни устройства, 20 Diamonds ви дава възможност да се забавлявате и да спечелите големи печалби, където и да сте.

Функция Jackpot Cards

Функцията Jackpot Cards е един от най-интересните бонуси в слот играта 20 Diamonds. Това е прогресивен джакпот, който може да бъде активиран по случаен начин след която и да е печеливша ръка. Когато функцията е активирана, играчите се изправят пред избор от 12 закрити карти. Целта е да се разкрият три карти от една и съща боя, което ще доведе до спечелването на съответния джакпот.

Jackpot Cards
Jackpot Cards

Съществуват четири различни нива на джакпота, които са обозначени с различните бои на картите: пика, купа, каро и спатия. Всеки джакпот има различна стойност, като най-високата стойност е при пиката.

Функция Gamble

Функцията Gamble в 20 Diamonds предоставя възможността на играчите да удвоят своите печалби. Тази функция се активира след всяка печеливша комбинация, като играчите имат възможността да гадаят цвета на следващата карта – червена или черна.

Ако познайте правилно, печалбата ви се удвоява. Ако обаче сгрешите, губите всичките си печалби от текущата ръка. Функцията Gamble е рискована, но може да донесе големи печалби, ако имате късмет.

Заключение

Тази класическа слот игра с бижута не е толкова бляскаща. Бонус елементите са малко и общи, а самите графики не правят кои знае какво впечатление по темата на играта. Въпреки това, има приличен обхват от печалби в рамките на този мобилен слот, при който може да превърне залозите на играчите в големи печалби, докато те се забавляват. Горещо препоръчваме тази слот игра на начинаещите играчи.

Обобщавайки, 20 Diamonds е една изключително забавна и атрактивна слот игра, която ще ви държи в напрежение и ще ви предложи множество възможности за печалба. С богата графика, завладяващи звукови ефекти и бонус функции като Jackpot Cards и Gamble, тя е перфектен избор както за начинаещи, така и за опитни играчи. Оптимизацията за мобилни устройства прави играта лесно достъпна, така че можете да се наслаждавате на диамантените богатства по всяко време и навсякъде. 20 Diamonds е доказателство, че в света на слот игрите блясъкът и печалбите вървят ръка за ръка.