Overall
8.4/10
8.4/10
 • The Idea - 8/10
  8/10
 • Graphics - 8.5/10
  8.5/10
 • Audio - 9/10
  9/10
 • Bonus - 8/10
  8/10
Sending
User Review
100/100 (1 vote)

Играй 10 Burning Heart безплатно – EGT демо версия

Играй на цял екран – Fullscreen Mode

За излизане от цял екран натиснете “Esc”

10 Burning Heart е нова слот машина, която е проектирана от софтуера на EGT. Тази слот машина има интересен дизайн с различни видове плодове и горящо сърце. Снимките на фрегатата и сърцето привличат вниманието на играчите, така че те са запленени от него и това ги кара да играят много пъти. Оригиналният стил на тази слот машина я прави лесно разпознаваема и много трудно може да бъде забравена.

Таблицата на печалбите е направена под формата на различни видове плодове. Тази игра е със средни нива на печалба, но за да получите тези печалби трябва първо да завъртите 5-те макари. Тази впечатляваща игра можете да я играете и на  мобилните си устройства, което ви дава възможност, където и да сте да се насладите на тази прекрасна игра. Без значение дали сте у дома или на улицата, дали сте на разходка или чакате вашите приятели – тази игра в мобилното ви устройство е с вас навсякъде и по всяко време. Един път като сте я качили на мобилното си устройство е напълно достатъчно и не е нужно да го правите отново и отново, когато решите да играете от телефона си. Тази игра е поредният пример как технологиите са се развили доста успешно през 21-ви век.

Има 10 фиксирани линии за печалба. Първоначално може да ви се падне най-ниският джакпот. Това може да го промените, ако използвате 10 монети в предварително зададени стойности на 20, 50, 100 или 200 монети за максималната награда. Кредитни нива могат да се променят, ако играчите вземат участие в тази игра за истински пари.

Дизайнът на тази слот машина се осъществява по начин, по който топлината от горящото сърце да бъде нагоре. Той разполага с 3D символи, които изглеждат чудесно на екрана. Символът на сърцето, което изгаря е най-интересният. Това е основният символ, което е Дива и можете да спечелите с него най-големият джакпот.

За да имате печалби при плодовите линии ви е нужна печеливша комбинация. Имате на разположение още два специални символа – звезда и доларов знак. Няма безплатни завъртания с тези знаци, но те правят дизайна на играта перфектен. Те могат да ви донесат някои хубави печалби като бъдат умножени по общият ви залог.

Когато се завъртят макарите се появяват различни плодови комбинации. Вариантите са пъпеши, сливи, портокали, лимони и череши. Слот машината има неподправен стил – плодове с различни седем символа и звънец, а наградите са различни. Те зависят от размера на залога ви, като седемте символа са вашата висока печалба за 5 завършени печеливши линии на официалните символи със 100 000 при max bet.