Overall
8.1/10
8.1/10
 • The Idea - 8.5/10
  8.5/10
 • Graphics - 7.9/10
  7.9/10
 • Audio - 8/10
  8/10
 • Bonus - 8.1/10
  8.1/10
Sending
User Review
0/100 (0 votes)

Играй Gladiator безплатно – Betsoft демо версия

Играй на цял екран – Fullscreen Mode

За излизане от цял екран натиснете “Esc”

Описание на играта: Това е предизвикателен слот с интересни графики, допълнителни функции, бонус кръгове и огромен джакпот.

Gladiator е много популярна слот игра, която е базирана на филма “Гладиатор” и работи със софтуерната платформа на Betsoft. В играта има колизеум и графиките изглеждат доста интересни, а самият слот е изпълнен с допълнителни функции и бонуси. Тук заставате до легендарните гладиатори и се биете, за да спечелите голям джакпот.

Gladiator – слот игра

Този слот игра е много лесна за игра и това е благодарение на доставчиците на игри, които са я създали. Трябва да изберете броя на активните печеливши линии и размера на залога си. След това кликнете върху завъртане и се наслаждавайте на играта. Джакпотът е доста голям и може да достигне до 5000 пъти вашият първоначален залог, но за да спечелите джакпота, трябва да заложите максималната сума. Дори и да не получите най-голямата награда, все пак ще получите и други бонуси и няколко по-малки награди.

Този онлайн слот ви предлага 2 wild-а, 1 скатер и много бонус функции. Колизеумът е скатер символът на този слот, при получаването на този символ вие ще получите печалба, без значение от барабана или комбинацията ви. Печалбите от скатер символа се добавят към нормалните печалби от платената линия.

Wild-а може да активира два отделни бонуса към този слот. Ако получите символът “Гладиатор”, при който и да е от 3-те барабана, то тогава ще активирате функцията – Дива макара Gladiator Smash. Тази функция започва с мраморна плоча, която покрива 3-ти барабана. След, което героят излиза, удря плочата и така я разбива и разкрива, че цялата макара сега е покрита с ДИВА.

Поставянето на символът “Принцеса” на 1-ва позиция към 2-ри, 3-ти или 4-ти барабан ще задейства функцията WILDx2. Тази функция започва да действа, когато принцесата започва да хвърля розови листенца, а листенцата ударят останалите символи и те се превръщат в x2 WILD символа. Всички печеливши комбинации, които имат символ x2 WILD са с двойна печалба.

При получаването на 3 или повече символа на вратите на всяка активна платена линия ще ви се появи функция – “Кликни върху мен” и ще можете да си изберете една от наградите, а след победата, ще можете да изберете отново и отново, докато не се появи бутонът “Collect”.

Фактор – тръпка

В най-добрите казино игри се предлагат бонус рундове, такъв има и в играта на „Гладиатор“. При поставянето на символите Герой, Колизеум и Злодей последователно на 1-ва, 2-ра или 3-та линия на плащането в 2-ри, 3-ти и 4-ти барабан, тогава започвате бонус рунда.  Така ще се разиграе епична битка между гладиатор герой и гладиатор злодей.

Имате възможност да си изберете един от бойците и после да наблюдавате битката между тях за определена награда. Те се борят до смърт, а вие ще получите награда, независимо от резултата. Ако обаче вашият боец спечели, ще получите допълнителен бонус.

Заключение

Gladiator слот със сигурност е една от най-добрите хазартни игри. Тя впечатлява с фантастичните си графики и звуци, които ви въвличат в едно вълнуващо преживяване. Комбинацията от скатер символи и диви животни, с включен бонус рунд, може да се стори малко трудна за неопитните играчи, но затова пък експертите по слотовете ще се възползват най-много от играта „Гладиатор“. Ние сме на мнение, че всеки трябва да опита да играе, защото с практиката идва и опита, които ви е необходим, за да станете най-добрите играчи!