Overall
7.8/10
7.8/10
 • The Idea - 8/10
  8/10
 • Graphics - 7.4/10
  7.4/10
 • Audio - 8/10
  8/10
 • Bonus - 7.8/10
  7.8/10
Sending
User Review
100/100 (1 vote)

Играй Book of Ra безплатно – Novomatic демо версия

Играй на цял екран – Fullscreen Mode

За излизане от цял екран натиснете „Esc“

Book of Ra е един от най-известните и обичани слотове в света на онлайн казината. Създадена от разработчика на софтуер Novomatic, тази игра представлява 5-барабанен слот, със 9 печеливши линии. Тематиката на Book of Ra е вдъхновена от древноегипетската култура, като играта ни отвежда в тайнствените пирамиди на Египет в търсене на забравени съкровища. В играта има разнообразие от символи, включително археолог, скарабей, фараон и разбира се, самата Book of Ra.

Слотът има RTP (възвръщаемост към играча) от около 96%, което е стандартно за индустрията. Book of Ra предлага вълнуващи функции, включително безплатни завъртания и специален разширяващ символ, които могат да увеличат вашите печалби.

Слотът е достъпен за игра на мобилни устройства, така че можете да се наслаждавате на тази класическа игра независимо дали сте у дома или на път.

Book of Ra Графика и аудио

Барабаните са с разположение 5х3, което означава, че най-високите печалби ще се правят за пет символа в линия. Печелившите линии са 10, но при нужда, можете да ги променяте. В играта има и бонуси под формата на заместващ символ и безплатни завъртания.

Book of Ra
Book of Ra

Графиката в Book of Ra е проста, но ефективна. Визуалните елементи са вдъхновени от древноегипетската култура и съкровищата, които могат да бъдат открити в пирамидите. Символите са ясно изобразени и включват образи на археолог, скарабей, фараон и Book of Ra. Фонът на барабаните представлява стени, покрити с древни египетски йероглифи, което придава допълнителна автентичност на тематиката.

Звуковите ефекти в Book of Ra също допринасят за общата атмосфера на играта. Фоновата музика е загадъчна и напомня за приключенията на Индиана Джоунс, което ви подготвя за търсенето на съкровищата. Когато спечелите, звуците се усилват, допринасяйки за вълнението от печалбата.

Въпреки че графиката и звуците не са най-съвременните, те се комбинират за създаване на усещане за приключение и изследване, което е идеално подходящо за тематиката на „Book of Ra“.

Book of Ra Символи

В слот играта Book of Ra има разнообразие от символи, включващи стандартните карти, както и специални символи, вдъхновени от древноегипетската тематика. Сред тях са археолог, скарабей, фараон и символа на Book of Ra.

Специалният символ в играта е самата Book of Ra. Този символ има двойна роля – като див символ (wild) и като разсейващ символ (scatter).

Book of Ra символи
Book of Ra символи

Като див символ, Book of Ra може да замести всички други символи, за да помогне в създаването на печеливши комбинации. Това означава, че ако имате два съответстващи символа и един див символ на печеливша линия, дивият символ ще действа като трети съответстващ символ и ще ви даде печалба.

Като разсейващ символ, Книгата на Ра активира функцията за безплатни завъртания, когато трите или повече от тези символи се появят навсякъде по барабаните. Това не само отключва безплатни завъртания, но и избира произволен символ, който ще се разшири по време на функцията за безплатни завъртания, водещ до потенциално големи печалби.

Book of Ra бонус функции

За жалост, Book of Ra не предлага прогресивни джакпоти. Но дори и без прогресивен джакпот в играта, все пак можете да направите доста добри печалби. Особено ако имате достатъчно късмет, за да направите пет символа в линия на изследователя, приличащ на Индиана Джоунс.

Безплатни завъртания

А ако получите три от специалния символ, изобразен като Book of Ra, ще получите 10 безплатни завъртания, на стойност съответстваща залога, с който сте ги получили. По време на безплатните завъртания ще има и специален разпъващ се символ, който ще ви помага да правите печалби по-лесно.

Бук оф Ра ще ви носи и други приятни облаги. Този символ освен, че ще ви носи печалби и безплатни завъртания, ще действа и като заместващ символ. Тоест, ако получите на линия няколко други символи, заедно с Book of Ra, то книгата ще се превърне автоматично в символа, който ви трябва, за да направите по-голяма печалба.

Функция за Залагане

Book of Ra включва и функцията за залагане, която дава на играчите възможността да удвоят своите печалби. След като спечелите възнаграждение, можете да изберете да го заложите, като познавате цвета на следващата карта, която ще бъде изтеглена от тестето. Ако познаете правилно, печалбата ви се удвоява. Обаче, ако познаете грешно, губите всичко. Това добавя допълнителен слой от вълнение към играта и дава възможност за големи печалби, но трябва да се използва внимателно, защото рисковете също са високи.

Заключение

Бук оф Ра е класически слот, който продължава да бъде изключително популярен сред любителите на онлайн казината. Създаден от Novomatic, тази игра пренася играчите в древния Египет, където те могат да открият съкровищата, скрити в пирамидите.

Специалните функции, като безплатни завъртания и функцията за залагане, добавят допълнителна дълбочина и вълнение към играта, давайки на играчите възможност за големи печалби. Символът на Книгата на Ра играе ключова роля, като служи и като див, и като разсейващ символ, добавяйки допълнителен слой от възможности за печалба.

Book of Ra е забавна онлайн слот игра, в която всеки може да се забавлява. В играта има хубави печалби и примамливи бонуси, което прави забавлението гарантирано. Пробвайте я напълно безплатно с демото в началото на тази страница!