Overall
7.5/10
7.5/10
 • The Idea - 7/10
  7/10
 • Graphics - 7.5/10
  7.5/10
 • Audio - 8/10
  8/10
 • Bonus - 7.5/10
  7.5/10
Sending
User Review
0/100 (0 votes)

Играй Slots Angels безплатно – Betsoft демо версия

Играй на цял екран – Fullscreen Mode

За излизане от цял екран натиснете “Esc”

Описание на играта: Невероятен слот с изумителни графики, допълнителни функции, бонус рундове и прогресивен джакпот.

„Slots Angels“ е невероятна, много известна слот машина, която се базира на рокерска банда. Играта е изпълнена с интригуващи компоненти, а  музиката ви  завладява във фоновият режим. Графиките изглеждат невероятно и слотът има много допълнителни функции и бонуси. Освен всичко друго се предлага и прогресивен джакпот.

Slots Angels – описание на играта

Slots Angels е онлайн слот, който принадлежи на серията Слот3 на игрите от този разработчик. Правилата на играта са доста лесни, а темата е ориентирана около рокерска банда. Има 5 барабана и до 30 печеливши линии. Когато разигравате барабаните, изглежда, че те се въртят върху някакъв вид метална контравръзка. Ако разгледате внимателно фона и символите, ще видите, че цялата игра се намира в къщата на моториста. Отделно има моторист с огромен мустак, които се намира от дясната страна на барабаните по всяко време.

Символите на тази казино игра са изцяло свързани по темата и включват три моториста, знак “Бар”, няколко мотора, запалка, няколко билярдни топки и пари в брой. Няма символ на дивата, но има няколко бонус символа. Играчите могат да видят символите – дартс, моторист с черна брада и лидера на бандата. Ако искате да научите повече за бонус символите и функциите, посетете сайта на разработчика.

Slots Angels – функции и бонуси

Betsoft слот има няколко бонус символа, които са скатер символи. Символът на дартс може да ви донесе парична награда, ако се озовете на три от тях – на барабани едно, две и пет. Символът на бутилка с алкохол ви задейства функцията за безплатни завъртания, ако я получите на барабани едно, две, четири или пет. В повечето betsoft слотове има бутон за автоматично пускане, но тук няма.

Прогресивен джакпот

Този доставчик на игри добавя прогресивен джакпот на върха на всички други функции, но за да  отговаряте на условията за джакпота, трябва да заложите максималната сума и да получите пет от големите байкери на първият печеливш облог.

Функция зя превъртане

Slots Angels предоставя шанса да спечелите повече кредити, когато получите редовна победа. Всеки път, когато се задейства повторно завъртането, мултипликаторът в горният десен ъгъл на екрана ще се увеличи. Това може да ви донесе до 5x за всички печалби, които получавате. Тази функцията е активна, докато вие спечелите.

Игрална функция

Не на последно място Slots Angels има и игрална функция. Тази функция действа като се хвърли монета и можете да я стартирате по всяко време, когато получавате победа. За да започнете е нужно да кликнете върху бутона “Удвояване” и да получите шанс да удвоите печалбата си. Големият моторист ще завърти монетата и ще изберете глави или опашки. Ако го направите правилно ще спечелите двойно, но ако сгрешите губите печалбата си.

Фактор – тръпка

Бонус кръговете са най-хубавите функции, които онлайн слотовете могат да предложат. Slots Angels може да се похвали с уникален Бонус Кръг. За да задействате този бонус, трябва да получите 3 символа на водач и те да са на 1-ви, 2-ри и 5-ти барабан. Поначало бонус рундът е състезание и вие изберете кой от тримата мотористи да спечели състезанието. Кредитите се получават въз основа на това, кой ще вземе главната роля в състезанието и каква ще е последната позиция за вашият моторист в края на състезанието.

Заключение

Slots Angels е още една изключителна ротативка, която е разработена от Betsoft. Графиките са уникални, а правилата на играта са доста интересни и забавни. Тук има множество бонус функции и безплатни завъртания и разбира се, няма как да пропуснем, че слотът разполага с прогресивен джакпот. Заради многобройните си функции, може първоначално да ви се стори малко объркващо, затова според нас този слот е за по-обиграните играчи. Наслаждавайте се на играта и печелете безкомпромисно.