Overall
8.7/10
8.7/10
 • The Idea - 8.9/10
  8.9/10
 • Graphics - 9/10
  9/10
 • Audio - 9/10
  9/10
 • Bonus - 8/10
  8/10
Sending
User Review
0/100 (1 vote)

Играй 100 Super Hot безплатно – EGT демо версия

Играй на цял екран – Fullscreen Mode

За излизане от цял екран натиснете “Esc”

Идея

100 Super Hot е онлайн ротативка с плодова тема и огромен брой печеливши линии. Тя е лесна за научаване и предоставя възможност за по-лежерна игра, заради ниско волатилния си характер, породен от голямата бройка печеливши линии. 

Слота е създаден от EGT и е логичното продължение на хитовите заглавия, спечелили сърцата на много слот играчи – 20 Super Hot и 40 Super Hot

Макар и да изглежда почти същата слот игра като предишните издания, има някой съществени разлики. Това са броя на печелившите линии, които вече са много повече. Което от своя страна налага печалбите от основните символи да са по-ниски, за да има баланс в играта. 

Както обаче често се случва, въпреки че продължението на хитовата поредица 100 Super Hot е сравнително качествена слот игра, тя не се радва на същата популярност сред играчите, като своите предшественици. 

Това вероятно се дължи на ниската волатилност на играта. Повечето слот играчи, съвсем резонно предпочитат игри с висок риск и високи потенциални печалби. Все пак, тези рискови ротативки са по-забавни за игра, няма спор в това. 

Но играта на високо волатилни ротативки носи риск да се занулите за много кратко време. Докато при 100 Super Hot ще имате възможността да играете по-спокойно и продължително, заради честите печеливши комбинации, които ще правите поради големия брой печеливши линии. Именно това е чара на тази слот игра. 

Както споменахме, ще играете на барабани 5х4 и ще разполагате със 100 фиксирани печеливши линии. Символите в играта са общо 8, два от които са уайлд и скатер

Уайлд символа е щастливата червена седмица и ще замества всички други символи без скатера. Може да носи и печалби като обикновен символ в линия. Скатера е златната звезда и няма ограничения. С него можете да направите най-голямата печалба в играта.

100 Super Hot Уайлд и Скатер
100 Super Hot Уайлд и Скатер

Графика

100 Super Hot е с приятна плодова тема и като цяло изглежда доста добре. От EGT са решили да не променят визията на играта кой знае колко, защото все пак тя доказано работи в предишните издания на поредицата. 

Фонът на играта е базов и цели да не отнема от вниманието ви докато играете. Символите са големи, но съвсем разбираемо, са една идея по-малки от тези в 20 Super Hot. 

Това се налага заради допълнителния ред на барабаните, просто няма как да останат в същата големина. Но като изключим това, като цяло играта е идентична във всички останали графични аспекти. 

Горещите анимации, при които символите избухват в пламъци при участието им в печеливша комбинация е запазено, както и забавянето въртенето на барабаните, когато ви остава само един символ до образуването на печеливша комбинация. 

100 Super Hot Графика
100 Super Hot Графика

Аудио

Аудиото в 100 Super Hot също е много приятно. Тук също почти няма промени спрямо предходните слот игри от серията, така че ще можете да се насладите на типичното слот звучене. 

Ако изобщо решите да играете с включени звуци, разбира се. За щастие бутона за спиране и пускане на звуците е на лесно и достъпно място – долната лява част на екрана, така че по всяко време ще можете да спирате и пускате аудиото. 

Принципно има един важен позитив в това да играете с включени звуци. Освен очевидния от това, че просто ви харесва звученето на играта, разбира се. Този позитив е факта, че ще чувате алармиращ звук, когато падне прогресивния джакпот. 

На екрана винаги ще има и премигване на съответното ниво на джакпота в горната му част, но то често може да остане незабелязано, докато играете. А звука трудно ще го пропуснете. 

Това ще ви позволи да разберете когато падне джакпота, и ако например някой е спечелил голямата награда от най-високото ниво, ще можете съвсем резонно да спрете играта и да започнете да играете отново, едва след като джакпота се натрупа до по-високи стойности. 

За всичко най-важно около прогресивния джакпот ще говорим в бонус секцията по-надолу.

Бонус

100 Super Hot е слот игра, която разчита предимно на основните символи за да изплаща печалби. Затова в нея няма да намерите бонуси като безплатни завъртания или множители. 

Това със сигурност е минус за играта, но честно казано, честите и сравнително хубави печалби в основната игра ще компенсират донякъде този негатив. 

Определено най-големия бонус в тази слот игра е наличието на прогресивен джакпот, но освен него, факта, че с този слот ще правите повече завъртания на залог от средното, допълнително засилва ефекта на този бонус. 

Това е така, защото колкото повече завъртания направите, толкова по-голям шанс имате да спечелите джакпота. Размера на залозите има значение, няма как. Но ключовото тук е бройката завъртания. Тя може да бъде много по-голяма, заради ниската волатилност на играта. 

Естествено, гаранции в слот игрите няма, но това със сигурност е нещо, на което е хубаво да се обърне внимание. 

Може да се каже, че специалните уайлд и скатер символи също са вид бонус. Уайлд символа има споделена функция. Освен, че ще замества, ще ви носи и директни печалби като обикновен символ в линия. При това никак не лоши печалби. 

Скатер символа пък ви позволява да си спечелите мини-джакпот на стойност 500 пъти залога. Иска се само да получите пет скатера, където и да е на екрана. За четири скатера печалбата е в размер на 20 пъти залога. При три, тя се равнява на 5х залога

В следващите редове ще говорим подробно за прогресивния джакпот, както и ще обърнем внимание на опцията за удвояване, която може да бъде особено полезна в този тип слот игри.

Прогресивен джакпот

Както вече разбрахте, с всяко завъртане в слота 100 Super Hot ще имате шанс да спечелите джакпота на EGT. Той е разделен на четири нива, всяко от които под формата на традиционните бои от картите за игра. 

Най-ниското ниво е това на спатиите, последвано от карите, купите и най-накрая от пиките. За да видите разликите в печалбите според нивата, ще ви покажем последните топ печеливши и техните спечелени суми от всяко ниво (към 14/2/2022): 

 • Спатия – 1 306,91 лв
 • Каро – 4 534,27 лв
 • Купа – 473 412,90 лв
 • Пика – 1 789 743,19 лв

Както виждате, с печалба от купите и пиките може да прибирете невероятна сума, която може да промени живота ви. 

Интересното е, че веднъж след като спечелите джакпота, на теория имате равен шанс кое ниво ще ви се падне. Това се случва посредством мини игра с обърната карта. Ето как точно:

След като спечелите джакпота, ще ви се появи специален поздравителен екран. На него ще има 12 карти с лицето надолу, по три за всяка от боите. Вие ще трябва да ги отваряте, докато не получите три с еднаква боя. Когато това се случи, печелите сумата, която е натрупана до момента в съответното ниво, на което боята отговаря. 

Изглежда елементарно, защото наистина е. С този страхотен джакпот можете да си спечелите невероятна сума, докато просто се забавлявате с любимата си ротативка от EGT. 

А 100 Super Hot ви позволява да играете по-дълго и да правите повече завъртания, заради ниско волатилния си характер. Което ви дава една идея по-голям шанс да се поздравите с джакпота.

Опция за удвояване

Традиционно опцията за удвояване е по-скоро негативна за играчите. Това се дължи най-често на нейното неправилно използване, но разбира се, понякога играчите просто имат лош късмет. 

В крайна сметка, опцията е просто мини игра тип всичко или нищо, в която често резултата е нищо. Затова тази опция работи най-добре с малки, незначителни суми, които няма да ви се отразят кой знае колко, ако ги загубите. 

Играта е изключително елементарна. Достъпна е след печелившо завъртане на стойност под 35 пъти залога. Активира се с бутона ‘х2’ в дясната част на екрана, който се появява, когато има класиращо се завъртане. 

Щом натиснете бутона, ще отидете на специално меню, а пред вас ще има обърната карта. Вдясно от нея ще видите два бутона с червено и черно. Вие просто трябва да натиснете единия от тях, като по този начин ще предположите какъв цвят е картата. 

Когато натиснете един от бутоните, тя ще се обърне. И ако сте познали успешно, вашата печалба от завъртането ще се удвои. Но ако сте сбъркали, ще я загубите. 

Силата на тази опция е когато съумеете да се удвоите успешно, защото тогава ще имате шанс за още едно удвояване на вече удвоената сума. Всъщност, ако все още сте под лимита от 35х първоначалния залог, можете да се удвоите до 5 поредни пъти

Именно така можете да превърнете една дребна сума в сериозна печалба. Разбира се, това не е лека задача. 

Ще ви трябва доза късмет и усет. Понякога дори ще е по-добре да спрете преди максималната печалба. Но когато правите това с дребни суми, можете да си позволите по-голям риск. 

А честите и малко по-ниските печалби в 100 Super Hot правят този опция особено подходяща. Просто не забравяйте, че само един грешен отговор ще изтрие печалбата ви, дори и да сте се удвоили преди това.

100 Super Hot Удвояване
100 Super Hot Удвояване

Заключение

100 Super Hot е качествена онлайн ротативка, която е естественото продължение на хитовите 20 и 40 Super Hot. Тя предоставя добра възможност за забавление и печалби на по-консервативните слот играчи. 

За разлика от предходните версии, разполага с много повече печеливши линии на брой. Което означава, че печалбите в нея ще са по-чести, но и също така малко по-ниски. 

Това в никакъв случай не е нещо лошо, в края на краищата възвръщаемостта в дългосрочен план е почти еднаква. Разликата е в стила на игра и слот преживяването. Високо волатилните игри предлагат повече екшън, висок риск и потенциални високи печалби. 

Ниско волатилните слотове като този, предлагат по-спокойна игра, с по-малко риск и по-ниски средни печалби. 

Ключовото в случая, обаче, е факта, че този слот дава по-хубави шансове за спечелването на прогресивния джакпот, поради повечето на брой средни завъртания, ниската си волатилност, и начина по-който джакпота работи.

И макар да не е най-популярния слот от сериите Super Hot, определено може да предложи страхотно забавление за феновете на по-ниско волатилните слотове. 

Надяваме се този преглед да ви е бил полезен. Ако все още не сте опитали играта, можете да го направите напълно безплатно и без регистрация с демото в началото на страницата. 

А в случай, че искате да си пробвате късмета с истински пари, под демото и под тези редове ще оставим специален бутон, който ще ви отведе до качествено и надеждно казино, където да играете без проблеми. Натиснете бутона и се забавлявайте!