Overall
7.3/10
7.3/10
 • The Idea - 7.6/10
  7.6/10
 • Graphics - 7/10
  7/10
 • Audio - 8/10
  8/10
 • Bonus - 6.5/10
  6.5/10
Sending
User Review
0/100 (0 votes)

Играй 100 Super Hot безплатно – EGT демо версия

Играй на цял екран – Fullscreen Mode

За излизане от цял екран натиснете “Esc”

Търсите ли си забавна слот игра, която да не е твърде технична? Ами с безплатният 100 Super Hot видео слот ще имате възможност да се забавлявате без да са добавени допълнителни звънци и звуци. 100 Super Hot слот има елементарно оформление, звуци и основни графики, които са с ограничена анимация. Ако предпочитате да нямате допълнителни функции, то тогава тази игра е идеална за вас!

Има някои страхотни бонус оферти, които са налични в играта, като например жокер Red 7 и скатер символа Звезда. Вашата цел на играта е колкото си може повече еднакви символи да си съвпаднат на една линия и по този начин имате шанса да спечелите джакпота. Джакпотът може да бъде спечелен при всяка заложена сума, но не забравяйте, че колкото повече залагате, толкова по-голяма ще ви е печалбата.

Класическите плодове

Вие ще имате възможност да гледате как се въртят на екрана различни плодови символи – лимони, грозде, пъпеши, сливи, череши и портокали. Фонът е елементарен, плътен черен екран, за да улесни гледката към символите. Има много малко звуци, които се използват в тази игра. В играта разполагате с 100 печеливши линии.

Имате на разположение таблица с печалби, на която можете да проверите съответните печалбите и съответно потенциалните си награди. Има награда за джакпот, където парите от всички играчи се добавят в голям пот. Възможността да спечелите някоя от големите награди е напълно възможно и реално!

Супер-горещото преживяване

EGT (Euro Games Technology) е доставчикът на софтуерната платформа за безплатни игри като една от тях е 100 Super Hot. EGT е създател на много забавни слот игри, където ще откриете много различни и страхотни теми и стилове. EGT е направила 100 Super Hot слот за хора, които търсят по-лесен стил на игра. Играта разполага с различни плодове, с елементарен фон и няколко допълнителни графики и звуци, за да ви се подобри изживяването. Понякога многото добавени функции могат да объркат и да изменят стила на играта, така че EGT мислят за потребители, които предпочитат по-опростеният стил на игра.

EGT се приспособява към всички стилове на игра в зависимост от бюджета. Независимо дали сте дългогодишен играч или новобранец в слот игрите, то вие със 100 Super Hot, можете да заложите толкова, колкото искате и в повечето случаи имате огромен шанс за печалба. Имате на разположение 100 печеливши линии, но можете да играете на 20, 10 или дори на 5, ако желаете. Монетите варират от 0.40 до 0.80 максимален залог при завъртане.

Функции

100 Super Hot слот е с 5 барабана, с 4 реда и със 100 печеливши линии. Всеки от 5-те барабана се движи в различни посоки – вертикално, хоризонтално или на зигзаг. Целта на играта е да се улучат 5 еднакви символи по линия на печалба. Има символ Red 7, който може да се появи след завъртане, които може да замени други символи в играта, за да сформира печеливша комбинация. Red 7 изплаща по различен начин за всеки символ. При залог на пълна линия от 5, той изплаща 10x, грозде 4x, сливи или пъпеши 2х и 1х за череши, лимони и портокали. Ако приземите скатер символите 5 Звезди ще получите печеливш залог 500x. Най-доброто изплащане е при екран пълен с Red 7s, които ще ви донесе печалба на залог 1000x. Няма други бонус оферти в тази игра.

В долната част на екрана са основните контроли на играта. Можете да изберете залога на линия и броя на победите, с които искате да играете, като използвате символите плюс и минус. Можете да натискате старт всеки път или да използвате функцията за автоматично стартиране, при която ще се завърти автоматично играта. Имате на разположение бутон за спиране, така че контролът е във вашите ръце. Няма определен бюджет или стил на игра в този слот. Всеки ще се радва да има възможността да печели големи печалби, докато се забавлява!

Подобни слот игри

Има сходни игри на 100 Super Hot слот на пазара. Това е несложна слот игра с основни функции, която ви дава страхотно слот преживяване. Има няколко подобни на 100 Super Hot игри, които обаче имат различни теми. Някои аналогични игри са: Ехtra Hot, Hot Deluxe, 40 Super Hot, Happy 60, 88 Fortunes и 50 Dragons. Всички те имат различни теми, но самата игра и правилата са почти еднакви, което ги прави лесни  за игра и по този начин вие можете да разнообразявате между различните слотове.

Заключение

Ако обичате да се забавлявате и да играете слот игри, значи 100 Super Hot слот е идеален за вас! Ако сте от тези, който не обичат да влагат много пари, има решение и за вас, защото можете да пробвате играта напълно безплатно без да е необходимо да я теглите. Ако ви харесват по опростените слот игри, които да са забавни и интересни, то тогава това е вашата игра! Тази игра е много сигурна и е една от най-добрите от този вид. Затова какво чакате? Направо се впуснете в 100 Super Hot онлайн и я изпробвайте още днес! Няма да се разочаровате!

Предлага се на други езици: 100 Super Hot на сръбски на Casinobonus.rs.