Overall
8/10
8/10
 • The Idea - 7/10
  7/10
 • Graphics - 8/10
  8/10
 • Audio - 8/10
  8/10
 • Bonus - 9/10
  9/10
Sending
User Review
100/100 (2 votes)

Играй 20 Star Party слот игра безплатно – CT Gaming демо версия

Играй на цял екран – Fullscreen Mode

За излизане от цял екран натиснете „Esc“

20 Star Party е вълнуващ слот, създаден от софтуерния провайдер CT Gaming. Тази игра се характеризира със 5 барабана и 20 линии за залагане, като предлага интересна тема, съчетаваща класическите плодове със звезди. Средният процент на възвръщаемост (RTP) е висок, което дава добри възможности за печалба на играчите. Тематиката е проста, но атрактивна, а графиките и звуковите ефекти са изпълнени на високо ниво.

20 Star Party е съвместим с мобилни устройства, така че можете да се насладите на тази забавна и динамична игра навсякъде и по всяко време. Без значение дали предпочитате да играете на смартфон или таблет, ще имате възможност да се забавлявате с 20 Star Party и да целите големи печалби, където и да сте.

Графика и аудио

20 Star Party слот игра е визуално удоволствие с прекрасна графика и анимация. Символите в играта са ярко оцветени и включват много от любимите плодови символи, като череши, сливи и лимони, но главният символ в играта е сияйната звезда. Фона на барабаните е класически тъмносин, като всяка печеливша комбинация е подчертана със светлини и анимации.

20 Star Party Геймплей
Геймплей

От звукова гледна точка, играта предлага ненатрапчиви звуци на въртящи се барабани, които допълват добре атмосферата на играта. Когато спечелите, мелодични звукови ефекти и аплодисменти ви поздравяват, което добавя още повече вълнение към вашата игра. В цялост, 20 Star Party предлага приятна и забавна звукова и визуална среда.

Символи

Тази игра е ослепително плодово празненство с познатите плодове, поднесени на гостите, които посещават това събитие. Чакат ви мезета от череши, сливи и други вкусни плодове. Всяка клетка на мрежата е украсена с икона на звезда. Фонът е лилав, а плодовете, които печелят, избухват в пламъци, тъй като темата е партито след всичко.

Плодовите салати вече са на масата и партито започва веднага! Съставките, от които се състоят ястията за това празненство, са приятни плодове от всички цветове. Въпреки това ще се забележат и звезди и седмици, тъй като те са декорации за партито. Нека разберем кои детайли от това празненство са най-ценни!

Колкото до 20-те линии, този брой е избран по подразбиране, така че не можете да го променяте. Всички споменати символи трябва да падат от 3 до 5 пъти на която и да е линия за изплащане. Ако работят няколко линии едновременно, всички се изплащат с най-високата стойност за всяка. Звездите ще бъдат най-желани, тъй като са с високи плащания. А фактът, че са Скатери, означава, че могат да паднат навсякъде по екрана и ще бъдат платени при всяка ставка.

20 Star Party бонус функции

Специалните характеристики в слот играта 20 Star Party, разработена от CT Gaming, са основни компоненти, които внасят допълнително вълнение и увеличават шанса за големи печалби. Опцията „Double Up“ дава възможност на играчите да умножат два или даже четири пъти спечелените си средства, ако успешно предположат цвета или костюма на следващата карта в тестето. За тези, които биха искали да рискуват по-малко от печалбата си, функцията „Half Gamble“ позволява залагането на само половината от текущата печалба.

Wild

Функция Double Up е една вълнуваща функция в слот играта 20 Star Party, която предлага на играчите възможността да умножат своята печалба след всяка печеливша комбинация. В този специален раунд, играчите трябва да предположат цвета или символа на следващата карта в тестето.

Ако решите да опитате да предположите цвета на картата (червено или черно), и ако успеете, печалбата ви се удвоява. Но ако сте готови да рискувате повече и опитате да определите символа на картата (спатия, каро, купа или пика), и ако успеете, печалбата ви се учетверява! Това може да бъде чудесна възможност за увеличаване на вашите печалби. Въпреки това, трябва да сте внимателни – ако грешите, цялата ви печалба от този раунд ще бъде изгубена.

Заключение

20 Star Party е един изключително забавен и вълнуващ слот, който със сигурност ще привлече вниманието на всеки любител на казино игри. Графиките, звуковите ефекти и бонус функциите допринасят за уникалната атмосфера на играта, която ви пренася пряко на празника на звездите. Помимо това, шансът за големи печалби прави 20 Star Party атрактивна за играчи от всички нива на опит. Без значение дали сте новак в света на слотовете или ветеран, тази игра ще ви осигури забавление и възможност за добри печалби. Наслаждавайте се на звездното парти с 20 Star Party!