Overall
7.7/10
7.7/10
 • The Idea - 7/10
  7/10
 • Graphics - 8/10
  8/10
 • Audio - 8/10
  8/10
 • Bonus - 7.8/10
  7.8/10
Sending
User Review
0/100 (0 votes)

Играй 5 Burning Heart безплатно – EGT демо версия

Играй на цял екран – Fullscreen Mode

За излизане от цял екран натиснете “Esc”

Искате ли да ви се разтупти сърцето от някое екстремно преживяване? Е, това е – 5 Burning Heart, който е точно за вас, защото ще ви предложи многобройни печеливши комбинации. Най-голямата от тези печалби е 5,000x линията на залог мултипликатор.

Както се казва всичко идва с времето си и при тази казино игра е по същият начин, защото на играчите ще им е необходима практика, докато големите печалби започнат да валят. След определено време ще имате възможността да си увеличите възвръщаемостта с една простата функция в хазарта и това са бонус игрите. От друга страна има някои по-нарастващи джакпот награди, които могат да бъдат спечелени в бонусната игра на EGT’s trademark Jackpot Cards.Bg.

Плодови символи и сърца

EGT може да не е толкова известен, колкото големите студиа като NetEnt, Microgaming и IGT, но те обслужват някои от въртящите се игри като този безплатен слот автомат 5 Burning Heart. Този слот разполага с 5 барабана, които са изпълнени с доста вкусно изглеждащи плодови символи, като самата игра със сигурност хваща окото на всеки играч, който прави разликата между ретро слот игри и съвременни слотове с 3D графики.

В EGT единственият недостатък е, че ползва вече познатите за повечето комарджии символи и по този начин не може да развихри въображението на играчите от целият свят. Така че, ако сте запознати с някой от други версии на производителя на играта, тогава ще знаете, че можете да очаквате същите стари плодове икони – череши, лимони, портокали, сливи, грозде и дини. Както и другите класически слот символи, които си остават като златни камбани, късмет 7s, долар знаци и звезди.

Плодове победи

Няма да откриете нещо ново или уникално в дизайна на тази ротативка, но това означава, че играчите могат да се съсредоточат само и единствено върху въртящото се действие. Когато става въпрос за тази игра няма да откриете скрити изненади или нововъведения в елементите, а ще имате чисти завъртания и шанс да спечелите някои реални парични награди. Ако три или повече съвпадащи икони са равни на една от 5 фиксирани линии за плащане получавате награда, а отделно имате шанс дори за малък бонус, когато откриете две икони 7 на линия.

Най-голямата награда от всички е мултипликатор 5000x линия и тя се дава всеки път, когато пет 7-ци се паднат в схемата на печелившата линия. Така че, ако сте поставили най-големият залог на играта от 100лв, ще имате шанса да играете в крайната базова игра за джакпот от 100 000лв, което е една огромна печалба. Не забравяйте, че не е нужно да играете с такива големи залози, защото залогът с нисък лимит от 5лв също ще ви донесе доста прилична печалба до 5 000лв.

Бонус функции

В тази класическа игра няма нещо, което може да ви впечатли с тема или действие, но това не означава, че в нея няма да откриете бонус функции. Има няколко допълнителни икони, които владеят силата да присъждат специални победи, като например двата скатер символа – изобразени със Звездата и знака на Долар. При тези два символа също могат да ви се изплащат награди, когато тези символи се появяват извън определяните схеми на печелившите линии. Освен това, играчите могат да се надяват да получат някои от печелившите награди с разширяващата се икона на дивото сърце, която се появява на 2-ри, 3-ти и 4-ти барабан.

Имате възможността да спечелите някои награди извън основната игра. Например, когато играчите използват своите печалби от завъртанията в игра функция. Всичко, което трябва да направите, е да познаете правилно дали определена карта е червена или черна, защото по този начин можете да си удвоите печалбата при въртенето. Играта може да задейства и игра на карти с прогресивен джакпот. Всичко е на случаен принцип и ви трябва доза късмет, за да спечелите, но ако не познаете ще загубите всичко.

EGT слотове

Спокойно може да кажем, че този 5 Burning Heart слот по нищо не се различава от другите слот игри от каталог на EGT. Работата е там, че е това софтуерно студио използва класическите си игри, като ги разширява, но те са твърде подобни една с друга. Ако искате да опитате нещо от разработчика с по-уникални теми, то тогава ние ще ви препоръчваме да играете безплатни онлайн слотове като Aztek Glory или Испанският Passion, като и двете имат безплатни завъртания и бонус кръгове.

Заключение

В тази ротативка може да играете спокойно без да се разсейвате с допълнителни функции, което доста улеснява вашата игра. Темата е напълно класическа, а бонус елементите на играта са толкова обикновени, че те сами идват при вас без много усилия.

Въпреки това слотът има потенциала за някои върхови победи, особено с тази примамлива прогресивна бонус игра. Нещо, което е много важно да споменем е, че слотът има пълна съвместимост с мобилни устройства, така че можете да играете 5 Burning Heart на мобилното си устройство или таблет.