Overall
7.8/10
7.8/10
 • The Idea - 8/10
  8/10
 • Graphics - 7.5/10
  7.5/10
 • Audio - 8/10
  8/10
 • Bonus - 7.6/10
  7.6/10
Sending
User Review
0/100 (0 votes)

Играй Book of Dead безплатно – Play’n GO демо версия

Играй на цял екран – Fullscreen Mode

За излизане от цял екран натиснете „Esc“

Book of Dead е един от най-популярните слотове, разработен от Play’n GO – водещ доставчик на софтуер за онлайн казино игри. Играта е петбарабанен видео слот, който предлага десет печеливши линии. Играта в Book of Dead напомня за филмите на Индиана Джоунс, където отиваш на приключения с главният герой Рич Уайлд, докато той се впуска в търсенето на египетски съкровища

Book of Dead предлага RTP (възвръщаемост към играча) от около 96.21%, което е доста конкурентно в сравнение с другите слот игри на пазара. Играта съдържа и интересни бонус функции, като безплатни завъртания и специални разширяващи символи, които могат да доведат до големи печалби.

Освен това, Book of Dead е напълно оптимизирана за мобилни устройства, което позволява на играчите да се наслаждават на тази вълнуваща игра независимо от това дали са у дома или на път. Съвместима е с всички основни операционни системи, включително iOS и Android.

Book of Dead Графика и аудио

Слотът Book of Dead от Play’n GO предлага висококачествени графики, които правят играта изключително привлекателна и забавна. Всеки аспект от дизайна е внимателно премислен, за да възсъздаде магията и мистерията на древния Египет. Символите на барабаните включват изображения на Рич Уайлд, фараони и богове, както и класически слот символи като Ас, Крал, Дама, Вале и 10, стилизирани в египетски стил.

Book of Dead
Book of Dead

Задният план на барабаните е изобразен като внутрешността на фараонска гробница, което допълнително усилва атмосферата на играта. Сцената е изпълнена с детайли, които оживяват играта и създават зашеметяващ визуален ефект.

Що се отнася до звуковите ефекти, Бук оф Дед също не разочарова. Звуковата доработка е създадена така, че да съответства на тематиката на играта – енергични мелодии и звуци, характерни за древноегипетската култура, оживяват всеки завъртане. При спечелване на печалба или активиране на бонус функция, музиката и звуците се насилват, което добавя още повече вълнение към играта. В цялост, графиките и звуците в Book of Dead се комбинират, за да създадат уникално и вълнуващо преживяване за играчите.

Book of Dead символи

Символите в слот играта Book of Dead включват различни изображения, вдъхновени от древноегипетската култура. Високо плащащите символи включват главния герой Рич Уайлд, бога Анубис, фараона и символа на бога Ра. Ниско плащащите символи представляват стандартните игрални карти (А, К, Q, J и 10), които са изобразени в египетски стил.

Нископлатени символи
Нископлатени символи

В слот играта Бук оф Дед, специалният символ е изобразен като Древноегипетска Гробница, която играе двойна роля – като див символ (wild) и разсейващ символ (scatter).

Като див символ, Гробницата може да замести всички други символи, за да създаде печеливша комбинация. Това означава, че ако имате два съответстващи символа и един див символ в печеливша линия, дивият символ ще действа като трети съответстващ символ и ще ви даде печалба.

Високоплатени символи
Високоплатени символи

Като разсейващ символ, Гробницата активира функцията за безплатни завъртания, когато три или повече от тези символи се появят навсякъде по барабаните. Това не само отключва 10 безплатни завъртания, но и избира произволен символ, който се разширява по време на функцията за безплатни завъртания, водещ до потенциално огромни печалби.

Бонус функции на Book of Dead

Както споменахме, можете да се регистрирате с нашият бонус и да получите 150 безплатни завъртания в Book of Dead, но можете също така  и на по-късен етап от играта да ги ползвате като безплатни кръгове в играта.

Когато приземите три или повече символа в Book of Dead на едноръкият бандит, ще получите десет безплатни завъртания. Можете дори да вземете още няколко безплатни завъртания ако попаднете на някои определени символи по време на безплатните рундове.

Функция за Безплатни Завъртания

В слот играта Book of Dead, функцията за безплатни завъртания е активирана, когато три или повече символи на Гробницата се появят навсякъде по барабаните. Това отключва 10 безплатни завъртания, което дава на играчите възможност да спечелят допълнителни печалби без да рискуват своите собствени пари.

Book of Dead - Безплатни Завъртания
Book of Dead – Безплатни Завъртания

Функция с Разширяващ Символ

В началото на функцията за безплатни завъртания, произволен символ е избран да действа като разширяващ символ по време на цялата функция. Когато този символ се появи по време на безплатните завъртания, той се разширява, за да покрие целия барабан. Това може да доведе до значително увеличаване на печалбите, особено ако разширяващият символ е един от високоплащащите символи в играта. Тази функция може да бъде реактивирана, ако по време на безплатните завъртания се появят още три или повече символи на Гробницата.

Заключение

Book of Dead е изключително популярен слот, който предлага играчите един дълбоко вълнуващ и приключенски опит. Създаден от Play’n GO, тази игра предлага висококачествени графики, завладяващи звукови ефекти и богата на тематика, взета от древноегипетската култура.

Специалният символ на Гробницата, който действа и като див, и като разсейващ символ, предоставя допълнителен слой от вълнение и възможности за печалба. Функциите за безплатни завъртания и разширяващия символ могат да доведат до огромни печалби, правейки всяко завъртане на барабаните потенциално вълнуващо.

Играта е съвместима с мобилни устройства, което означава, че можете да се наслаждавате на Book of Dead независимо дали сте у дома или на път. Общо взето, Book of Dead е един страхотен слот, който предлага непрекъснато вълнение и разнообразие от печеливши възможности.