Overall
7.8/10
7.8/10
 • The Idea - 8/10
  8/10
 • Graphics - 7.5/10
  7.5/10
 • Audio - 8/10
  8/10
 • Bonus - 7.6/10
  7.6/10
Sending
User Review
0/100 (0 votes)

Играй Book of Dead безплатно – Play’n GO демо версия

Играй на цял екран – Fullscreen Mode

За излизане от цял екран натиснете “Esc”

Чували ли сте някога за играта Book of Dead при слот машините? Без значение дали сте я играли или не, прочетете този преглед, за да научите повече за онлайн слота и как можете да вземете паричните завъртания от Book of Dead.

Преглед на „Книгата на мъртвите“

Book of Dead е приключенска слот машина и е проектирана от опитните разработчици на Play N Go. По-долу можете да прочетете нашият преглед за слота на “Книгата на мъртвите” и да получите представа защо е толкова популярна.

Правила на играта

Тази слот машина има пет барабана и десет линии. Стойността на монетите, които залагате, може да бъдат всичко между 0.10 стотинки и 2 лева, като максималният залог е 45 лева.

Тема

Играта в „Книгата на мъртвите“ напомня за филмите на Индиана Джоунс, където отиваш на приключения с главният герой Рич Уайлд, докато той се впуска в търсенето на египетски съкровища. Имайте на предвид, че всичко не е толкова просто. Докато се забавлявате изведнъж може да ви връхлетят проблемите, докато ви ограбват египетските гробници, а опасните символи дебнат в древен Египет. Това прави играта в „Книгата на мъртвите“ толкова забавна и интересна.

Бонус рундове

Както споменахме, можете да се регистрирате с нашият бонус и да получите 150 безплатни завъртания в „Книгата на мъртвите“, но можете също така  и на по-късен етап от играта да ги ползвате като безплатни кръгове в играта.

Когато приземите три или повече символа в  “Книгата на мъртвите” на едноръкият бандит, ще получите десет безплатни завъртания от „Книгата на мъртвите“. Можете дори да вземете още няколко безплатни завъртания в „Книгата на мъртвите“, ако попаднете на някои определени символи по време на безплатните рундове.

Хазарт

Можете да усетите допълнителната тръпка, като кликнете върху “GAMBLE”, когато имате победа. Тук залога е победа или загуба, тъй като имате възможност не само да удвоите, а дори да учетворите  победата си, но единственото условие е да отгатнете правилният цвят на следващата карта за игра.

Процент на изплащане

Причината, поради която е толкова популярна тази слот машина е благодарение на високият процент при изплащанията. Очакваната печалба е не по-малко от 96.21%.