Overall
7.9/10
7.9/10
 • The Idea - 7.6/10
  7.6/10
 • Graphics - 8/10
  8/10
 • Audio - 7.6/10
  7.6/10
 • Bonus - 8.2/10
  8.2/10
Sending
User Review
0/100 (0 votes)

Играй Viking Age безплатно – Betsoft демо версия

Играй на цял екран – Fullscreen Mode

За излизане от цял екран натиснете “Esc”

Описание на играта: Това е една фантастична игра с висококачествени графики и забавна тема. Този онлайн слот е изпълнен с много бонус функции.

Viking Age е един модерен и изключително забавен слот, които е разработен от Betsoft Gaming. Темата е за скандинавските викинги, но в играта има също руни, камъни и други символи. Ролките са поставени в гората, където ще видите викинг  на име Amma, който се намира отстрани на барабаните.

Ролките се поставят в камък, които е пълен с надписи. В епохата на викингите се разказва за историята на Амма, които е лидер на малка група мародери. Слотът има пет барабана и 30 контролни линии.

Viking Age –  правила на играта

Преди да започнете да играете на „Викингска епоха“ трябва да извършите няколко функции. В долният ляв ъгъл се намира панелът “Изберете монета”, където размерът на монетата може да бъде зададен от 0.01 до 1.00. Панелът “Залог на линия” се намира от другата страна, при които определяте какво количество монети искате да заложите на всяка линия. Можете също така да контролирате броя на активните печеливши линии чрез бутона “Избери линии”.

С натискането на бутона Spin ще започвате да играете „Викингска епоха“, но ако натиснете Max Bet Spin ще ви се даде максималният залог. В горният ляв ъгъл се намират опциите за включване или изключване на фоновите звуци. Също така разполагате и с бутон за автоматично пускане, който завърта автоматично барабаните. В повечето игри на Betsoft този бутон се намира в долният десен ъгъл, но в този слот бутонът е в горният ляв ъгъл, точно до бутона за управление на звука.

Символите са свързани с темата на слот играта „Викингска епоха“, които включват двама приятели на Amma, тяхната голяма лодка, бойна брадва, златни бижута, статуя, руни в снега и щит. В тази игра няма жокер символ, но за сметка на това бонус иконите включват викингска каска, Amma и символ за борба.

Viking Age – функции и бонуси

Скатер функцията е от врати с руни, но за да започнете тази функция трябва да получите три викинг скатера от всяка точка на барабаните. Тогава ще ви се появяват вратите на рунда и ще можете да избирате една от тях. Възможните ви печалби са безплатни завъртания, незабавни парични награди или вход в бонусният рунд.

Този бонус се задейства при появата на три или повече от символите на Amma, където и да е в изгледа. Ще бъдете отведени до различен комплект ролки, където от двете страни на тези макари имате два допълнителни броя, съдържащи мултипликатор. Ако създадете печеливша комбинация при определена линия, която има съответстващи стойности на мултипликационните данни и в двата края, то тогава тази стойност ще бъде приложена към вашата печалба. Betsoft са имали желание да добавят подобни функции на всичките си онлайн слотове, както във „Викингска епоха“.  

Фактор – тръпка

В тази казино игра има доста голяма тръпка и това е бонусният кръг. В този рунд, трябва да изберете един от двамата викинги, които ще се бият. Не забравяйте, че е без значение дали печелите или губите, защото получавате парична награда в края на двубоя, но ако сте избрали викинг, който печели, то тогава ще получите по-голяма награда.

Заключение

„Викингска епоха“ е доста вълнуваща викинг онлайн слот игра. Графиките са с много високо качество и имат няколко допълнителни функции. Да незабравим да споменем, че има и бонусен рунд. Самата слот игра е доста лесна, но все пак ние я препоръчваме за междинните играчи, защото все пак те имат някакъв опит. Отделно изобилието от бонус функции може да заблуди начинаещите играчи, които тепърва навлизат в хазартният свят.