Overall
6.4/10
6.4/10
 • The Idea - 5/10
  5/10
 • Graphics - 5/10
  5/10
 • Audio - 9/10
  9/10
 • Bonus - 6.5/10
  6.5/10
Sending
User Review
0/100 (0 votes)

Играй Supreme Hot безплатно – EGT демо версия

Играй на цял екран – Fullscreen Mode

За излизане от цял екран натиснете “Esc”

При всички класически преживявания с плодове, с които се образуват случайни комбинации и със сигурност ще ви възнаградят с победи, горещите серии от EGT са чудесен избор. Всяка слот машина в серията прибавя прилив на вълнение в пламъци, които се издигат, когато спечелите във формата на поздравление, специално за вашият успех в свободната игра. На вниманието ви се появява уникалната ретро стил серия – Supreme Hot. Там изобилието от плодове е нещо сигурно.

При образуването на благоприятна комбинация от грозде, череши, лимони, портокали и плюс вълнуващите бонус символи на звънци, долар знаци, лъскави златни кюлчета, звезди в лилаво и най-важният 7 номер. Това са елементите на играта, която ви обещава най-висшите онлайн емоции, благодарение на горещите си победи.

Сега ще разгледаме тези символи какво са ви подготвили и да видим дали ще могат да ви изненадат. Едно единствено нещо, което няма как да ви изненада, но е едно от най-великите неща за тази игра е нейният ретро стил, в който графиките са подбрани и представени от EGT.

Подгответе се за игра, в която символите ще ви впечатлят със своите печалби, докато играете. Upped победи е изключителна функция. Тези зрели и сочни символи ще ви предложат двойна победа, когато получите комбинации от еднакви символи в хода на играта. Сумите, които трябва да се удвоят, ще започнат със символите – лимони, сливи, череши и портокали.

Следващите символи са лилавите звезди и златните камбани. Когато звездите блестят и камбаните звънят, те ще ви зарадват с двойна победа. След това идва редът на двойното количество за златните кюлчета и долари и накрая, но не на последно място идват двойните суми, получени с номер 7.

Вълнуващото удвояване на всичките ви победи ще дойде благодарение на мултипликатора. Когато получите 9 символа от един вид, на всички барабани, тогава общата печалба ще бъде над 2x. С идването на печалбите ще видите, че барабаните винаги избухват в пламък и това е сигурно поздравление, с което се определя победителя в играта.

Безплатни онлайн завъртания

Изключителният шанс в ретро игрите на ЕGТ е, че те са представени с повече варианти за печалба и това ще направи техните окончателни победи наистина огромни, когато обаче късметът им е плътно до тях. Функцията Gamble е една от повсеместните функции на EGT слотовете, обещаващи удвояване на вашите победи, когато изберете правилно предположение.

Всичко, което трябва да направите е да познаете цвета на картата, чието лице е надолу. Това е шанс 50:50, така че играйте и се надявайте да отгатнете правилно. Другият вариант също е на случаен принцип и отново включва карти, но този път трябва да познаете три от вид.

Тогава ще получите шанс за прогресивен джакпот. Ако сте от редовните играчи на EGT слотовете, то вие знаете, че има 4 джакпотна система, която се нарича Джакпот карти. Те са прогресивни джакпоти, което означава, че те растат с всеки един момент.

Заключение

В този слот можете да се насладите на една ретро атмосфера с плодове. Огромните бонус печалби, благодарение на разнообразните си символи. Възможност за игра на 4 Джакпотна система. Все пак тази игра се препоръчва за по напредналите играчи, поради различните бонуси и джакпоти.