Overall
7.1/10
7.1/10
 • The Idea - 8/10
  8/10
 • Graphics - 7.5/10
  7.5/10
 • Audio - 7/10
  7/10
 • Bonus - 6/10
  6/10
Sending
User Review
0/100 (0 votes)

Играй 30 Spicy Fruits безплатно – EGT демо версия

Играй на цял екран – Fullscreen Mode

За излизане от цял екран натиснете “Esc”

Ако обичате пикантните неща, то вие сте на правилното място с този невероятен слот – 30 Spicy Fruits от производителя EGT. В него ще откриете 5 барабана, 30 печеливши линии и висока възвращаемост.

В играта можете да попаднете на победни завъртания, които ще ви донесат печалба до 1000x стойността на залога за линия! Затова се пригответе за една доста вълнуваща и гореща игра.

В сравнение с повечето онлайн слотове с плодова тема, този EGT слот има потенциала да бъде малко по-пикантен, когато става въпрос за бонус функции. Това е така, защото играта идва с уайлд и скатер символи, които могат да задействат до 30 безплатни завъртания.

Играта е оптимизирана и за мобилни устройства, така че може да се възпроизвежда без проблеми и на телефони с Android и iOS.

Като част от веригата на EGT, 30 Spicy Fruits разполага и с прогресивен джакпот, който се печели на случаен принцип и може да ви донесе уникални печалби.

Пикантен привкус

30 Spicy Fruits
30 Spicy Fruits

Обичате ли плодовете? Че кой не обича. Те са здравословни, питателни, сочни и освежаващи. Но представете си как изведнъж захапвате люта чушка, след което ви се променят всички вкусове.

Така въздейства и слота 30 Spicy Fruits. Той ще ви предложи нещо малко по-различно от нормалните плодови слотове. Освен обичайни плодови символи – череши, портокали, лимони и сливи, ще играете и с изгарящия лют пипер. Ще разполагате и с други символи като BAR символите, златни камбани и щастливата червена седмица.

Като цяло, тази слот игра е идеална за всеки играч, който харесва слотове в ретро стил и дизайн. Иконите са перфектно представени с ослепителни цветове, за да ви държат вниманието. А по време на игра има и плавна анимация, която прави въртенето на барабаните още по-приятно за наблюдаване.

В играта има и малко допълнителна палитра от топлина с някои огнени анимации, които ще маркират печеливша комбинация на барабаните.

Неустоими печалби

За да усетите горещината на този слот, просто трябва да попаднете в печеливша поредица от 30-те фиксирани линии за плащане. Най-ниската стойност на таблицата с печалбите се показва като мултипликатор на залога 2x и се присъжда за играчи, които намират три еднакви череши или лимони.

Нещата започват да стават по-горещи, когато късметлийската 7-ца започва да попада в печеливши позиции, предлагащи възвръщаемост на залога 5 пъти. А пет 7-ци на ред ще ви донесат печалба от 50x залога.

Но дори и тогава, това не е нищо в сравнение с джакпота от 1000x, който се присъжда, когато пет символа люта чушка сформират печеливша линия.

Опциите на залозите, които се предлагат в този онлайн слот, са доста ограничени. Бутоните за залози се намират под барабаните и са пет различни – 30, 60, 150, 300 и 600 кредита.

В този му вид, слотът може да не се хареса на случаен играч, който иска да изпробва играта с малки залози, преди да се хвърли на по-високите.

Разбира се, можете да тествате играта напълно безплатно с демото в началото. По този начин можете да видите как работи, преди да започнете да залагате с реални пари. RTP(процент на възвращаемост) на този слот е 95.00%.

Бонус функции

30 Spicy Fruits Специални Символи
30 Spicy Fruits Специални Символи

Тази плодова слот игра не е уникална само с горещия си стил. Това е една доста необичайна и интересна сама по себе си ротативка, защото предлага набор от специални функции, с които да ви се повиши нивото на печалбите.

Първо, иконата на лютото гнездо действа като уайлд символ. който ще заменя всяка друга икона в линия, за да направите по-лесно печалба. Единственият символ, който няма да бъде заменен е  скатер символа – изобразен от торбата с пари и знак $.

Този скатер символ се появява само на 2-ри, 3-ти и 4-ти барабан и ще задейства до 30 безплатни завъртания, когато получите необходимия брой символи.

Освен това, тази слот машина има всички традиционни допълнителни функции на EGT. Това означава, че ще имате шанс да си осигурят допълнителни награди със специална 50/50 игра за удвояване. В нея просто трябва да познаете дали дадена карта е червена или черна.

С всяко завъртане с истински пари ще участвате и за спечелването на прогресивния джакпот, разделен на четири нива.

ЕGТ слотове

EGT има един от най-големите каталози на онлайн слотове. Така че, ако тази игра ви допадне, определено трябва да разгледате и другите игри, които се предлагат от това водещо софтуерното студио.

Има всякакви видове подобни слот игри с плодове, като например 20 Super Hot, или Ultimate Hot. Ще намерите и някои исторически тематични слотове като Версай Gold, VeneziaD’Oro и Историята на Александър.

30 Spicy Fruits Заключение

Този онлайн слот от EGT може да не разполага със зашеметяващи графики като някои от най-съвременните слотове, но със сигурност може да ви осигури някои доста пикантни завъртания и печалби.

Тази игра е за играчи, които харесват ретро дизайна на слотовете с плодове. Определено слота ще повиши нивото ви на адреналин с възможните печалби, а за доброто настроение ще помагат и огнените анимации по барабаните.

Ще разполагате и уайлд и скатер символи, с които печалбите стават още по-високи.