Overall
7.1/10
7.1/10
 • The Idea - 8/10
  8/10
 • Graphics - 7.5/10
  7.5/10
 • Audio - 7/10
  7/10
 • Bonus - 6/10
  6/10
Sending
User Review
0/100 (0 votes)

Играй 30 Spicy Fruits безплатно – EGT демо версия

Играй на цял екран – Fullscreen Mode

За излизане от цял екран натиснете “Esc”

Ако обичате пикантните неща, то вие сте на правилното място с този невероятен слот – 30 Пикантни плодове от EGT софтуера. В него ще откриете 5 барабана, 30 печеливши линии и висока възвращаемост, в играта може да попаднете на победи, които ще ви донесат печалба до 1000x стойността на залога за линията. Затова се пригответе за една доста вълнуваща и гореща игра.

В сравнение с повечето слотове за плодове онлайн, този EGT слот има потенциала да бъде малко по-пикантен, когато става въпрос за бонус функции. Това е така, защото играта идва с подредени жокери, както и скатер символи, които могат да задействат до 30 безплатни завъртания. Оптимизираният за мобилни устройства слот може да се възпроизвежда и на устройства с Android и iOS.

Пикантен привкус

Обичате ли плодовете? Те са здравословни, питателни, сочни, освежаващи, докато случайно не попаднете на червен лют пипер и го захапете и изведнъж ви се променят всички вкусове. Така въздейства и безплатният слот 30 Spicy Fruits, които ви предлага нещо малко по-различно от нормалните и обичайни плодови символи – череши, портокали, лимони и сливи и огненият, горещ лют пипер. Разполагате и с други символи като BAR символите, златни камбани и щастливият номер 7s.

Като цяло слот машината предлага безопасен залог за всеки играч, който харесва ретро стил дизайн. Иконите са перфектно представени с ослепителни цветове, за да уловят погледа и има плавна анимация, за да накарат барабаните да се въртят по-бързо и свободно. В играта има малко допълнителна топлина към палитрата с някои огнени анимации и по този начин се  маркират печеливша комбинация на барабаните.

Неустоими победи

За да усетите горещината на този слот, просто трябва да попаднете в печеливша поредица от 30-те фиксирани линии за плащане. Най-ниската стойност на таблицата с печалбите се показва като мултипликатор на залога 2x и се присъжда за играчи, които намират три еднакви череши или лимона. Нещата започват да стават по-горещи, когато късметът от 7-цата започва да попада в печеливша позиция с два поредни, предлагащи възвръщаемост на залога 5x, където пет в един ред предлагат награда 50x. Дори и тогава, това не е нищо в сравнение с джакпота от 1000x, който се присъжда, когато пет символа чили пипер сформират печеливша линия.

Опциите на залозите, които се предлагат в този онлайн слот, са доста ограничени, като на живо под барабаните има пет различни залога – 30, 60, 150, 300 и 600. В този му вид, слотът може да не се хареса на случаен играч, който иска да изпробва играта с малки залози, преди да се хвърли на по-високите залозите. Предлага ви се възможността да я играете безплатно, за да можете да видите как работи тази игра. RTP на този слот е 95.00%.

Бонус функции

Тази плодова слот машина не е уникална само с пикантният си аромат. Това е доста необичайна и интересна сама по себе си игра, защото предлага набор от специални функции, с които обещаващо ще ви се повиши нивото на печалбите. Първо, иконата на лютото гнездо действа като подредена Дива, която ще замени всяка друга икона, с която се плаща линия, за да завършите победата си. Единственият символ, който няма да бъде заменен е  скатер символа – изобразен от $ чантата. Този скатер символ се появява на 2-ри, 3-ия и 4-та барабана и ще задейства до 30 безплатни завъртания, когато се показват 7 или повече наведнъж.

Освен това, тази слот машина има всички традиционни допълнителни функции на EGT. Това означава, че играчите ще имат шанс да си осигурят допълнителни награди с 50/50 игра с двойно или нищо, като познаят дали дадена карта е червена или черна. Играчите имат възможност да задействат функцията за игра на произволен джакпот, по този начин могат да играят една от четирите прогресивни джакпот награди.

ЕGТ слотове

EGT има един от най-големите каталози на слотове онлайн и завъртания. Така че, които се наслаждава на функциите на тази игра определено трябва да разгледа и другите игри, които се предлагат от софтуерното студио. Има различни плодове машини, затова ви препоръчваме да изпробват – 20 Super Hot и Ultimate Hot, както и някои исторически тематични слотове като Версай Gold, VeneziaD’Oro и Историята на Александър.

Заключение

Този видео слот от EGT може да не разполага със зашеметяващи графики като някои от най-съвременните слотове, но със сигурност ще ви осигури някои сравнително пикантни завъртания. Тази игра е за играчи, които харесват ретро дизайна на плодовете. Играта ще повиши нивото ви на адреналин с някои огнени анимации по барабаните, но всичко не свършва до тук, защото разполагате с диви и скатер символи, а с тях печалбите скачат до небето.