Overall
7.1/10
7.1/10
 • The Idea - 8/10
  8/10
 • Graphics - 7.5/10
  7.5/10
 • Audio - 7/10
  7/10
 • Bonus - 6/10
  6/10
Sending
User Review
0/100 (0 votes)

Играй 30 Spicy Fruits безплатно – EGT демо версия

Играй на цял екран – Fullscreen Mode

За излизане от цял екран натиснете „Esc“

30 Spicy Fruits е вълнуваща слот игра, създадена от известния софтуерен провайдьор EGT Interactive. Тази игра предлага пикантна комбинация от плодове и огнени чушки в ярък и забавен формат. Слотът включва 5 барабана и 30 печеливши линии, които предоставят множество възможности за печалба.

Рейтингът на възвръщаемост към играча (RTP) на 30 Spicy Fruits е около 96%, което гарантира справедливи шансове за печалба. Играта притежава и атрактивни бонус функции, които добавят още по-голямо вълнение към всяка игра.

Един от големите плюсове на 30 Spicy Fruits е, че тя е напълно оптимизирана за мобилни устройства. Това означава, че можете да играете тази слот игра директно на вашия смартфон или таблет, където и да сте. Това прави 30 Spicy Fruits идеален избор за любители на слот игрите, които искат да играят по всяко време и на всяко място.

В сравнение с повечето онлайн слотове с плодова тема, този EGT слот има потенциала да бъде малко по-пикантен, когато става въпрос за бонус функции. Това е така, защото играта идва с уайлд и скатер символи, които могат да задействат до 30 безплатни завъртания.

Играта е оптимизирана и за мобилни устройства, така че може да се възпроизвежда без проблеми и на телефони с Android и iOS.

30 Spicy Fruits графика и аудио

30 Spicy Fruits притежава жива и цветна графика, която привлича око и допринася за общата забавна атмосфера на играта. Символите включват различни плодове като череши, сливи и лимони, както и огнени чушки, които придават пикантен блясък на играта. Всеки символ е илюстриран с голямо внимание към детайла, а анимациите при печеливши комбинации добавят допълнително вълнение.

В 30 Spicy Fruits звуковите ефекти също играят ключова роля. Играта включва весела фонова музика, която поддържа настроението високо, и забавни звукови ефекти, които се възпроизвеждат при печеливши комбинации или активирани бонус функции.

30 Spicy Fruits
30 Spicy Fruits

В комбинация, графиката и звуковите ефекти на 30 Spicy Fruits създават зашеметяваща и енергична игрова атмосфера, която улавя вълнението и вълнението на слот игрите.

Като цяло, тази слот игра е идеална за всеки играч, който харесва слотове в ретро стил и дизайн. Иконите са перфектно представени с ослепителни цветове, за да ви държат вниманието. А по време на игра има и плавна анимация, която прави въртенето на барабаните още по-приятно за наблюдаване.

В играта има и малко допълнителна палитра от топлина с някои огнени анимации, които ще маркират печеливша комбинация на барабаните.

Символи

Обичате ли плодовете? Че кой не обича. Те са здравословни, питателни, сочни и освежаващи. Но представете си как изведнъж захапвате люта чушка, след което ви се променят всички вкусове.

Така въздейства и слота 30 Spicy Fruits. Той ще ви предложи нещо малко по-различно от нормалните плодови слотове. Освен обичайни плодови символи – череши, портокали, лимони и сливи, ще играете и с изгарящия лют пипер. Ще разполагате и с други символи като BAR символите, златни камбани и щастливата червена седмица.

Бонус функции на 30 Spicy Fruits

Тази плодова слот игра не е уникална само с горещия си стил. Това е една доста необичайна и интересна сама по себе си ротативка, защото предлага набор от специални функции, с които да ви се повиши нивото на печалбите.

Първо, иконата на лютото гнездо действа като уайлд символ. който ще заменя всяка друга икона в линия, за да направите по-лесно печалба. Единственият символ, който няма да бъде заменен е  скатер символа – изобразен от торбата с пари и знак $.

Този скатер символ се появява само на 2-ри, 3-ти и 4-ти барабан и ще задейства до 30 безплатни завъртания, когато получите необходимия брой символи.

Освен това, тази слот машина има всички традиционни допълнителни функции на EGT. Това означава, че ще имате шанс да си осигурят допълнителни награди със специална 50/50 игра за удвояване. В нея просто трябва да познаете дали дадена карта е червена или черна.

Функция Free Spins

Функцията Free Spins в 30 Spicy Fruits се активира при получаване на печеливша комбинация с 7, 8 или 9 Scatter символа. Това дава възможност на играча да играе 7, 15 или 30 безплатни завъртания без мултипликатор.

На екрана се появява съобщение Натиснете START, за да стартирате тази ФУНКЦИЯ. Играчът може да започне завъртанията, като натисне върху областта на текстовото съобщение или активира бутона START. Барабаните започват автоматично да се въртят, докато всички безплатни завъртания не приключат.

Безплатните завъртания се играят при ставката и линиите, които са били активни при активирането на функцията.

След като всички безплатни завъртания приключат, общата сума, спечелена през тези завъртания, може да бъде изиграна в играта „Gamble“ (ако сумата е по-малка или равна на тази, указана в екрана с таблицата за изплащания). През безплатните завъртания се използва различен набор от барабани.

Функция Jackpot Cards

Функцията Jackpot Cards в 30 Spicy Fruits е прогресивен джакпот, който може да бъде активиран по случаен начин след която и да е печеливша ръка. Когато тази функция е активирана, играчите имат възможността да избират от 12 обърнати карти, докато не разкрият три съответстващи символи на карти. Съответствието на тези символи определя кой от четирите джакпота (пика, купа, каро, спатия) играчът ще спечели.

Функция Gamble

Функцията Gamblе е друга бонус функция в 30 Spicy Fruits, която играчите могат да използват, за да увеличат своите печалби. След като спечелите печеливша комбинация, можете да изберете да „заложите“ вашата печалба, като предположите дали следващата карта ще е червена или черна. Ако познайте правилно, печалбата ви се удвоява. Въпреки че тази функция носи риск, тя също така предлага възможността за значителни печалби.

Заключение

Има всякакви видове подобни слот игри с плодове, като например 20 Super Hot, или Ultimate Hot. Ще намерите и някои исторически тематични слотове като Версай Gold, VeneziaD’Oro и Историята на Александър.

Този онлайн слот от EGT може да не разполага със зашеметяващи графики като някои от най-съвременните слотове, но със сигурност може да ви осигури някои доста пикантни завъртания и печалби.

Тази игра е за играчи, които харесват ретро дизайна на слотовете с плодове. Определено слота ще повиши нивото ви на адреналин с възможните печалби, а за доброто настроение ще помагат и огнените анимации по барабаните.

Ще разполагате и уайлд и скатер символи, с които печалбите стават още по-високи.