Overall
7.8/10
7.8/10
 • The Idea - 10/10
  10/10
 • Graphics - 8/10
  8/10
 • Audio - 7/10
  7/10
 • Bonus - 6/10
  6/10
Sending
User Review
0/100 (0 votes)

Играй 40 Burning Hot безплатно – EGT демо версия

Играй на цял екран – Fullscreen Mode

За излизане от цял екран натиснете “Esc”

По-голямата част от хазартните играчи предпочитат, докато играят на казино слот машините да са под пара и затова толкова много игри в онлайн казината използват огън като основна или второстепенна тема! След като започнете печеливша серия и се почувствате така сякаш никога няма късметът ви да свърши, то тогава не забравяйте да бъдете разумни, докато играете на любимите си игри.

Огънят, който ще ви завладее в 40 Burning Hot от EGT Interactive е едно от най-новите попълнение от тази серия. Ако сте запознати с оригиналната Burning Hot машина и сравните новото издание, което излезе на пазара скоро време то вие ще се уверите, че това е същото класическо действие на играта, който е в този франчайз. Разбира се ,че ще откриете повече печеливши линии, с което ще увеличите вашето вълнението всеки път, когато завъртите барабаните.

Класически дизайн

40 Burning Hot видео слот е пуснат в края на 2017 година като използват софтуер от EGT Interactive и играта използва същият основен вид и формат като оригиналната Burning Hot машина. Това означава, че ще видите зелена цветова схема с тъмни макари с елементарни, но добре проектирани символи. Оформлението е обичайно доста естествено и свежо – графиките са много функционални и със сигурност достатъчно привлекателни, за да се чувстват професионално.

EGT Interactive имат тенденция да бъдат най-добрите на пазара и по този начин се гарантира, че както при високите, така и при ниските лимити играчите имат шанс да играят колкото си може повечето на своите машини. Те предоставят на потребителите си да играят на безплатните версии на всички техни игри, така че ще можете да тествате и тази игра, преди да рискуват с истински пари. Ще допълним, че техният софтуер се предлага в браузър, който е базиран и не е необходимо изтеглянето на определен формат, осигурявайки съвместимост с възможно най-много настолни операционни системи и мобилни устройства.

Череши, камбани и седем

40 Burning Hot видео слот е с пет барабана, която използва разширено оформление 4×5, което я прави малко по-голяма и заема повече място за игра от предишните записи в тази серия. Логично е още от името на играта да се разбере, че е по-голяма, защото тази машина има 40 печеливши линии за играчите, които могат да спечелят. Целта на играта остава елементарна – трябва да съвпаднат еднаквите символи от ляво на дясно през линиите, за да се печелят наградите.

Това е една класическа плодова игра с различни плодове като портокали, лимони и череши, които съставляват символи с ниска стойност. За по-големите печалби трябва да имате съответствие на три или повече камбани, дини или грозде. Високоплатеният символ е седем, който може да ви спечели добри пари, ако ударите два от тях в един ред на една и съща линия.

Поле на огън

Откъде идва името на този слот? Тайната е в жокер символа, които е четири листа на детелина. Тези традиционни талисмани ще се покажат на трите най-големи барабана и могат да заменят всеки символ и по този начин запълват печелившите икони. При тяхната поява те могат да ви помогнат за победа, като покрият цялата ролка и така помагат на всяка възможна печеливша линия.

Имате и два скатер символа на играта, за разлика от много игри, те няма да задействат специални функции в играта. Вместо това тези две икони носят награди, независимо къде се появяват по барабаните. Доларовите знаци могат да се появят навсякъде на екрана и чрез тях ще спечелите награди, ако ударите три или повече. От друга страна Звездите се появяват само на първият, третият и петият барабан, ако ударите и трите, то тогава вие ще получите доста голяма награда.

Най-големите печалби идват от единствената бонусна функция на тази машина, която е играта с джакпот карти и можете да задействате на случаен принцип при всяко завъртане. Трябва да откриете карти, при които три от тях са с една съща боя, при което ще ви бъде присъдена съответната награда. Трябва да отбележим, че тук тръпката от хазарта е много голяма, защото позволява на играчите да рискуват печалбите си, за да могат да удвоят парите си в края на всяко печелившо завъртане, а единственото правило е да могат да познаят цвета на произволно изтеглена карта. Разбира се, тук ви трябва и доза късмет.

Повече действие, повече забавление

Ако сте играли първата игра в тази серия, То вие със сигурност трябва да пробвате 40 Burning Hot, защото тук имате много повече печеливши линии. Тази игра е малко по-различна от другите в серията, защото има увеличен брой линии и може да я направи малко по-сложна, но по този начин може да бъде още по-привлекателна за някои от играчите, които обичат да рискуват без да се притесняват при понижения на сесията. Ако не сте сигурни дали тази игра е точно за вас, можете да изпробвате оригиналната игра, като играете безплатно в Burning Hot слот, за да можете да получите представа за това, което ви предстои в тази игра и дали тя ще ви допадне.