Overall
7.8/10
7.8/10
 • The Idea - 10/10
  10/10
 • Graphics - 8/10
  8/10
 • Audio - 7/10
  7/10
 • Bonus - 6/10
  6/10
Sending
User Review
0/100 (0 votes)

Играй 40 Burning Hot безплатно – EGT демо версия

Играй на цял екран – Fullscreen Mode

За излизане от цял екран натиснете „Esc“

40 Burning Hot е увлекателна слот игра, разработена от световно известния софтуерен провайдьор EGT Interactive. Играта предлага богата палитра от ярки плодове и бъркани символи, всичко това на 5 барабана и 40 печеливши линии.

Рейтингът на възвръщаемост към играча (RTP) на 40 Burning Hot е около 95.93%, което е доста добро в сравнение с други слот игри. Темата на играта е базирана на класическите плодови слотове, с модерен и привлекателен визуален стил.

40 Бърнинг Хот е напълно оптимизирана за мобилни устройства, което позволява на играчите да се наслаждават на тази ярка и забавна игра навсякъде и по всяко време. Благодарение на мобилната оптимизация, можете да играете тази игра директно на вашия смартфон или таблет без нужда от допълнителни приложения или софтуер.

По-голямата част от хазартните играчи предпочитат, докато играят на казино слот машините да са под пара и затова толкова много игри в онлайн казината използват огън като основна или второстепенна тема! След като започнете печеливша серия и се почувствате така сякаш никога няма късметът ви да свърши, то тогава не забравяйте да бъдете разумни, докато играете на любимите си игри.

40 Burning Hot графика и аудио

40 Burning Hot видео слот е пуснат в края на 2017 година като използват софтуер от EGT Interactive и играта използва същият основен вид и формат като оригиналната Burning Hot машина. Това означава, че ще видите зелена цветова схема с тъмни макари с елементарни, но добре проектирани символи. Оформлението е обичайно доста естествено и свежо – графиките са много функционални и със сигурност достатъчно привлекателни, за да се чувстват професионално.

40 Burning Hot
40 Burning Hot

40 Burning Hot се отличава с ярки и живи графики, които придават на играта усещане за веселба и енергия. Играта се характеризира с богато изобразени плодови символи, включително череши, лимони, сливи и винени лози, както и класически символи като звезди и седмици. Графиките са детайлни и цветни, което придава на играта жизненост и динамика.

Звуковите ефекти в 40 Бърнинг Хот също допринасят за общото игрово изживяване. Включва класически слот звуци при завъртане на барабаните и вълнуващи мелодии при печеливши комбинации. Звуковата доработка е в съгласие с тематиката на играта и подчертава вълнението от всяка печеливша комбинация или активиран бонус.

Общо взето, графиката и звуковите ефекти на „40 Burning Hot“ са създадени така, че да предоставят на играчите вълнуващо и енергично игрово изживяване.

Символи

40 Бърнинг Хот онлайн видео слот е с пет барабана, която използва разширено оформление 4×5, което я прави малко по-голяма и заема повече място за игра от предишните записи в тази серия. Логично е още от името на играта да се разбере, че е по-голяма, защото тази машина има 40 печеливши линии за играчите, които могат да спечелят. Целта на играта остава елементарна – трябва да съвпаднат еднаквите символи от ляво на дясно през линиите, за да се печелят наградите.

Това е една класическа плодова игра с различни плодове като портокали, лимони и череши, които съставляват символи с ниска стойност. За по-големите печалби трябва да имате съответствие на три или повече камбани, дини или грозде. Високоплатеният символ е седем, който може да ви спечели добри пари, ако ударите два от тях в един ред на една и съща линия.

Бонус функции на 40 Burning Hot

Откъде идва името на този слот? Тайната е в жокер символа, които е четири листа на детелина. Тези традиционни талисмани ще се покажат на трите най-големи барабана и могат да заменят всеки символ и по този начин запълват печелившите икони.

Имате и два скатер символа на играта, за разлика от много игри, те няма да задействат специални функции в играта. Вместо това тези две икони носят награди, независимо къде се появяват по барабаните. Доларовите знаци могат да се появят навсякъде на екрана и чрез тях ще спечелите награди, ако ударите три или повече. От друга страна Звездите се появяват само на първият, третият и петият барабан, ако ударите и трите, то тогава вие ще получите доста голяма награда.

Най-големите печалби идват от единствената бонусна функция на тази машина, която е играта с джакпот карти и можете да задействате на случаен принцип при всяко завъртане.

Функция Jackpot Cards

Функцията Jackpot Cards в 40 Burning Hot представлява прогресивен джакпот, който може да бъде активиран случайно след която и да е печеливша ръка. Когато тази функция е активирана, играчите имат възможността да избират от 12 обърнати карти, докато не разкрият три съответстващи символа на карти. Съответствието на тези символи определя кой от четирите джакпота (пика, купа, каро, спатия) играчът ще спечели.

Jackpot Cards
Jackpot Cards

Функция „Gamble“

Функцията Gamble в 40 Бърнинг Хот дава на играчите възможността да удвоят своите печалби. След като спечелите печеливша комбинация, можете да изберете да „заложите“ вашата печалба, като предположите дали следващата карта ще е червена или черна. Ако познайте правилно, печалбата ви се удвоява. Въпреки че тази функция носи риск, тя също така предлага възможността за значителни печалби.

Заключение

40 Burning Hot е впечатляващ слот игра, изпълнена с ярки цветове и класически символи, която предлага забавление и вълнение на играчите. С изключителния си дизайн и привлекателни бонуси, играта носи свежа атмосфера в жанра на слот игрите. Нейната възможност за големи печалби, благодарение на специалните символи и бонус кръгове, прави играта предпочитана от множество играчи. Играта е доказала, че може да предложи вълнуващо и печелившо изживяване, като запази своята уникална привлекателност и ентусиазъм.