Overall
8.6/10
8.6/10
 • The Idea - 8.5/10
  8.5/10
 • Graphics - 9/10
  9/10
 • Audio - 8/10
  8/10
 • Bonus - 9/10
  9/10
Sending
User Review
100/100 (1 vote)

Играй 100 Burning Hot безплатно – EGT демо версия

Играй на цял екран – Fullscreen Mode

За излизане от цял екран натиснете „Esc“

Имате шанса да разгледате голямото разнообразие от класически слотове в списъка с най-добрите онлайн слотове.

100 Burning Hot е слот игра, създадена от известния доставчик на софтуер за хазартни игри EGT Interactive. Играта предлага 5 барабана и 100 печеливши линии, което значително увеличава възможностите за печалба. Високата стойност на RTP, достигаща до 95.53%, я прави привлекателна за играчите, които търсят добри възможности за печалба.

100 Burning Hot
100 Burning Hot

Тематиката на 100 Бърнинг Хот е в стил на класическите плодови слотове с символи като ябълки, череши, боровинки, звончета и седмици. В допълнение към това, има и специални символи като диви и разсейващи символи, които могат да активират бонус функции.

100 Burning Hot е напълно оптимизирана за мобилни устройства, което позволява на играчите да се наслаждават на играта по всяко време и от всяко място. Независимо дали играете на телефон или таблет, играта ще предложи гладко и впечатляващо преживяване.

100 Burning Hot графика и аудио

Българският разработчик на слотове и софтуер EGT произвежда страхотни заглавия от 2002. Графиката на 100 Бърнинг Хот е традиционна, но в същото време изключително детайлна и ярка. Плодовите символи са изобразени с висока яснота и детайлност, а анимациите при печеливши комбинации добавят още по-голям динамизъм в играта. Основният интерфейс е лесен за разбиране и използване, а барабаните се въртят гладко и без прекъсвания.

Звуковите ефекти и музикалният фон също допринасят за атмосферата на играта. Саундтракът е умерен и приятен, докато звуковите ефекти при въртене на барабаните и печеливши комбинации са направени така, че да създават усещане за истинско казино преживяване.

Въпреки че 100 Burning Hot е създадена в класически стил, в нея има много модерни характеристики, които я правят атрактивна за различни типове играчи. Благодарение на висококачествената графика и звук, тя предлага зашеметяващо слот преживяване.

Символи

100 Бърнинг Хот е слот игра, която разполага с 5 макари. По-голямата част от символите с нисък лимит могат да се появят подредени ако имате късмет, защото при тях има средно изплащане. Три портокала, сливи, лимони или череши ще платят 10 пъти залога. Появяване на четири от един вид за всеки от тези плодове се плаща 30x, докато пет от един вид ще изплати 100x.

По-добре плащащите символи в таблицата с печалбите са под формата на камбана (20х-200х) и диня (40х-500х). При грозда се изплаща 40-500x от залога на линията. Накрая червената 7  изплаща 10 пъти ако се приземите само на две линии, но при три от един вид ще е 50х, при четири от вид 200x и при пет от вид 3,000х.

Имате доста Диви, които са разпръснати в слот играта, като знакът за долар, които се появява навсякъде по барабаните и ще умножи залога ви до 300-10000x. Пурпурната звезда се появява само на 1-ви, 3-ти и 5-ти барабан, но ще плати 2000x.

Символът на Дивата природа е четирилистна детелина, която се появява само на 2-ри, 3-ти и 4-ти барабан и замества всички редовни символи, с изключение на двата скатер символа.

Бонус функции на 100 Бърнинг Хот

100 Burning Hot предлага две основни бонус функции, които допринасят за вълнението и предоставят на играчите допълнителни възможности за печалба.

Бонус с джакпот карти

Отличителната черта на повечето EGT слотове е прогресивният джакпот, който се предлага. Всъщност има четири джакпота, които да бъдат спечелени в 100 Бърнинг Хот видео слота. Над барабаните ще ви се появят четири карти: каро, купа, спатия и пика. Всяка една от тях има свой прогресивен джакпот, като карото ви носи най-високата стойност. Следователно колкото повече залагате, толкова по-добър шанс ще имате да спечелите.

Jackpot Cards
Jackpot Cards

Джакпотите могат да се задвижват безразборно след едно завъртане. Играчът отива на втори екран –  Карти с джакпот, където е бонус играта и от там трябва да изберете от 12 карти с лицето надолу. Трябва да изберете три еднакви карти и съответно чак след това ще спечелите бонус наградата. Квалифициращите залози за достъп до джакпота варират от 0.01 до 1.000.00.

Напредналите играчи могат да подобрят своите победи чрез една лесна игра, при която трябва да познаят следващият цвят на картата и по този начин ще удвоите вашият залог.

100 Burning Hot Gamble функция

Друга бонус функция е функцията Gamble. Тази функция се активира след печеливша комбинация и предоставя на играчите възможността да удвоят печалбите си. Играчът трябва да предположи дали следващата карта ще бъде червена или черна. Правилният отговор удвоява печалбите, а грешният ги губи.

Тези бонус функции добавят още по-голямо вълнение и възможности за печалба към играта, правейки 100 Burning Hot още по-забавна и атрактивна.

Заключение

Тази слот игра е прекрасна комбинация от класически дизайн и модерни функции. С ярките си графики и приятни звукови ефекти, играта предлага забавление и вълнение на всеки кръг. Възможността за печалба се увеличава значително благодарение на 100 печеливши линии и високата RTP стойност.

Бонус функциите, като Jackpot Cards и Gamble, предлагат допълнителни възможности за големи печалби, като същевременно добавят слой от стратегия към играта. Възможността за мобилно играе добавя удобство и гарантира, че можете да се наслаждавате на играта по всяко време и от всяко място.

Заключение: Съчетавайки традиционни елементи с модерни функции, тази слот игра предлага богата и вълнуваща игрална сесия. 100 Burning Hot е привлекателна както за нови, така и за опитни играчи, които търсят високи печалби и удоволствието от класическия слот експириънс.