Overall
8.6/10
8.6/10
 • The Idea - 8.5/10
  8.5/10
 • Graphics - 9/10
  9/10
 • Audio - 8/10
  8/10
 • Bonus - 9/10
  9/10
Sending
User Review
0/100 (0 votes)

Играй 100 Burning Hot безплатно – EGT демо версия

Играй на цял екран – Fullscreen Mode

За излизане от цял екран натиснете “Esc”

Имате шанса да разгледате голямото разнообразие от класически слотове в списъка с най-добрите онлайн слотове. Настолните слотове разполагат с много плодови символи, 7s и звезди. В онлайн версиите предлагат повече линии за плащане и по-големи джакпоти, отколкото в другите казина.

ЕGТ или Euro Games Technology разполагат с над дузина класически слотове в своят арсенал, които са с четири примамливи свързани прогресии за играчите.

Трябва да пробвате играта 100 Burning Hot, защото с много печеливши линии можете да достигнете уникални печалби. Това е интересна игра, която можете да я играете на всякъде и на различни мобилни устройства. Разполагате с монети започващи от 0.01 – идеалното  нещо за играчите, които търсят ниски залози и бързи действия.

Ще разгледаме с вас слота 100 Burning Hot видео, за да разберете дали това е вашата хазартна игра и да я добавите към другите ви любими игри.

EGT – страхотните класически слотове

Българският разработчик на слотове и софтуер EGT произвежда страхотни заглавия от 2002. Оттогава EGT се разпространява в Азия и Америка освен от европейските си пазари. Тъй като пазарите му са продължили да се разрастват, разнообразието от слот игри също се развива стремглаво нагоре.

Сега можете да играете десетки топ слотове за истински пари както в настолните, така и на мобилните казина. Обхватът на темите е широк, но EGT има много добри умения с класическите слотове. Игри като 20 Burning Hot и 40 Burning Hot бяха разширени и играта беше преработена със 100 печеливши линии, за да може да просъществува.

100 Burning Hot е оптимизиран за мобилни устройства, но работи най-добре на браузъри, като използвате Google Chrome 30. Като използвате най-новата версия на Chrome вие ще разполагате с перфектен звук и уникална музика. Монетите започват само от 0.01, което дава на играчите с нисък лимит много опции за залагане.

Различните символи

100 Burning Hot е безплатна слот игра, която разполага с 5 макари. По-голямата част от символите с нисък лимит могат да се появят подредени ако имате късмет, защото при тях има средно изплащане. Три портокала, сливи, лимони или череши ще платят 10 пъти залога. Появяване на четири от един вид за всеки от тези плодове се плаща 30x, докато пет от един вид ще изплати 100x.

По-добре плащащите символи в таблицата с печалбите са под формата на камбана (20х-200х) и диня (40х-500х). При грозда се изплаща 40-500x от залога на линията. Накрая червената 7  изплаща 10 пъти ако се приземите само на две линии, но при три от един вид ще е 50х, при четири от вид 200x и при пет от вид 3,000х.

Имате доста Диви, които са разпръснати в 100 Burning Hot, като знакът за долар, които се появява навсякъде по барабаните и ще умножи залога ви до 300-10000x. Пурпурната звезда се появява само на 1-ви, 3-ти и 5-ти барабан, но ще плати 2000x.

Символът на Дивата природа е четирилистна детелина, която се появява само на 2-ри, 3-ти и 4-ти барабан и замества всички редовни символи, с изключение на двата скатер символа.

Бонус с джакпот карти

Отличителната черта на повечето EGT слотове е прогресивният джакпот, който се предлага. Всъщност има четири джакпота, които да бъдат спечелени в 100 Burning Hot видео слота. Над барабаните ще ви се появят четири карти: каро, купа, спатия и пика. Всяка една от тях има свой прогресивен джакпот, като карото ви носи най-високата стойност, следователно колкото повече залагате, толкова по-добър шанс ще имате да спечелите.

Джакпотите могат да се задвижват безразборно след едно завъртане. Играчът отива на втори екран –  Карти с джакпот, където е бонус играта и от там трябва да изберете от 12 карти с лицето надолу. Трябва да изберете три еднакви карти и съответно чак след това ще спечелите бонус наградата. Квалифициращите залози за достъп до джакпота варират от 0.01 до 1.000.00.

Напредналите играчи могат да подобрят своите победи чрез една лесна игра, при която трябва да познаят следващият цвят на картата и по този начин ще удвоите вашият залог.

Различни предложения от EGT

Ако ви харесва да играете на 100 Burning Hot, но все пак искате и търсите други алтернативни игри по EGT ще ви предложат доста голям избор. 100 Burning Hot е част от поредицата на EGT онлайн слотове, които се играят на 4×5 барабани, които са с около 40-100 печеливши линии, а RTP е около 95% марка.  40 Burning Hot e основна версия на 100-линия игра, като основната разлика е наличието на 40 печеливши линии вместо 100. Играта има същите диви и скатер символи, които ще намерите в 100 Burning Hot, но има специален джакпот, като пет червени 7 са на печеливша линия. Ако направите това и ще спечелите 3000x залога си. Както и в 100 Burning Hot можете да ударят един от четирите мистериозни джакпота във всеки един момент след завъртането на макарите.

Ако ви харесали 100 Burning Hot, то тогава задължително трябва да пробвате и 100 Super Hot. Той също се играе на набор от 4×5 барабани, а играчите могат да изберат печеливши линии. Символите са плодове, като повечето символи се появяват подредени. Играта е част от мистериозните джакпоти на EGT. Четирите джакпот награди могат да бъдат задвижвани на случаен принцип след всяко завъртане.

Насладете се на джакпота

Със 100 Burning Hot имате на разположение огромни джакпоти за победа. Ще ви трябва доза късмет в играта, за да можете да ударите някои от натрупаните в барабаните или един – два скатер символа, за да увеличите печалбата си. Не трябва да се отказвате, когато залагате 100 печеливши линии на завъртане, защото има някои огромни джакпоти, които могат да бъдат спечелени и при тяхното спечелване ще бъдете доста удовлетворени от голямата печалба.

Задължително трябва да пробвате безплатно 100 Burning Hot още днес, за да се убедите, че мнението на експертите ще се препокрие с вашето.