Overall
9.4/10
9.4/10
 • The Idea - 10/10
  10/10
 • Graphics - 9.5/10
  9.5/10
 • Audio - 10/10
  10/10
 • Bonus - 8/10
  8/10
Sending
User Review
0/100 (0 votes)

Играй 20 Dazzling Hot безплатно – EGT демо версия

Играй на цял екран – Fullscreen Mode

За излизане от цял екран натиснете “Esc”

Идея

20 Dazzling Hot е онлайн слот игра, която ще те смая със страхотен геймплей и горещи потенциални печалби. 

Играта е създадена от Amusnet Interactive, доскоро познати като EGT и към този момент е една от най-популярните и обичани онлайн ротативки в България. 

Ще играеш на 5 рила, като всеки от тях ще има по 3 позиции. Печелившите линии са 20 и са фиксирани, така че няма да можеш да ги променяш. 

Волатилността на играта е класифицирана като средна, процентът на възвръщаемост(RTP) е 95.95%.

Символите в играта са само 8, което предващава доста по-лесно образуване на печеливши комбинации. Ето кои са те: 

Череши

Черешите ще ти се отплащат за 2, 3, 4 или 5 символа в линия. За два символа ще получиш само утешителна награда от ¼ залога си. При три символа ще си възвърнеш залога, а когато образуваш четири или пет череши, ще спечелиш съответно 2,5 или 10 пъти залога. 

Лимони, Сливи, Портокали

С тези символи отново ще си възстановиш залога за три символа в линия и ще спечелиш 2,5 или 10 пъти залога за четири или пет символа в линия. Единствената разлика спрямо черешите е, че няма да получаваш печалба за само 2 символа. 

Грозде и Диня

Гроздето и динята ще ти плащат 2.5, 10 и 25 пъти залога за три, четири, или пет символа в линия. 

Златна Зведа (Скатер)  

Златната звезда е единствения специален символ в играта. Той е скатер, следователно, може да изплаща печалби за три, четири или пет символа, без те да са подредени в печеливша линия. 

Печалбите са 2, 10 и 50 пъти залога. 

Щастливата Червена Седмица

Този символ ще ти плаща най-много в тази ротативка. Печалбите тук са доста сериозни – 10, 200 и 1000 пъти залога!

20 Dazzling Hot Символи
20 Dazzling Hot Символи

Графика

20 Dazzling Hot има доста добра графика за ротативка от този клас с плодова тема. Всичко в играта е изчистено и няма нищо излишно като визия. Плодовите символи са добре изобразени, а в играта преобладава червения цвят. 

Анимациите са готини и правят образуването на печеливши комбинации да доставя визуално удоволствие. 

Интерфейса е сравнително добър и ще ти дава всичката необходима информация докато играеш, за да си наясно с всичко, което се случва в играта. Ще можеш и лесно да правиш различни настройки при необходимост.

20 Dazzling Hot Графика
20 Dazzling Hot Графика

Аудио

Звученето на 20 Dazzling Hot е точно каквото може да се очаква от слот игра с плодова тема, създадена от Amusnet Interactive. 

Ще чуваш много познати звуци, които са доказали през годините, че пасват отлично на игрите и играчите им се кефят. 

Както винаги, печелившите мелодии ще варират като дължина и епичност спрямо размера на печалбата. 

Като цяло, аудитото е доста добро.

Бонуси

20 Dazzling Hot е слот игра, в която няма много бонуси. Играта дори не разполага с типичния уайлд символ, просто защото няма нужда от него. 

Наличието на само 8 символа прави образуването на печалби доста често явление. А ако успееш да събереш 4 или 5 символа на щастливата червена седмица, ще спечелиш наистина страхотна сума спрямо залога ти. 

И все пак, въпреки липсата на типичните бонуси като безплатни завъртания или множители, 20 Dazzling Hot може да предложи два други бонуса – прогресивен джакпот и мини игра за удвояване. 

А освен тях, слота има и улесняващи играта екстри като автоматични завъртания и турбо завъртания. 

Турбо завъртанията са особено интересни, защото ти дават резултата от врътката на момента. И можеш само с едно задържане на мишката за няколко секунди да изиграеш десетки рундове.

Прогресивен Джакпот – Jackpot Cards

Това е може би една от основните причини толкова много хора да избират да играят слотовете на Amusnet. 

Този джакпот наистина има своя чар, защото може да ти донесе огромни печалби, а от теб не се иска нищо друго, освен да правиш завъртания с истински пари. 

Всяко едно завъртане с реални средства може да се окаже печелившо, но колкото по-голяма е сумата, толкова по-голям е и шанса ти за успех. 

Друга причина този джакпот да се харесва на играчите е, че има доза мистерия в него. Дори когато го спечелиш, ти все още няма да знаеш каква точно сума ще получиш, тъй като е разделен на четири нива. 

Нивата са:

 • Спатия
 • Каро
 • Купа
 • Пика

За определяне нивото на твоята печалба, ще играеш специална мини игра Jackpot Cards. В нея, ще трябва да избираш измежду 12 обърнати кари, докато получиш 3 с една и съща боя. 

Въпросната боя ще отговаря на сумата, която ще спечелиш. А точните суми ще можеш да виждаш по всяко време на мини играта, както и дори в основната игра – в горната част на игралния прозорец.

Игра за Удвояване

Ако си рисков играч, тази мини игра вероятно ще ти хареса. Тя ти позволява да рискуваш току що направената печалба, за да я умножиш по две или дори повече. 

Но все пак имай предвид, че има шанс и да загубиш печалбата. 

Играта е достъпна след всяко печелившо завъртане на стойност под 35 пъти залога. (когато не използваш автоматични или турбо завъртания). Когато направиш такова завъртане, в дясната част на екрана ще се появи бутона “х2”

Щом го натиснеш, играта започва. Ще видиш ето това:

20 Dazzling Hot Игра за Удвояване
20 Dazzling Hot Игра за Удвояване

Една обърната карта и два бутона с червено и черно вдясно от нея. Целта на играта е да познаеш цвета на картата, като натиснеш един от бутоните. 

Ако познаеш успешно, печалбата ти се удвоява на мига. След което можеш да играеш отново, за още едно удвояване на вече умножената сума. Максимума е 5 поредни удвоявания, което прави до 32х залога. 

Но ако не познаеш цвета на картата по всяко време на тази мини игра, ще загубиш както първоначалната печалба от завъртането, така и всичко спечелено от последвалите удвоявания. 
Затова играй внимателно и обмисляй дали не си заслужава просто не си прибереш печалбата, когато се удвоиш успешно. Можеш да правиш това с бутона “събери” отдолу.

Заключение

20 Dazzling Hot е готина ротативка, която не случайно се харесва на страшно много играчи. Тя се играе супер лесно, дава хубави печалби сравнително често и за капак изглежда и звучи отлично. 

Ако харесваш слот игрите с плодова тема, вероятно ще ти допадне. 

Но все пак, за да си сигурен/на, можеш просто да пробваш демото, което сме оставили в началото на този преглед. То е безплатно и дори не изисква регистрация. 

След което, ако демото ти хареса и искаш да играеш с истински пари, можеш просто да натиснеш бутона под него. 

Този бутон ще те закара до едно от най-добрите онлайн казина в България, където ще можеш да пробваш на 20 Dazzling Hot с реални средства. Ще намериш и стотици други страхотни слот игри, на които да се забавляваш. 

Така че ако търсиш качествено казино преживяване онлайн, натисни бутона и си опитай късмета!