Overall
7.8/10
7.8/10
 • The Idea - 8.2/10
  8.2/10
 • Graphics - 7.5/10
  7.5/10
 • Audio - 7.6/10
  7.6/10
 • Bonus - 8/10
  8/10
Sending
User Review
0/100 (0 votes)

Играй Good Girl, Bad Girl безплатно – Betsoft демо версия

Играй на цял екран – Fullscreen Mode

За излизане от цял екран натиснете “Esc”

Описание на играта: Невероятна гейм игра с уникални функции, безплатни завъртания, бонус кръг и прогресивен джакпот.

Това е една 3D игра между доброто или злото в този напълно уникален Betsoft слот. Качеството на играта е на доста високо ниво. В „Добро момиче, Лошо момиче“ самият слот е изпълнен с бонус функции, безплатни завъртания и бонус кръг.

Тук може да се насладите на невероятни анимации и всички символи са свързани с темата на слота. Идеята на играта е дали искате да сте от страната на доброто или лошото момиче. Съответно двете страни имат различна гейм игра и различни награди. По-надолу в текста ще ви запознаем с бонусите и гейм играта.

Good Girl, Bad Girl слот игра

В този слот нещата стоят по различен начин, защото трябва да избирате, на коя страна ще играете – на добрата или на лошата. Има 30 линии за плащане, които могат да се използват единствено, когато играете и с двата варианта. При игра на добрата страна означава, че играете за 15 печеливши линии и печалбите са от отляво надясно. Това е нискорисковата гейм игра, при която печалбите са по-чести, но са по-малки.

При лошата страна пак получавате 15 печеливши линии, но този път печелившите комбинации са от дясно на ляво. Този вариант на гейм играта е с по-висок риск, което означава, че печалбите са нарядко, но са по-високи. Ако играете двете страни на слота „ Добро момиче, лошо момиче“, трябва да заложите два пъти сумата, която бихте заложили ако играете за определена страна.

Бутонът “Изберете монета” ви позволява да зададете размера на монетата, която може да бъде от 0.01 до 1. Също така можете да изберете колко монети искате да заложите на определена линия. Отделно имате опция да си изберете да играете за максималният залог и за “Автоматично пускане”. Основните символи при този слот са: 10, J, Q, K и A, а  останалите символи: две домашни котки и две момичета. Символът при паричното колело е скатер символа на слота.

Режими на възпроизвеждане

Това, което прави тази казино игра уникална е, че можете да я играете на три различни режима на игра. Можете да превключвате между тях, при кликването върху стрелката точно под барабаните.

 • Добър режим – печалбите се формират от ляво на дясно, като те са по-малки, но пък за сметка на това по-редовни.
 • Лош режим – печалбите се формират от дясно на ляво, които са по-големи, но са по-нарядко.
 • И двата режима – победите се формират и в двата случая, а залогът ви се удвоява.

Други функции

В „Добро момиче, Лошо момиче“ слот има два символа, които са ореол и тризъбец. Те могат да заменят всеки символ, с изключение на Money Wheel, като имат различни ефекти:

 • Halo – Появява се на 1-ва, 2-ра и 3-та макара. Тя може да ви донесе множител от 1X или 2X .
 • Pitch fork – Появява се на 3-та, 4-та и 5-та макара. Тя може да се превърне в множител от 1Х до 4Х.
 • „Добро момиче, Лошо момиче“ – функции

Доставчикът на играта е решил да добави функцията Click Me Feature, която започва, когато двете  се появят една до друга на макарата, което дава възможност на играча да получи няколко различни опции:

 • Добър вариант – има четири кутии с малки и средни победи и две равнини, които са с голяма печалба и събиране.
 • Лошият вариант – има четири кутии с малки и средни победи и две равнини, които са с голяма печалба и събиране.
 • И при двата варианта – играчът избира на кой вариант ще играе, преди да започне играта.

В слота “Добро момиче, Лошо момиче“ имате опция, при която можете да си удвоите печалбата като кликнете върху бутона “Удвояване”. Можете да удвоявате печалбата си колкото искате, но ако направите грешка, губите първоначалната си печалба.

Фактор – тръпка

В „Добро момиче, лошо момиче“ слот имате възможност да играете бонус кръг, който всъщност е от две функции, комбинирани в една. Той се задейства, когато три от символите на money Wheel попаднат на 1-ви, 3-ти и 5-ти барабан, след което трябва да се завърти колелото на късмета. Не забравяйте, че каквото сте си избрали да играете, такова и колело ще ви се падне – добро или лошо. Наградите, които можете да получите са пари в брой и безплатни завъртания. Ако обаче сте решили да играете на максималният залог, то тогава имате шанс да спечелите и добрият и лошият прогресивен джакпот. Тук можете да спечелите до 1 170 000 монети. Това е една от най-свободните слот машини с 97,8% RTP.

Заключение

Това, което ви представихме е един фантастичен и уникален слот, които е разработен от Betsoft. Тук можете да се насладите на уникални графики, множество допълнителни функции и прогресивен джакпот. Гейм играта е много забавна, но и доста сложна, поради тази причина тя е предназначена за по-опитните играчи, които търсят тръпката в хазартните игри.