Overall
7.8/10
7.8/10
 • The Idea - 8.2/10
  8.2/10
 • Graphics - 7.5/10
  7.5/10
 • Audio - 7.6/10
  7.6/10
 • Bonus - 8/10
  8/10
Sending
User Review
0/100 (0 votes)

Играй Good Girl, Bad Girl безплатно – Betsoft демо версия

Играй на цял екран – Fullscreen Mode

За излизане от цял екран натиснете „Esc“

Good Girl, Bad Girl е уникална слот игра, създадена от Betsoft. Темата на играта е вечната битка между доброто и злото, представена от персонажите на доброто момиче (Good Girl) и злото момиче (Bad Girl).

Този слот има 5 барабана и 15 печеливши линии, като един от най-интересните аспекти на играта е, че играчите могат да избират между три различни режима на игра – Доброто момиче, Злото момиче или и двете едновременно. Всеки режим има свои специфични характеристики и награди.

Възвратът към играча (RTP) в играта е висок – около 97.79%, което е значително по-високо в сравнение с повечето други онлайн слотове. Това значи, че играчите имат големи шансове за печалби. Визуалните ефекти и звуковите ефекти в Good Girl, Bad Girl са изключително добре направени, като придават на играта усещане за ангелско и демонско присъствие.

В Good Girl, Bad Girl самият слот е изпълнен с бонус функции, безплатни завъртания и бонус кръг. Описание на играта: Невероятна гейм игра с уникални функции, безплатни завъртания, бонус кръг и прогресивен джакпот.

Good Girl, Bad Girl графика и аудио

Графиката и звуковите ефекти на слот играта Good Girl, Bad Girl от Betsoft са висококачествени и впечатляващи, както можем да очакваме от този разработчик на софтуер.

Визуално, играта е изключително добре направена. Всеки детайл е внимателно разработен, като подчертава контраста между доброто и злото. В дясната част на екрана се намира злото момиче с черна униформа и зловеща атмосфера, докато в лявата част е доброто момиче с бели крила на ангел и радостна обстановка.

Good Girl, Bad Girl
Good Girl, Bad Girl

3D графиката е детайлна и плавна, като добавя дълбочина и живот към символите на барабаните. Когато постигнете печеливша комбинация, символите оживяват с анимации и светлини.

Звуковите ефекти и музикалната подложка са също така в съгласие с тематиката на играта. Музиката е мека и мелодична, когато играете с доброто момиче, и става по-темна и напрегната, когато преминете към злото момиче. Звуковите ефекти при печеливши комбинации и бонус функции също добавят допълнително вълнение.

Символи

Символите в слот играта Good Girl, Bad Girl от Betsoft са в съгласие с тематиката на играта. Включват изображения на доброто момиче, злото момиче, котката на злото момиче, котката на доброто момиче, както и букви и цифри от игрални карти от Ас до 10.

Играта разполага с два wild символа – един за доброто момиче (с бели крила) и един за злото момиче (с черни крила). Те могат да заместят всички други символи, с изключение на scatter символа, за да образуват печеливши комбинации. Когато wild символът участва в печеливша комбинация, той също така предлага случаен мултипликатор, който увеличава вашата печалба.

Good Girl, Bad Girl Символи
Символи

Scatter символът в играта е изобразен от халото. Когато три или повече такива символи се появят на барабаните, те активират бонус раунда „Money Wheel“. В този раунд, играчите въртят колелото на парите, за да спечелят награди като инстантни кредити, бонус раунди или дори прогресивен джакпот.

Всяка от тези икони придава своя уникален облик на играта, като предлага различни печеливши възможности и увеличава вълнението на играчите.

Good Girl, Bad Girl бонус функции

В този слот нещата стоят по различен начин, защото трябва да избирате, на коя страна ще играете – на добрата или на лошата. Има 30 линии за плащане, които могат да се използват единствено, когато играете и с двата варианта. При игра на добрата страна означава, че играете за 15 печеливши линии и печалбите са от отляво надясно. Това е нискорисковата гейм игра, при която печалбите са по-чести, но са по-малки.

При лошата страна пак получавате 15 печеливши линии, но този път печелившите комбинации са от дясно на ляво. Този вариант на гейм играта е с по-висок риск, което означава, че печалбите са нарядко, но са по-високи. Ако играете двете страни на слота Good Girl, Bad Girl, трябва да заложите два пъти сумата, която бихте заложили ако играете за определена страна.

Режими на възпроизвеждане

Това, което прави тази казино игра уникална е, че можете да я играете на три различни режима на игра. Можете да превключвате между тях, при кликването върху стрелката точно под барабаните.

 • Добър режим – печалбите се формират от ляво на дясно, като те са по-малки, но пък за сметка на това по-редовни.
 • Лош режим – печалбите се формират от дясно на ляво, които са по-големи, но са по-нарядко.
 • И двата режима – победите се формират и в двата случая, а залогът ви се удвоява.

Wild функции

В Good Girl, Bad Girl слот има два wild символа, които са ореол и тризъбец. Те могат да заменят всеки символ, с изключение на Money Wheel, като имат различни ефекти:

 • Halo – Появява се на 1-ва, 2-ра и 3-та макара. Тя може да ви донесе множител от 1X или 2X .
 • Pitch fork – Появява се на 3-та, 4-та и 5-та макара. Тя може да се превърне в множител от 1Х до 4Х.
Wild функции
Wild функции

Good Girl, Bad Girl „Click Me“ бонус функция

Доставчикът на играта е решил да добави функцията Click Me Feature, която започва, когато двете  се появят една до друга на макарата, което дава възможност на играча да получи няколко различни опции:

 • Добър вариант – има четири кутии с малки и средни победи и две равнини, които са с голяма печалба и събиране.
 • Лошият вариант – има четири кутии с малки и средни победи и две равнини, които са с голяма печалба и събиране.
 • И при двата варианта – играчът избира на кой вариант ще играе, преди да започне играта.

В слота Good Girl, Bad Girl имате опция, при която можете да си удвоите печалбата като кликнете върху бутона „Удвояване“. Можете да удвоявате печалбата си колкото искате, но ако направите грешка, губите първоначалната си печалба.

Good Girl, Bad Girl бонус раунд

В Good Girl, Bad Girl слот имате възможност да играете бонус кръг, който всъщност е от две функции, комбинирани в една. Той се задейства, когато три от символите на money Wheel попаднат на 1-ви, 3-ти и 5-ти барабан, след което трябва да се завърти колелото на късмета. Не забравяйте, че каквото сте си избрали да играете, такова и колело ще ви се падне – добро или лошо. Наградите, които можете да получите са пари в брой и безплатни завъртания. Ако обаче сте решили да играете на максималният залог, то тогава имате шанс да спечелите и добрият и лошият прогресивен джакпот. Тук можете да спечелите до 1 170 000 монети. Това е една от най-свободните слот машини с 97,8% RTP.

Заключение

Good Girl, Bad Girl е уникална и вълнуваща слот игра от Betsoft, която предлага играчите да избират между доброто и злото или да играят и двете едновременно. С висок RTP от около 97.79% и разнообразни бонус функции, тази игра предлага много възможности за печалби.

3D графиката е детайлна и анимациите са гладки, което създава атмосфера, която е в съответствие с тематиката на играта. Звуковите ефекти и музикалната подложка също придават допълнително усещане за играта, като се променят в зависимост от избрания режим на игра.

Особено интересни са бонус функциите, включително два wild символа с мултипликатори, scatter символ, който активира бонус раунда Money Wheel, както и възможността за спечелване на прогресивен джакпот.

Без значение дали предпочитате доброто или злото, Good Girl, Bad Girl е една забавна и динамична слот игра, която предлага нещо за всеки играч. Със своята висока RTP и богата селекция от бонус функции, тя е прекрасен избор за всеки, който търси нестандартен и вълнуващ слот опит.