Neteller е най-големият доставчик на онлайн транзакции в света. Повечето казина по света ви предлагат да прехвърляте парите си чрез Neteller. Ще ви запознаем с ползите и защо е хубаво да има акаунт в Neteller, както и с казината, които предлагат трансфери чрез Neteller.

Запознаване с Neteller

В Neteller може да си направите акаунт безплатно и бързо. Ето и стъпките:

  1. Отивате на Neteller.com
  2. Изберете съответния език, който вие говорите или, който предпочитате
  3. Натиснете създаване на акаунт и сте готови
  4. Трябва да потвърдите данните на дебитната или кредитната си карта, ако искате да прехвърляте по-големи суми
  5. Сега може да използвате Neteller, колкото искате

Алтернатива на банковите преводи от 1999 г.

Neteller предлага бързи и лесни онлайн трансфери и е добра алтернатива при традиционните начини на плащане. Без значение, в кое казино ще играете с Neteller всички страни по света са свързани и платежните услуги стават изключително бързо и вие не губите излишно време. Neteller е създадена и е на пазара през 1999 г. и следователно е с дългогодишен опит в безопасните и бързи парични преводи по целия свят. Качеството им е на първо място, но да не забравяме и милионите клиенти, които използват услугите на Neteller, което показва, че може да се доверите на този доставчик при покупка, при транзакции и не забравяйте, че бизнеса им е разпространен в над 200 страни.

Получавате безплатно Net+ карта за достъп до вашите пари

За да започнете да използвате Neteller, зависи единствено от вас. Дава ви се профил и после може да внесете парите си и сте готови с плащанията си, с прехвърляния и получавания на средства по цял свят. Условие е, че Neteller трябва да е одобрен от страницата, която ползвате. Това не трябва да ви притеснява. Вие получавате с профила си в Neteller безплатна карта Net+, която може да се използва на места, където работят с MasterCard. След като си направите картата, трябва да депозирате пари в нея, защото парите трябва да са налични в нея, когато тя е готова, за да може да ги ползвате. Тази карта е като обикновена карта, но с изключение на това , че в Net+ се влага определена сума, с която може да разполагате във вашият Neteller акаунт. Както обикновена кредитна карта, така и Net+ има чип и PIN код, който въвеждате за плащания и за преводи.

Скорост, безопасност и лекота на използване са във фокуса на Neteller

В Neteller извършват плащанията си бързо, просто и сигурно и това не е без причина. Имате пълна гаранция, че плащанията се извършват мигновено и разбира се , че личните ви данни са напълно защитени. По този начин Neteller може да се използва за цели, когато другите методи са плащане са по-бавни. Затова толкова много хора предпочитат и използват акаунта си в Neteller, за да плащат и да получават плащания на уебсайтове по целия свят.

Придобиване на ползи и по-ниски такси, като ViP клиенти

В Neteller ви се предоставя възможност да бъдете част от група, в която има за цел вие да печелите пари от определена компания. Можете да следвате блога, където се споменават най-новите услуги и промоции. Те работят с ViP  програма, която гарантира сигурността на парите, ако нещо е нередно. В тази ViP програма можете да печелите точки и така ще се възползвате от по-ниски такси. Ако разширите профила си с различни валути, то тогава вие ще получите незабавен ViP достъп до чата. Вие получавате постоянна квалификация при прехвърляне към и от Neteller на вашите пари.

Neteller ви дава гаранция за вашите пари

С иновативните и развити технологии, с които разполага Neteller, ви се гарантира, че ще ви предпази от измами с онлайн самоличности и фалшифициране. Някой от технологиите, които използва са BIN/IP контрол, проследяване на транзакцията в реално време, удостоверяване на сигурността (CV2/CVV), пръстови отпечатъци на определеното устройство и наблюдаване на профила ви. С всичко до тук казано, Neteller гарантира на своите клиенти 100%  защита от измами с техните сметки. Милиони хора по света са се доверили и влагат парите си в Neteller, което се дължи на високите технологии и стандарт на безопасност. Neteller е финансово отговорен към вас, защото държи парите ви на сигурно, за да може да ги използвате, когато имате нужда от тях. Затова Neteller поддържа най-добрата сигурност за вашите средства и постоянно я актуализира. Това ви дава гаранция, наред с другите преимущества, че вашата поверително финансова информация, няма да бъде прехвърлена, когато извършвате плащане с Neteller. Когато си депозирате парите към акаунта в Neteller, то всеки път ще ви се изисква да въведете нов код, за да оптимизирате своята защита.

Такси в Neteller

В зависимост от методите на депозита ви се определят таксите в Neteller. Плаща се такса около 1,90% до 4,95% от вашата сума ако искате да внесете във Visa или MasterCard, но може да се прехвърлят безплатно чрез банка. Важно е да знаете, че трансферите, които се осъществяват към и от казината са винаги безплатни. Ако искате да изтеглите определена сума от вашия акаунт, то това ще ви струва около 7,50 €.

Да уточним:

  • Преводи към казина са безплатни и без такси
  • Депозит в Neteller за дебитни карти е от 1,90% до 4,95%, а ако е банков превод е безплатно
  • Изплащането от Neteller, обикновено е в порядъка на 7,50 € за транзакция.

Зад кулисите на Neteller

Може да определим Neteller, като най-бързият и най-сигурният начин да разполагате с парите си. В Neteller паричните преводи са с бърза скорост, парите се превеждат мигновено. Всичко това се дължи на двадесет годишният опит на Neteller, за да може техните клиенти да са в сигурни ръце. В Neteller разчитат изцяло на най-новите технологии, за да имат достатъчно бърза скорост за преводи и сигурност за своите потребители. А за самите клиенти ако използват Neteller просто са ударили джакпота с тях.