Overall
7.4/10
7.4/10
 • The Idea - 8/10
  8/10
 • Graphics - 8/10
  8/10
 • Audio - 7/10
  7/10
 • Bonus - 6.5/10
  6.5/10
Sending
User Review
0/100 (0 votes)

Играй 5 Dazzling Hot безплатно – EGT демо версия

Играй на цял екран – Fullscreen Mode

За излизане от цял екран натиснете “Esc”

Впечатлявате се от ретро слотове, които ви предлагат уникални шестцифрени награди  и търсите запомняща се тръпка, то тогава вие сте на правилното място с “5 Ослепителен Hot”, който е едно от оригиналните предложения на EGT. Този слот поддържа своята популярност, като предлага много големи награди за намирането на любимите плодови символи – пъпеши, грозде, сливи, череши, портокали и лимони, Може да се увенчаете с награда до 100,000 монети в Лъки 7. Имате на разположение скатер символ Бонус Звезда и двойна функция-Gamble, за да добавите още повече забавление и вълнение.

В 5 Ослепително Hot могат да играят от начинаещи и до такива, които са напреднали, защото всички имат шанс за банков баланс, докато играе тази игра чрез комбинирането на широк спектър от кредитни залози и кредитни стойности. За да могат отговарят на индивидуалните вкусове на своите играчи, разработчиците ви предлагат възможността да играете всеки път, когато и където си поискате от вашият таблет или iPad.

Бонус

Тази решетка 5 х 3 барабана е класическа в основата си и е насочена предимно към слот-играчите, които харесват големите награди и тръпката към флаш и frills. Докато гледате как печелившите ви символи избухват в пламъци със сигурност ще се развълнувате от предстоящият момент на тази игра, който е печеленето на наградите.

Ослепителен слот

Всички символи могат да се възпламенят по всяко време, тъй като всички награди и бонуси се дават на случаен принцип и могат да бъдат спечелени още при първото завъртане на барабаните. Наградите започват с класическите плодове на череши, лимони, портокали и сливи, въпреки че дори и те плащат ослепителните 4000 монети.

Дори това няма да ви ослепи толкова, колкото разпръснатите звезди, които могат да ви донесат награда до 5000 монети от всяка точка на барабаните, независимо дали са на признатата печеливша линия или не. Можете да удвоите тази победа, ако улучите няколко пъпеша или грозде, тъй като тези печалби са много сочни около 10 000 монети.

Ако можете да бъдете в Seven Heaven и видите Лъки 7 символите ще можете да спечелите до невероятните 100,000 монети, а ако ударите 5 от тях на някоя от петте си печеливши линии, можете да спечелите няколко награди при всяко ваше завъртане.

Колкото и каквито и да спечелите награди, можете винаги да удвоите вашата печалба с играта „Двойно на вашите пари“. Ще имате на разположение карта обърната с лицето надолу и всичко, което е необходимо да направите, е да предположите дали тя е червена или черна, за да можете да удвоите наградата си. Можете също така да пробвате да я удвоите 5 пъти, което означава, че можете да превърнете награда от 10 000 в 20,000 монети, а след това 40,000 монети, 80,000 монети, 160,000 монети и накрая  зашеметяващите 320,000 монети!

Високи 5 залога

С набор от 5-те печеливши линии, с които да играете на всяко завъртане на барабаните, можете да комбинирате набор от кредитни залози и кредитни стойности, за да направите перфектната си комбинация. Кредитните залози варират от 0.01 монети до 0,1 монети и по този начин можете да залагате навсякъде от 5 кредита до 100 кредита на всяка линия.

Заключение

Тази интересна и забавна слот игра ще ви накара да се забавлявате и да печелите шестцифрени награди. Единственото, което трябва да направите е да седнете и да се подгответе да бъдете заслепени! Тази игра е добър старт за начинаещите играчи!

Предлага се на други езици: 5 Dazzling Hot на сръбски на Casinobonus.rs.