Overall
7.5/10
7.5/10
 • The Idea - 8/10
  8/10
 • Graphics - 8/10
  8/10
 • Audio - 8/10
  8/10
 • Bonus - 6/10
  6/10
Sending
User Review
100/100 (1 vote)

Играй Extra Stars безплатно – EGT демо версия

Играй на цял екран – Fullscreen Mode

За излизане от цял екран натиснете „Esc“

Extra Stars е слот игра разработена от водещото студио за казино софтуер EGT. В тази игра имате пет барабана с три реда и 10 печеливши линии. Играта притежава пет барабана и 10 печеливши линии, които могат да бъдат регулирани от играчите.

Тематиката е класическа и забавна, включваща ярки плодове и звезди, които придават на играта ретро чувство с модерен привкус. С висок RTP (Възвръщаемост към играча) от около 95.78%, играта предлага добри възможности за печалби.

Играта е напълно оптимизирана за мобилни устройства, което позволява на играчите да се наслаждават на вълнуващото преживяване навсякъде и по всяко време.

Тази изключително забавна онлайн слот игра е предпочитана от голям брой играчи и можете да я играете с истински пари в повечето онлайн казина.

Extra Stars Графика и аудио

Extra Stars се отличава с изключително красива графика, която впечатлява с внимание към детайлите и ярките цветове. Играта е изпълнена в класически стил със символи на плодове като череши, лимони, сливи и портокали, както и златни звезди, които притежават ключова роля. Всички символи са изобразени с детайлна графика и живи цветове, което прави играта визуално привлекателна.

Extra Stars
Extra Stars

Звуковата схема на Extra Stars е също толкова привлекателна, колкото и графиката. Дискретният мелодичен саундтрак и звуковите ефекти при печалба добавят още по-голямо вълнение към играта. Когато се постигне печеливша комбинация, музиката се усилва, добавяйки още драма и усещане за постижение. Екстра Старс съчетава красива графика,

Символи

Както вече стана ясно, играта Extra Stars е класическа ротативка с плодове. В играта се срещаме с различни символи на плодове – от лимони и череши до сливи и портокали, както и класически символи като звезди и седмички. Всеки от тези символи има свое собствено стойност, която може да се провери в таблицата за плащания на играта.

Един от ключовите символи в играта е дивият символ, представен от златната звезда. Тази звезда има способността да замести всички други символи, за да формира печеливши комбинации. Освен това, когато златната звезда падне на втория, третия или четвъртия барабан, тя се разпростира по целия барабан и активира функцията за безплатни завъртания.

Интересен момент в Екстра Старс е, че играта няма традиционен разпръскващ символ (scatter), какъвто се среща в много други слот игри. Вместо това, фокусът е на дивия символ и на бонус функциите, които могат да бъдат активирани с негова помощ.

Бонус функции на Extra Stars

Extra Stars предлага разнообразие от бонус функции, които увеличават вълнението и предлагат големи възможности за печалби. Тези функции включват функцията Jackpot Cards, която е характерна за слот игрите на EGT, и функцията Gamble, която предлага възможността за удвоена печалба. Тези бонуси са част от това, което прави Extra Stars така привлекателен за играчите.

Функция Jackpot Cards

Функцията Jackpot Cards е специална бонус игра, която може да се активира случайно по всяко време. Когато това се случи, играчите имат възможността да спечелят един от четирите прогресивни джакпота. В тази бонус игра, играчите са пренасочени към нов екран, където има 12 обърнати карти. Целта е да се обърнат картите, докато не се съберат три с еднакъв символ. Всяка карта кореспондира с един от джакпотите – пика, сърца, каро или спатия. Спечелвате джакпота, който отговаря на три събрани символа.

Jackpot Cards
Jackpot Cards

Функция Gamble

Функцията Gamble е друга бонус функция в Extra Stars, която дава възможност на играчите да удвоят печалбата си. Тази функция се активира след всеки печеливш спин и предлага на играчите да предположат цвета на следващата игрална карта – червено или черно. Ако предположението ви е верно, печалбата ви се удвоява. Но внимавайте, защото ако не познайте правилно, ще загубите всички печалби от текущия спин. Това добавя допълнително вълнение и предоставя възможност да увеличите печалбите си, ако сте готови да рискувате.

Заключение

Всички тези слот игри с плодови изкушения привличат на своя страна огромен брой играчи. Extra Stars не прави изключение. Това е една уникална игра, която напоследък придоби голяма популярност сред феновете на онлайн казината и в частност на ротативките.

Заглавието има безплатна версия, но можете да я играете и с реални пари. Ако обичате слот игри с плодове, то със сигурност тази ще Ви допадне.

Надяваме се, че ревюто ни е било достатъчно подробно, за да се запознаете от близо със слот играта Extra Stars. Желаем ви много успех и фантастични печалби!

Този слот, както и повечето от всички останали игри на EGT можете да играете в голяма част от големите лицензирани онлайн казина в България. Това са казината на Winbet, Efbet, Bet365, 8888, Sesame, Betano, Palms Bet, Bwin и много други.

В горе посочените сайтове ще намерите и специални начални бонуси при извършване на определен депозит, с които да започнете вашата игра ударно. Разгледайте част от тях – тук.