Overall
7.3/10
7.3/10
 • The Idea - 7/10
  7/10
 • Graphics - 6/10
  6/10
 • Audio - 8/10
  8/10
 • Bonus - 8/10
  8/10
Sending
User Review
0/100 (0 votes)

Играй Book of Magic безплатно – EGT демо версия

Играй на цял екран – Fullscreen Mode

За излизане от цял екран натиснете “Esc”

С играта „Книгата на магията“ ще ви се случат безброй чудеса и фантастични неща. Едва ли някой може да си представи какво може да стане с магия, но можете да разбере, докато играе тази онлайн игра! Ние ще ви кажем, че ви се предлагат едни невероятни и впечатляващи победи, така че шансът е във вашите ръце, така че смело натискайте бутона на играта. Когато кристалната топка, която действа като скатер символ се покаже имате блестяща перспектива за победа. Единственото нещо, което трябва да направите е да се отдадете на играта, тогава ще видите заклинанията и чудесата ще се разгърнат пред вас и ще ви донесат многобройни бонуси.

Има зъл магьосник и красива дама, която е принцеса и е заловена от магьосниците и чака герой, за да я спаси. Влезте в безплатните игри и се възползвайте от вълшебната книга, която също така е и Дивата, която има магически трикове. Играйте „Книга на магията“ на мобилният си телефон и можете да се насладите на магическите настройки на тази игра.

Играйте Book of Magic с безплатни онлайн завъртания

Както и в други ЕGТ игри ви предлагат многобройни награди, което не е изненадващо за тези слот игри. Бонусната функция е с безплатни завъртания, а кръгът Gamble с джакпот са впечатляващ пакет. Просто трябва да си представите как ще можете да спечелите доста интересни награди и какви положителни емоции ще ви обхванат с тях. Като разчитате на Wild символа, които е вълшебната книга, за да можете да замените от 2 до 5 символа за книги и така да си сформирате печеливши комбинации. Нещо повече, когато го замествате, ще имате удвояваща сила. Скатер символа е магическа топка и е важна част от магьосниците. Тя награждава победителите от 2 до 5 символа за топките, плюс достъп до безплатните завъртания. За да получите достъп до безплатните завъртания, ви трябват минимум 3 кристални символа. В този рунд ще получите 15 безплатни завъртания и не само това, но те ще са придружени от мултипликатор 3х. Ако функцията се повтори, ще ви бъдат предоставени още 15 завъртания. Ще получите алтернативен набор от правила, специално за безплатните завъртания.

При изплащане трябва да имате от 3 до 5 еднакви символа. Само при магьосникът и принцесата ви трябват само 2 еднакви, които са с най-големите печалби. Отделно имате сандък със съкровище, символи диамант, магическа пръчка, отделно са и  символите на картите, с които получавате при печалба добри изплащания.

С функцията Gamble ще получите друга победа, с която да увеличите възможността си да удвоите сумите си. Най-вълнуващото е, че имате джакпот с 4 прогресивни джакпота, които са на случаен принцип, с функция за взимане. Трябва да си изберете 3 еднакви карти с еднаква боя, за да може да играете за джакпота.

Имате много предимства, с които ще ви зарадва „Книгата на магията“:

 • вълшебната книга – Дива и кристалната топка имат уникални сили
 • самата игра, безплатните завъртания и най-вече супер джакпота
 • възможността да играете на мобилен телефон

Отделно от всички екстри ще бъдете поглезен с впечатляващи анимации, докато спечелите, като една от тях е целувката на принцесата, която ще ви взриви.