Overall
7.3/10
7.3/10
 • The Idea - 7/10
  7/10
 • Graphics - 6/10
  6/10
 • Audio - 8/10
  8/10
 • Bonus - 8/10
  8/10
Sending
User Review
0/100 (0 votes)

Играй Book of Magic безплатно – EGT демо версия

Играй на цял екран – Fullscreen Mode

За излизане от цял екран натиснете „Esc“

Book of Magic е уникална слот игра, разработена от водещия софтуерен доставчик EGT. Играта представлява пет барабана слот с 20 печеливши линии и има тема, вдъхновена от магическия свят, пълен с заклинания и тайни знаци.

Book of Magic има висока степен на възвръщаемост към играча (RTP) от около 96%, което гарантира честни и редовни плащания на играчите. Играта се отличава с невероятна графика и звукови ефекти, които помагат за създаването на мистична и завладяваща атмосфера.

Слотът е създаден, използвайки HTML5 технология, което гарантира безпроблемно изпълнение на различни мобилни устройства. Това означава, че играчите могат да се наслаждават на Book of Magic навсякъде и по всяко време, било то на смартфон или таблет.

Всичко това прави Бук оф Меджик перфектен избор за любителите на слот игри, които търсят вълнуващо и магическо приключение.

Book of Magic графика и аудио

Графиката и звуковите ефекти на слота Book of Magic са създадени, за да въведат играчите в един вълшебен и мистичен свят. Те са основен фактор в общата атмосфера на играта и придават допълнително вълнение към игралния процес.

Book of Magic
Book of Magic

Визуално, Book of Magic се отличава с впечатляваща графика, която представя разнообразие от символи, включително магически артефакти, заклинателни книги и мистични създания. Фонът на играта е тъмна, мистериозна сцена, украсена със златни орнаменти и блестящи елементи, които придават допълнителен магически блясък.

Звуковите ефекти на играта са изключително добре съчетани с тематиката на играта. Мелодични звуци и таинствени музикални акценти създават напрегнато и заинтригуващо настроение. Когато печеливши комбинации се образуват по барабаните, звуковите ефекти се усилват, което добавя допълнително вълнение и емоция към играта.

Цялостната визуална и звукова презентация на Бук оф Меджик допринася за невероятно потапящо и уникално слот изживяване.

Символи

В слот играта Book of Magic са включени разнообразни символи, които отразяват вълшебния и мистичен характер на играта. Те включват различни магически артефакти като вълшебни пръчки, заклинателни книги, съкровища и дори мистични същества като единорози и вълшебници.

Wild символ

В Book of Magic, wild символът е представен от самата Магическа книга. Този символ може да замени всички други символи в играта, с изключение на scatter символа, за да помогне в създаването на печеливши комбинации. Повече от това, всички печалби, които са получени с помощта на wild символа, се удвояват. Това означава, че той не само помага да се формират печеливши комбинации, но също така увеличава стойността на тези печалби.

Wild & Scatter
Wild & Scatter

Scatter символ

Scatter символът в играта е представен от кристална топка. Този символ има способността да активира функцията за безплатни завъртания в играта. Ако трите, четири или пет scatter символа се появят навсякъде по барабаните, играчите ще бъдат наградени със 15 безплатни завъртания. По време на тези безплатни завъртания, всички печалби се утрояват, което създава огромен потенциал за големи печалби.

Бонус функции на Book of Magic

Както и в други ЕGТ игри ви предлагат многобройни награди, което не е изненадващо за тези слот игри. Бонусната функция е с безплатни завъртания, а кръгът Gamble с джакпот са впечатляващ пакет.

Имате много предимства, с които ще ви зарадва Бук оф Меджик:

 • вълшебната книга – Дива и кристалната топка имат уникални сили
 • самата игра, безплатните завъртания и най-вече супер джакпота
 • възможността да играете на мобилен телефон

Отделно от всички екстри ще бъдете поглезен с впечатляващи анимации, докато спечелите, като една от тях е целувката на принцесата, която ще ви взриви.

Безплатни завъртания и множител

Безплатните завъртания са ключов елемент от слот игрите и Book of Magic не е изключение. Това е функция, която се активира, когато трите, четири или пет scatter символа (кристална топка) се появят навсякъде по барабаните. Играчите ще бъдат наградени с 15 безплатни завъртания, които предоставят допълнителни възможности за печалба без никакви допълнителни разходи. Но това не е всичко – всички печалби по време на тези безплатни завъртания се утрояват, което увеличава потенциала за големи печалби. Това създава вълнуващо и непредсказуемо изживяване, което допринася за общото удоволствие от играта.

Book of Magic Free Spins
Book of Magic Free Spins

Jackpot Cards функция

Jackpot Cards е една от особеностите, които правят Book of Magic така уникална. Тази функция предлага четири различни нива на джакпот – пик, червено, каро и спатия, като всеки следващ джакпот е по-голям от предишния. Тази функция може да се активира случайно по всяко време по време на основната игра. Играчите избират от 12 обратени карти, докато не съберат три от същия знак. Тогава те спечелват джакпота, съответстващ на този знак. Тази функция добавя допълнително вълнение към играта и създава вълнуващи моменти на очакване.

Book of Magic Gamble функция

Gamble функцията в Book of Magic е предназначена за тези играчи, които искат да поемат допълнителен риск в надежда за по-големи печалби. След като спечелите дадена ръка, ще имате възможността да опитате да удвоите печалбите си, като предсказвате дали следващата карта в тестето ще бъде червена или черна. Това добавя допълнителна степен на вълнение към играта, тъй като всяко печелившо завъртане може да доведе до още по-големи печалби. Обаче трябва да бъдете внимателни, защото ако предположението ви е грешно, ще загубите печалбите си от това завъртане.

Заключение

Book of Magic е вълшебен слот, който внася свежест и уникалност в жанра. Създадена от известната компания EGT, тази игра пренася играчите в един магически свят, пълен с приключения и възможности за печалба. Висококачествената графика и аудио, заедно с добре премислените бонус функции като безплатни завъртания, Jackpot Cards функция и Gamble функция, добавят слой на сложност и вълнение към играта.

Без значение дали сте новак в слот игрите или опитен играч, Book of Magic предлага нещо за всеки. Нейната динамика, богата тематика и голямата възможност за печалби я правят привлекателна за всякакъв тип играч.