Play’n GO разгръща мощта на Анубис в завладяващо египетско слот продължение

Play’n GO представя най-новия си онлайн слот, Пробуждането на Анкх на Анубис, който обещава да ви потопи в едно футуристично приключение в Древен Египет. Тази динамична игра с 5 барабана пренася играчите в бъдещата земя на Нил, където Анубис се завръща с нови сили, готов да поведе своето царство към славата на барабаните.

В Пробуждането на Анкх на Анубис, играчите се отправят на пътешествие из високотехнологичен египетски пейзаж. Играта следва Анубис, Богът на подземния свят, докато той използва силата на Анкх, за да се справи с предизвикателствата и да открие скритите съкровища в града.

Играчите могат да отключат силата на боговете с функцията „Анубис Уайлдс“, която може да се активира на случаен принцип по време на всяко завъртане. Тази функция добавя Уайлд символи на барабаните, увеличавайки шансовете за създаване на печеливши комбинации.

Освен това, играчите могат да активират невероятните „Анубис Ре-Спинове“ чрез символите Анкх и Уайлд при непечеливши завъртания. Всички Уайлд символи остават на барабаните по време на Ре-Спиновете и се разширяват вертикално, покривайки целия барабан и максимизирайки шансовете за печалба.

Активирайте безплатни завъртания, като уцелите три или повече Скатер символа. В зависимост от броя на Скатерите, играчите могат да спечелят до 20 безплатни завъртания. По време на тези завъртания събирайте символи Анкх, за да получите допълнителни Уайлд символи и да активирате Анубис Ре-Спинове за още повече шансове за победа.

Феновете на оригиналната игра Анкх на Анубис (2019) ще бъдат възхитени от това продължение, както и онези, които са се насладили на екшън игрите Oasis of Dead (2024), Pilgrim of Dead (2023) и Scroll of Seth (2023). Играта се отличава с авангардна графика и динамични анимации, създавайки визуално зашеметяващо изживяване, което съчетава древна митология с футуристични елементи.

Пробуждането на Анкх на Анубис обещава вълнуващ геймплей и щедри награди, правейки го задължителен за всички любители на слотовете. Тази игра не е просто отлична – тя е истински пясъчен триумф!