PalmsBet: СЪБОТА (18.04.2020 г.) 25% до 100 лв. бонус СЛОТ

Играта продължава с 25% до 100 лв. бонус Слот за всяка категория от Palmsbet слот секция.

Важи от 00:00:00 часа до 23:59:59 часа на 18.04.2020 г.

  1. Бонусът изисква успешен депозит.
  2. Бонусът се получава еднократно за деня. За да бъде получен бонусът, клиентът трябва да приеме оферта преди извършването на депозита.
    * За депозити с Cashterminal, офертата може да бъде приета и след извършването на депозита.
  3. Сумата на депозит бонусa е 25% от сумата на депозита до 100 лв. Пример: Ако депозирате 100 лв., ще получите 25 лв. бонус. Ако депозирате 500 лв., ще получите 100 лв. бонус, тъй като максималната сума на бонуса е 100 лв.
  4. За да бъде изтеглена бонус сумата и акумулираните печалби с нея, клиентът трябва да направи квалифициращи залози в секция СЛОТ на стойност 10 пъти депозит плюс бонус (при депозирани 100 лв. и получен 25 лв. бонус, трябва да се направят залози за (100+25)*10 = 1250 лв.).
  5. Сумата на бонуса ще бъде добавена във Вашата игрална сметка веднага, след като депозитът Ви бъде приет. Ще може да използвате бонус средствата, за да играете в категория СЛОТ, но няма да можете да изтеглите сумата на бонуса и евентуалните печалби, преди да бъдат изпълнени условията за разиграване на бонус офертата.
  6. След приемане на офертата сумата на квалифициращия депозит и бонус ще бъдат заключени за изтегляне до изпълнение на необходимите условия и правила.
  7. При наличието на кеш (изтегляема) сума и активен бонус едновременно, клиента ще играе първо с бонус сумата.
  8. В случай, че условията за разиграване на бонуса не са изпълнени в рамките на 30 дни, след изтичане на този срок, цялата сума на бонуса и депозита, както и евентуалните печалби ще бъдат премахнати от баланса на игралния профил.
  9. При успешно покриване на условията за разиграване на бонуса в рамките на 30 дни, сумата на бонуса, както и евентуалните печалби ще бъде прибавена към общия баланс на игралната сметка и няма да има ограничения за използването ѝ.
  10. В случай, че цялата сума на бонуса бъде изиграна преди изтичането 30-дневния период, бонус офертата ще се счита за използвана изцяло.
  11. Ако участникът не желае да получи депозит бонуса от промоцията, той трябва да я откаже преди извършването на депозита. Веднъж отказан, бонусът не може да бъде добавен повторно.