Palms bet: НЕДЕЛЯ (26.04.2020 г.) 100% до 50 лв. за игрите на ISOFT

Palmsbet: 100% до 50 лв. за игрите на CT Gaming

Продължаваме да презареждаме и в неделя. Този път за уникалните за България игри на iSoft Bet!

  1. Бонусът изисква успешен депозит.
  2. Бонусът се получава еднократно за деня. За да бъде получен бонусът, клиентът трябва да приеме оферта преди извършването на депозита.
    *За депозити с Cashterminal, офертата може да бъде приета и след извършването на депозита.
  3. Сумата на депозит бонусa е 100% от сумата на депозита до 50 лв. Пример: Ако депозирате 50 лв., ще получите 50 лв. бонус. Ако депозирате 100 лв., ще получите 50 лв. бонус, тъй като максималната сума на бонуса е 50 лв.
  4. За да бъде изтеглена бонус сумата и акумулираните печалби с нея, клиентът трябва да направи квалифициращи залози в секция Слот, категория iSoft на стойност 10 пъти депозит плюс бонус (при депозирани 50 лв. и получен 50 лв. бонус, трябва да се направят залози за (50+50)*20 = 2000 лв.).
  5. Сумата на бонуса ще бъде добавена във Вашата игрална сметка веднага, след като депозитът Ви бъде приет. Ще може да използвате бонус средствата, за да играете в секция Слот, категория iSoft, но няма да можете да изтеглите сумата на бонуса и евентуалните печалби, преди да бъдат изпълнени условията за разиграване на бонус офертата.
  6. След приемане на офертата сумата на квалифициращия депозит и бонус ще бъдат заключени за изтегляне до изпълнение на необходимите условия и правила.
  7. При наличието на кеш (изтегляема) сума и активен бонус едновременно, клиента ще играе първо с бонус сумата.
  8. В случай, че условията за разиграване на бонуса не са изпълнени в рамките на 30 дни, след изтичане на този срок, цялата сума на бонуса и депозита, както и евентуалните печалби ще бъдат премахнати от баланса на игралния профил.
  9. При успешно покриване на условията за разиграване на бонуса в рамките на 30 дни, сумата на бонуса, както и евентуалните печалби ще бъде прибавена към общия баланс на игралната сметка и няма да има ограничения за използването ѝ.
  10. В случай, че цялата сума на бонуса бъде изиграна преди изтичането 30-дневния период, бонус офертата ще се счита за използвана изцяло.
  11. Ако участникът не желае да получи депозит бонуса от промоцията, той трябва да я откаже преди извършването на депозита. Веднъж отказан, бонусът не може да бъде добавен повторно.