WINBET: ⚽ 15 000 лева стартов джакпот за познавачи

Готови ли сте за футболни емоции?  

Стартът на Бундеслига носи неустоимо предложение – 15 000 лева джакпот за познавачи!   

Джакпот ще спечелят всички участници познали изхода на всички предложени мачове в промоцията!  

Двубоите започват на 16 май, а залозите са вече отворени.

15 000 лева стартов джакпот за познавачи!

СРОК НА ПРОМОЦИЯТА

Начало: 12.05.2020

Край: 31.12.2020

ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

  1. От промоцията могат да се възползват всички клиeнти на Winbet, които имат регистрация с реални средства.
  2. Джакпот ще спечелят всички играчи познали изхода на всички предложени мачове. При повече от един печеливш, сумата на джакпота ще се разпредели поравно между всички играчи.
  3. Ако някое от предложените събития бъде отменено, то всички залози за текущия джакпот ще бъдат отменени. Наградния фонд от текущия джакпот няма да бъде изплатен.
  4. За да вземе участие, всеки играч трябва да комбинира в един залог (колонка) всички мачове от текущия джакпот.
  5. Единствено при всички познати събития, играчите ще спечелят стойността на джакпота. Печалби за отделно познати събития, както и за самия комбиниран залог няма да се изплащат.
  6. Може да се избира повече от един изход за всяко събитие, участващо в дадения джакпот.
  7. Сумата за участие за всеки джакпот се определя от организатора. При избиране на селекция с повече от един краен изход, тя рефлектира върху крайната сума за участие.
  8. Като организатор си запазваме правото да предлагаме повече от един джакпот, като сами определяме колко и кои събития да участват.
  9. ато организатор си запазваме правото да определим с колко да се увеличи наградния фонд за всеки от предлаганите джакпоти.
  10. Няма ограничение за броя на квалифициращите залози.
  11. Само за спортни събития участващи в промоцията ще важат за игра за джакпот. Комбиниран залог с други събития, различни от упоменатите няма да се класира за участие.
  12. Предварително затворени залози (Кешаут) няма да участват в промоцията.
  13. Само залози с реални средства могат да участват за спечелване на джакпота. Залози направени с бонус средства няма да се зачитат за участващи.
  14. Всеки участник спечелил джакпот се съгласява неговото име, снимки и клипове, съдържащи лика му, да бъдат публикувани и съобщавани безвъзмездно. Също така, той дава съгласието си за осъществяването на запис с рекламна цел, както и участие във видео клип иницииран от организатора.
  15. Като организатор си запазваме правото по всяко време и по свое усмотрение да ограничим достъпа до офертата на всеки един клиент, като своевременно го уведомим.
  16. Всички други правила и условия на нашия сайт ще се отнасят до промоцията.
  17. Запазваме си правото при недобросъвестни действия от страна на клиент, с цел да се възползва неправомерно от офертата, да не признаем за валидни направените от него залози, както и да приспаднем всеки положителен баланс, който е получен в резултат на неправомерните действия, а също така и размера на претърпените евентуални загуби.