PalmsBet: Джакпот СУПЕР 15

Една от най-големите печалби, които можете да вземете от спортни залози, е постижима през джакпот играта Супер 15 на Palms Bet спорт. Две неща са ви необходими, за да участвате в играта – Палмсбет регистрация и най-малко 1 лв. по игралната ви банка в сайта.

След това, за да спечелите голямата награда, трябва да имате и не малко късмет и футболни познания, защото трябва да предвидите какво ще се случи в 15 срещи от футболния свят.

Тези двубои се селектират предварително от бетинг компанията и се поставят в съответната секция в сайта. Ако искате да ги видите, просто трябва да натиснете на “Джакпот“ в централната конзола на уебсайта.

Там се показват двубоите, правят се прогнозите и се показва още много информация за играта. Най-важната информация ще синтезираме в тази кратка обучителна статия.

Награди в Palms Bet Джакпот Супер 15

Включилите се в играта с прогнози се състезават за голямата парична награда в размер на половин милион лева. Ясно е по подразбиране, че тя може да се спечели само при познаване на всички срещи. Но, за радост на клиентите, с това не се изчерпва списъка с всички награди, защото:

  • При 14 от 15 познати мача печелите 10 000 лв.
  • При 13 от 15 познати мача печелите 2 000 лв.

Както виждате, дори и при 1-2 грешки в предвижданията си ще вземете една съвсем прилична сума. Истината е, че е малка вероятността да се познаят 15 от 15 мача, така че е страхотно, че имаме такива внушителни поощрителни награди при 13 или 14 уцелени срещи.

Стъпки за участие в джакпот играта

1. Влезте в секцията “Джакпот“, разгледайте листа с футболни срещи и решете каква прогноза ще дадете за тях – 1, Х или 2. Ако не ви се занимава с правенето на прогнози, има бутон “Случаен избор“. Имате право да поставите и по повече от една прогноза за среща – например, двоен шанс 1Х – но това вдига цената на залога.

2. Натиснете бутона “Заложи“, след като прегледате дали сте попълнили прогнозите си по начина, по който искате. Под списъка ще видите колко са избраните от вас комбинации и в съответствие с това колко ще струва залога. Ако сте избрали само по един знак на мач, цената ще бъде 1 лв.

3. Изчакайте края на мачовете, за да разберете дали печелите! Срещите са от футболната програма през уикенда и включват двубои от разнообразни първенства.

Обобщение

Големите майстори на правите колонки обичат този тип джакпот игри, но, дори и да не сте от тях, цената да пробвате късмета си за награда от половин милион лева е минимална – само 1 лв. Доста трудно е да се състави акумулаторен фиш с коефициент 500 000.00, докато тази игра на Палмс Бет представлява точно това с едно голямо предимство – ако направите такъв акумулаторен фиш, при 1 или повече грешки няма да спечелите нищо, докато при джакпот играта ще вземете 2 или 10 хиляди лева при 1 или 2 непознати срещи. Ако обичате, футбола, но предпочитате обикновените залози, вижте статията ни за PalmsBet футболни залози.