Бонус 200+200 Free Spins Всеки ден

Само в седмиците на Коледните и Новогодишни празници вземете 200 + 200 FREE SPINS всеки ден! 

Направете два депозиат от минимум 50 лв. и вземете 200 +200 FREE SPINS за секция СЛОТ.

Всичко което трябва да направите е да следвате стъпките отдолу:

  1. Влезте в акаунта си в palmsbet
  2. Натиснете Депозит в основното меню
  3. Приемете 200 FREE SPINS офертата

Довършете успешно депозита си, след което бонусът автоматично ще се начисли във Вашата сметка.

ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ ЗА БОНУСА

1. „Безплатни игри всеки ден“ може да се ползва от всеки участник получил известие в акаунта си и направил поне един депозит в размер равен или по-голям от 50 BGN / 50 EUR на ден.

2. Условието за залог на бонуса „Безплатни игри всеки ден“ важи само в секция „СЛОТ“ — CT Gaming на игрите Pick the Pig, Fruits Of Desire, Big Joker, Brilliants on Fire, Clover Dice, Duck Spell, Golden Amulet, HOT 7’s X 2, Lucky Clover и Mighty Kraken.

3. Бонус „Безплатни игри всеки ден“ се получава под формата на 200 броя FREE SPINS. Печалбите реализирани с FREE SPINS се начисляват като изтегляема сума в клиентския профил. Стойността на един Free Spin е на минимален залог на максималния брой линии на посочената игра.

4. Всеки регистриран клиент има право на два такива бонуса всеки ден, ако е направил поне два депозита от минимум 50 BGN / 50 EUR през този ден.

5. Ако FREE SPINS не бъде изиграна в рамките на 24 часа от датата на издаването, тя се заличава от сметката на участника.

6. Ако участникът не желае да получи наградата, той трябва преди началото на играта да се откаже, уведомявайки писмено отдел „Връзка с клиенти“.

7. Депозита,  може да бъде  изтеглен само при условие, че направените залози с него надвишават (1) еднократният му размер.

8. Приемайки  „Безплатни игри всеки ден“ по ал. 1 за игра, участникът декларира, че е прочел и приема всички допълнителни правила и условия.

9. Депозита за „Безплатни игри всеки ден“ може да бъде разиграван във всички секции на www.palmsbet.com с изключение на секцията КАЗИНО НА ЖИВО.

10. Депозита за „Безплатни игри всеки ден“ няма да участва за натрупване на точки в допълнителната бонус игра „Лоялна Програма“.

11. Организаторът може да извършва промени в тази промоция по всяко време, за да коригира типографски грешки или, за да подобри яснотата за клиента, и може да промени или отмени тази промоция по всяко време поради законодателни или регулаторни причини, като информация за промените, съответно прекратяването на играта се публикува на сайта на организатора www.palmsbet.com чрез и-мейл или нотификация в сайта.

СРОК НА ПРОМОЦИЯТА

23.12.2020г. 10:00:00 до  01.10.2021г. 10:00:00ч.