Efbet: 200лв Начален Бонус

200лв Начален Бонус

Сега е точният момент да се регистрираш и да грабнеш 200 лв. Начален бонус.
Не пропускай тази уникална възможност! Стани наш клиент, вземи своя бонус, започни веднага да залагаш и се убеди сам в предимствата на efbet.com

Как да получа Начален бонус?

  • Депозирайте средства в своята сметка.
  • Ще получите бонус 100% до 200 лв.
  • Активирайте бонуса и се забавлявайте.

Моля свържете се с нас на е-мейл [email protected] или Чат на живо ако има забавяне при получаване на бонуса Ви.

Условия и правила

  1. Офертата е валидна само за нови клиенти, регистрирани след 01.03.2019г. Офертата важи само за български граждани и лица пребиваващи на територията на Република България.

1.1. Офертата важи за регистрации, направени в промоционалния период след 00:00ч. на 01.03.2019г.

  1. Офертата може да бъде използвана веднъж. При осъществяване на залог, направен със сумата на бонуса (или част от него), Вие се съгласявате с всички правила и условия, упоменати по-долу.
  2. Клиентът трябва да депозира в сметката си минимум 10 лева, €5, 7 USD, 15 TRY. Размерът на бонуса е 100% от стойността на размера на първоначалния депозит като максималният размер на бонуса е ограничен до 200 лева или друга еквивалентна валута.
  3. Бонусът e под формата на безплатен залог и може да бъде получен само за първия депозит на клиента след 01.03.2019г.
  4. Когато клиент реализира безплатен залог, за да получи право да тегли от сметката си, той трябва да изпълни условието за превъртане на бонуса.
  5. Условие за превъртане на бонуса:

6.1. Клиентът трябва да превърти спортни залози на обща стойност 3 пъти размера на бонуса плюс 3 пъти размера на депозита. За превъртане се считат само спортни залози (НЕ ВАЖИ за залози направени в казино секцията на сайта).
Ако клиент депозира 200 лв. и получи бонус в размер на 200 лв. в безплатни залози, за да изтегли средства от сметката си, е нужно да направи залози на обща стойност 1200 лв. или повече като това се счита за превъртане. При депозит от 25 лв. и получен бонус в размер на 25 лв., клиентът трябва да направи залози на обща стойност 150 лв., за да получи право да тегли средства от сметката си.

6.2. Залози, направени на селекции с коефициент по-малък от 1,20, няма да се зачитат при изчислението на превъртането на средства.

6.3 Всички залози направени на селекции от следните маркети: Азиатски Хендикап, всички видове азиатски линии, равен няма залог, всички видове маркети съдържащи четно/нечетно за всички видове спортове, няма да се зачитат при изчислението на превъртане на средства.

6.4 Само определени залози, като губещ или печеливш, ще се считат към условията за превъртане на средствата. Всички залози с определен изход и с коефициент 1.00 няма да се зачитат към условията за превъртане.

6.5 Залози, направени от безплатни залози, няма да се зачитат при изчислението на превъртане на средства.

6.6 Залози, затворени в следствие на използването на функцията „Затвори Залог“, не се зачитат при превъртането на бонуса.

  1. Клиентът има право на само един активен бонус. За да активира друг бонус, той трябва да приключи текущия или да се откаже от него.
  2. Безплатният залог, получен под формата на бонус, трябва да бъде изигран изцяло до 10 денонощия. В противен случай, клиентът губи безплатния залог. Всички залози направени с безплатния залог не се включват в изчислението за превъртане на бонуса.
  3. Клиентът има срок 30 дни от квалифициращия депозит, за да изпълни условията за превъртане на бонуса. Ако след този срок не са изпълнени условията за превъртане, efbet има право еднолично да вземе решение, дали да разреши удължаване на срока за превъртане или да отнеме евентуални печалби и/или сумата на бонуса от баланс сметката на клиента.
  4. Ако клиентът е направил залог цялата сума или част от сумата на безплатния залог, то той няма право да заяви теглене преди да е изпълнил условието за превъртане на бонуса от точка 6.

Общи Условия

  1. Общи условия за ползване на безплатен залог:
  • efbet може да даде на потребителите (като награда от промоция или по свое усмотрение) безплатни залози (Free Bet). Безплатните залози се показват под талона със селектираните срещи. Клиентът може да използва безплатен залог като въведе сума на залога по-малка или равна на тази, посочена в информацията за безплатен залог и постави отметка на съответния безплатен залог в талона.
  • При печалба от безплатен залог в сметката на клиента се изплаща само чистата печалба от залога.
    Например: клиент е заложил безплатен залог 10 лв. на коефициент 2.50. При познаване клиентът печели 10 лв. (безплатен залог) x 2.50 (коефициент) = 25 лв. – 10 лв. (безплатен залог) = 15 лв. (чиста печалба). – efbet има право да изисква безплатния залог да бъде заложен на определено събитие или игра.
  • В случай, че дадено събитие, на което е поставен безплатен залог, бъде определено за познато с коефициент „1”, безплатният залог НЕ се възстановява и НЕ може да бъде използван повторно.
  1. efbet си запазва правото да изиска удостоверяване на самоличността за потвърждение на законосъобразността на операцията.
  2. Офертата не важи за депозити, направени с разплащателни методи: Moneybookers (Skrill) и Neteller.
  3. Ако се установи, че е налице некоректно въвеждане на лични данни, извършено с цел облага от бонус или друга промоция, както и опит за злоупотреба и незаконосъобразно използване данните на трето лице за регистрация, отново с цел облага, efbet ИМА право да отнеме бонуса, всички печалби, реализирани след получаване на бонуса и/или всички средства по акаунта на клиента, и да закрие сметката му.
    Ако efbet открие, че някое от условията за бонуса е нарушено или има доказателство за поредица от залози, които поради бонус за депозит, безплатни залози или друга промоция, водят до гарантирана печалба за клиента, индивидуално или в група, efbet си запазва правото да отнеме бонуса, всички печалби, реализирани след получаване на бонуса и/или всички средства по акаунта на клиента, и да закрие сметката му.
  4. След като бъде кредитиран Начален бонус Бробет Лимитед има право да изиска пълна верификация на клиента.

При поискана верификация, от клиента може да бъде изискан един или повече от следните методи за верификация:

  • Сканирано копие на лична карта
  • Сканирано копие на дебитна/кредитна карта(само лице на картата).
  • Сканирано копие на фактура от платена комунална услуга.
  • Собствена снимка с лична карта в ръка.
  • Собствена снимка с дебитна/кредитна карта(само лице на картата)
  • Собствена снимка до монитора, в който е отворен сайта ни www.efbet.com
  • Предоставяне на банково извлечение(с актуална дата)
  • Видео разговор.

При неусешна верификация или установено несътветствие между самоличността на лицето и попълнените данни в акаунта му, Бробет Лимитед си запазва правото:

  • Да НЕ предоставя начален бонус.
  • В случай, че бонусът е предоставен, Бробет Лимитед да отнеме предоставения бонус, както и всички печалби генерирани чрез него.
  1. Всички оферти за клиентите са ограничени за един човек, семейство, адрес, имейл, телефонен номер, IP адрес, банкова сметка и обществено място (работно място и др.). efbet си запазва правото да откаже бонус или да отнеме бонус и всички печалби, реализирани след получаване на бонуса, ако открие нарушение на това условие. efbet си запазва правото да откаже или прекрати бонус на клиент по свое усмотрение.
  2. efbet.com си запазва правото да променя или да анулира тази оферта за даден клиент или за група клиенти.