WINBET: Lucky Valentines

На 14.02.2021г. всички активни клиенти на winbet ще могат да вземат участие в промоцията „Lucky Valentines“ и да получат по 14 безплатни игри за всеки печеливш залог, спрямо условията на промоцията.

НАЧАЛО: 00:00 часа на 14.02.2021г.

КРАЙ: 14:00 часа на 14.02.2021г.

Правила и Условия

  1. В промоцията могат да вземат участие всички активни клиенти на winbet.bg, поставящи залози с РЕАЛНИ средства в Live казино секцията на сайта в диапазона 00:00 – 14:00ч.
  2. Игрите, включени в „Lucky Valentines“ са всички Roulette маси с изключение на „Double ball” и „Lightning Roulette”.
  3. В промоцията участват само залози, направени с реални, а не с бонус средства.
  4. Квалифициращ залог е този, който e приет успешно и е направен на минимална стойност 0,40лв. или еквивалента в евро, независимо от вида и количеството на числата, включени в залога. Всеки път когато клиент направи клавифициращ залог и топчето падне на числото 14, получава като бонус 14 безплатни игри на слот играта Retro style.

Пример: Залог 0,4 на числата 1,2 à щастливо число 14 = печалба 14 безплатни игри.

  1. Безплатните игри от печелившите, квалифициращи залози ще се сумират след края на промоционалния период и ще се добавят до 1 час след изтичане на промоцията.
  2. Максимален брой печалби – 10 / 140 безплатни игри/
  3. Стойността на една безплатна игра е 0,20лв
  4. Не се изисква нов депозит за приемането на безплатните игри.
  5. Срокът за използване на безплатните завъртания след получаването им е 3 дни.
  6. Спечелената сума от безплатните игри се кредитира автоматично в игралния баланс и няма допълнителни изисквания за разигрването й.

Права на Организатора

  1. Winbet.bg си запазва правото да променя текущите правила на бонус офертата, както и срока на промоцията, във всеки един момент.
  2. Winbet.bg не носи отговорност за неизползвани, изтекли бонус оферти спрямо сроковете, описани в Правила и условия,както и за неизпълнение на условията за разигрване на бонуса в срока, посочен в Правила и Условия за конкретната бонус оферта.
  3. Winbet.bg си запазва правото по всяко време и по свое усмотрение да забрани и/или ограничи предоставянето на тази бонус оферта за конкретен участник и/или група участници.