Palms Bet – СПОРТЕН ДЖАКПОТ „Супер 7“

Печели с новия спортен джакпот СУПЕР 7! 

Твоите точни прогнози ти гарантират атрактивна награда. Прогнозирай 7 предварително избрани спортни срещи и ако успееш да предвидиш крайния им резултат, Palms Bet ще те възнагради с 1000 лв.

За да участваш в надпреварата за Супер 7 трябва да:

1. Дадеш прогнозите си преди началото на първата среща

2. Да прогнозираш с 1, Х, 2 изхода на всяко от 7-те събития

Правила и условия

(1) По реда на настоящите правила се учредява допълнителна бонус игра „ Супер 7” със следните правила:


(2) В допълнителната бонус игра „ Супер 7“, може да се използва от всеки регистриран потребител.


(3) Участниците трябва да направят прогнозата си за резултата от 7 предварително избрани спортни събития от ПАЛМС БЕТ, преди началото на първата среща. За да спечели „ Супер 7“, участникът трябва правилно да предвиди крайния резултат от всички срещи. Размерът на наградата на Супер 7“ е 1000 BGN.


(4) Събитията се резултират въз основа на официалния резултат в редовното игрово време.


(5) За да участват в „ Супер 7“, участниците трябва да изберат резултат (Победа за домакина, Равенство или Победа за госта) за всеки един от 7те събития, представени на страницата за влизане в играта за „ Супер 7“. Фиксираната сума за една прогноза е 5 BGN. При въвеждането на повече от една прогноза на събитие ще доведе до увеличаване на разходите за участие в бонус играта. Това ще увеличи разходите за влизане от 5 BGN за всеки допълнителен ред.


(6) 
Избирайки опцията „Произволни“, случайният избор на една прогноза ще бъде автоматично избран с фиксирана сума от 5 BGN.


(7) След като бъдат направени разиграванията те не могат да бъдат отменени или изменени.


(8) Резултатите в играта „Супер 7“ ще бъдат публикувани в секцията „Супер 7“, меню мои залози.


(9) Ако дадена среща бъде отменена, отложена или прекратена за повече от 48 часа, текущият кръг бива анулиран. Всички залози ще бъдат върнати и награди няма да се изплащат.


(10) Организатора си запазва правото да промени условията на промоциите във всеки един момент. Участващите клиенти ще бъдат своевременно информирани за всяка промяна. Офертите за клиенти са ограничени до една на човек. Ако Организатора има основателна причина да смята, че бонусът се изисква от или за целите на едно и също лице или група от лица повече от един път, тогава Организатора си запазва правото да оттегли всяка оферта от този клиент или група клиенти и/или да отмени всички разигравания, направени със средства от бонуса или офертата, и да премахне печалбите от такива разигравания. Организатора си запазва правото при недобросъвестни действия от страна на играч, с цел да се възползва неправомерно от Бонуса, да приспадне всеки положителен баланс от игралната сметка на участващия клиент, който е получен в резултат на неправомерните действия, както и размера на претърпените евентуални загуби.