Безплатното колело на късмета

Безплатното колело на късмета ти дава шанс за страхотни награди

По един (1) безплатен спин те очаква всеки ден, а сред възможностите за печалба са любимите ти FREE SPINS, FREE BET и различен брой участия в томбола всеки понеделник за единадесет големи награди! 

Правила и условия

1. В допълнителната бонус игра „Безплатно колело на късмета“ право на участие имат само клиенти без ограничения в получаването на оферти и бонуси. Ако подобни ограничения бъдат наложени по време на промоционалния период на „Безплатно колело на късмета“, то право на участие на съотвения клиент също отпада.

2. „Безплатно колело на късмета“ е с общ награден фонд от 102 600 лева.

3. Веднъж дневно, регистрираните в palmsbet.com клиенти имат право да въртят колелото и да печелят „участия“.
– Допълнителен награден фонд от 20 000 лв. ще бъде разделен на 4 ежеседмични тегления, всеки понеделник в 19:30ч. на живо в спортното предаване на Palms Bet „Т’ва ти е играта“.
– Всеки клиент генерирал поне едно „Участие“, участва в ежеседмичните софтуерни тегеления на (11) единадесет парични награди на обща стойност 5 000 лв., които ще се теглят софтуерно всеки понеделник.

4. За да има възможността да спечели парична награда, е необходимо потребителят да има поне едно „участие“. 

– Натрупанят брой участия няма да се занулава след всяко теглене, а ще се акумулира и ще бъде валиден за всички следващи тегления до края на промоционалния период.

5. Всеки ден от периода на играта (16.05.2022г. – 12.06.2022 г.) от „Безплатно колело на късмета“ ще се раздават награди на стойност 2 950 лв. и допълнителни награди всеки понеделник на стойност 5 000 лв., разпределени, както следва:

5.1.1 Парични награди:

– 440 награди х 50 FS на избрани 5-линейни игри на CT. (Pick the Pig, Fruits of Desire,Big Joker, Brilliants on Fire, Clover Dice, Golden Amulet, HOT 7’s X 2, Lucky Clover, Mighty Kraken.) 

– 150 награди х 100 FS на избрани 10-линейни игри на CT. (Pick the Pig, Fruits of Desire,Big Joker, Brilliants on Fire, Clover Dice, Golden Amulet, HOT 7’s X 2, Lucky Clover, Mighty Kraken.)

– 60 награди х 25 FS на избрани 15-линейни игри на EGT за играта Burning Hot.
– 40 награди х 50 FS на избрани 15-линейни игри на EGT. за играта Rise of Ra.
– 70 награди х 5 лв. Безплатен залог за секции „Спорт“ и „На Живо“.
– 2 награди х 50 лв. Безплатен залог за секции „Спорт“ и „На Живо“.
 – 1 награда на стойност 100 лв. под формата на Бонус сума за всички секции в palmsbet.com.

* Допълнителни парични награди, които ще се теглят всеки понеделник до края на промоционалния период.
– 1 награда х 1 000 лв. Бонус сума с (1) едно превъртане за всички секции в palmsbet.com

– 5 награда х 500 лв. Бонус сума с (1) едно превъртане за всички секции в palmsbet.com

– 5 награда х 300 лв. Бонус сума с (1) едно превъртане за всички секции в palmsbet.com


5.2.1. Зареждането на награди:

– Зареждането на всички ежедневни награди ще се извършва в момента на спечелването на наградата.

– Зареждането на всички парични награди, които ще се теглят софтуерно всеки понеделник от 19:30 часа в спортното предаване на Palms Bet „Т’ва ти е играта“, ще става веднага след края на предаването.

6. „Безплатно колело на късмета“ се състои от тринадесет (3) сектора, включващи:

– 7 сектора с парични награди.

– 5 сектора с брой участия за голямата награда.

– 1 сектор „Опитай пак“.

7. Ако валутата на клиентската сметка е различна от валутата на офертата, то сумите ще се превалутират към валутата на сметката на клиента.

8. Всички награди, които включат Безплатен залог и Бонус сума ще бъдат валидни за период от 30 дни. Ако през този период не бъдат изпълнени изискванията за разиграване, описани по-горе, бонусът и последвалите от него печалби ще бъдат премахнати от сметката на клиента. В случай че цялата сума на бонуса бъде изиграна преди изтичането на тридесетдневния (30) период, бонус офертата ще се счита за изпълнена изцяло.

9. Всички награди, които включат FREE SPINS ще бъдат валидни в рамките на 3-дневен срок. Ако през този период не бъдат изпълнени изискванията за разиграване, описани по-горе, бонусът и последвалите от него печалби ще бъдат премахнати от сметката на клиента. В случай че цялата сума на бонуса бъде изиграна преди изтичането на три дневния (3) период, бонус офертата ще се счита за изпълнена изцяло.

10. Palms Bet си запазва правото да промени или оттегли тази оферта по всяко време и без причина или предизвестие.

11. Решенията на Palms Bet по всички въпроси, свързани с тази промоция, са окончателни и задължителни.

12. Офертите за клиенти са ограничени до една на човек. Ако организаторът има основателна причина да смята, че бонусът се изисква от или за целите на едно и също лице или група от лица повече от един път, тогава Организатораът си запазва правото да оттегли всяка оферта от този клиент или група клиенти и/или да отмени всички разигравания, направени със средства от бонуса или офертата, и да премахне печалбите от такива разигравания. Организаторът си запазва правото при недобросъвестни действия от страна на играч, с цел да се възползва неправомерно от Бонуса, да приспадне всеки положителен баланс от игралната сметка на участващия клиент, който е получен в резултат на неправомерните действия, както и размера на претърпените евентуални загуби.


Срок:Начало: 16-05-2022 12:00:00ч.
Край: 12-06-2022 23:59:59ч.