100% до 300 лева начален бонус спорт!

Вземи 100% до 300 лева начален бонус за едно незабравимо СПОРТНО изживяване в Palms Bet!

Направи депозит от 300 лв. и вземи 300 лв. за секции Спорт и На Живо.

Всичко, което трябва да направиш, е да следваш стъпките отдолу:

  • 1. Влез в акаунта си в palmsbet.com
  • 2. Направи минимален депозит от 10 лв.
  • 3. След успешен депозит избери офертата Начален бонус Спорт 100% до 300 лв. 

ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ ЗА БОНУСА

1. По реда на настоящите правила се учредява специален бонус „Начален Бонус Спорт” със следните правила:
2. Всеки клиент може да се възползва САМО веднъж от „Начален Бонус Спорт”.
3. За да се възползваш от „Начален Бонус Спорт”, се изисква успешен депозит.
4. Сумата на бонуса е 100% от сумата на депозита до 300 BGN / 150 EUR.
5. Оферта „Начален Бонус Спорт” е валидна само за разигравания в секции Спорт и На Живо в Palmsbet и не може да се използва за залози на други игри. Разигравания, направени в секцията казино и джакпот, няма да се зачитат в полза на условията за разиграване на бонуса.
6. „Начален Бонус Спорт” се получава под формата на Бонус Сума.
7. След приемането на офертата, сумата на квалифициращия депозит и бонусът ще бъдат заключени за изтегляне до изпълнение на необходимите условия и правила.
8. За да бъде изтеглена бонус сумата и акумулираните печалби с нея, трябва да направиш квалифициращи разигравания на стойност 6 пъти депозит плюс бонус (при депозирани 300 лв и получен 300 бонус, трябва да се направят разигравания на стойност (300+300) * 6 = 3600 лв.)
9. Само разигравания направени на коефициент не по-малък от 1.50, се зачитат към условията за разиграване на бонуса успешно.
10. Клиентът няма право да прави повтарящи се разигравния с бонус средства на едно и също събитие/колонка/система, независимо от промяната на сумата на разиграването или на коефициента на събитието. Отговорността за спазването на това правило е изцяло на клиента, като при нарушението му, целенасочено или неволно, операторът си запазва еднолично правото да премахне бонус баланса и всички натрупани печалби с него.
11. Само губещи или печеливши разигравания се зачитат към условията за разиграване на бонуса. Разигравания с друг статус, като например: отменено, анулирано, предварително затворено (кеш-аут) , частично затворено и т.н, няма да бъдат зачитани към условията за разиграване.
12. При наличието на кеш (изтегляема) сума и активен начален бонус едновременно, клиентът ще играе първо с бонус средствата си.
13. Офертата не важи за депозити, направени с разплащателен метод Skrill.
14. Валидността на бонуса е 30 дни. В този срок условията за разиграване трябва да бъдат изпълнени, в противен случай бонусът, както и генерираните печалби с него ще бъдат премахнати, а условието за залог на бонуса ще остане валидно за оставащата стойност на депозита, в случай, че има остатъчен баланс в игралната сметка.
15. При успешно покриване на условията за разиграване на бонуса в рамките на 30 дни, сумата на бонуса, както и евентуалните печалби ще бъде прибавена към общия баланс на игралната сметка и няма да има ограничения за използването ѝ.
16. В случай, че цялата сума на бонуса бъде изиграна преди изтичането 30-дневния период, бонус офертата ще се счита за използвана изцяло.
17. Играчът има право да се откаже от получения бонус, при положение, че няма извършено нито едно разиграване с бонуса или депозита, с който е взет бонуса. Тогава бонус сумата ще бъде премахната от профила му, а депозита ще бъде начислен обратно в игралната сметка. Ако играчът реши да се откаже от бонус сумата, след като има извършени разигравания с депозита или бонуса, то тогава цялата сума на бонуса и депозита, както и евентуалните печалби ще бъдат изтеглени от баланса на игралния профил.
18. Организаторът може да извършва промени в тази промоция по всяко време, за да коригира типографски грешки или, за да подобри яснотата за клиента, и може да промени или отмени тази промоция по всяко време поради законодателни или регулаторни причини, като информира за промените, съответно прекратяването на играта се публикува на сайта на организатора Palmsbet чрез и-мейл или нотификация в сайта. Промените, съответно прекратяването на играта се публикува на сайта на организатора Palmsbet чрез и-мейл или нотификация в сайта. 

Срок на промоцията:

Старт: 25/05/2023г.

Край: 01/01/2024г.