Нова промоция „Ла Лига Mystery Бонус“ в Palms Bet

Всяка седмица „Ла Лига Mystery Бонус“ ти предлага топ оферта за най-интересния мач от кръга!

Първенство „Ла Лига“ предлага нов бонус за играчите на Palms Bet, научихме от официални източници. Ето какво трябва да знаете:

Участие и Ограничения: Съгласно текущите правила, всички потребители на PalmsBet имат възможност да се включат в допълнителната бонус игра „Ла Лига Мистъри Бонус“.

Квалифициращи срещи: Всички срещи от първенството „Ла Лига“ сезон 2023/2024 се считат за квалифициращи.

Бонусни Срещи: В рамките на „Ла Лига Мистъри Бонус“ ще бъде включена поне една официална среща от първенството „Ла Лига“ на всеки кръг.

Промоционален Период: „Ла Лига Мистъри Бонус“ ще се провежда от 11 август 2023 г. до 26 май 2024 г.

Промоции на Всеки Кръг: Всеки кръг на „Ла Лига Мистъри Бонус“ ще включва най-малко една от следните промоции:

  • Залагане без Риск на Живо: Поставете залог „На Живо“ на футболна среща от „Ла Лига“ и ако залогът не е печеливш, ще получите обратно част или цялата сума на залога.
  • Участие в Томбола: Поставете залог на футболна среща от „Ла Лига“ и участвайте в томбола за спечелване на футболна фланелка, различни артикули или парична награда.
  • Допълнителна Томбола: Всеки успешен участник в „Ла Лига Мистъри Бонус“ има възможност да участва в допълнителна томбола след края на кръга.
  • Бонус за Гол: Поставете залог ПРЕДИ началото на футболна среща от „Ла Лига“ и получете бонус за всеки отбелязан гол в нея.
  • Безплатни Завъртания: Поставете залог ПРЕДИ НАЧАЛОТО ИЛИ ПО ВРЕМЕ на футболна среща от „Ла Лига“ и спечелете безплатни завъртания на слот игра.
  • Залог Премач със Залог на Живо: Поставете залог ПРЕДИ началото на футболна среща от „Ла Лига“ и вземете бонус сума, която да заложите „На Живо“ на същото събитие.
  • Удвоена Печалба: Поставете залог на футболна среща от „Ла Лига“ и при печеливш залог, печалбата ще бъде удвоена до определена сума.
  • Ранно Изплащане: Поставете залог преди началото на футболна среща от „Ла Лига“ и той може да бъде уреден като печеливш, независимо от крайния резултат, според определени условия.
  • Заявка за Избрана Среща: Имате възможност да заявите маркет по ваше желание за футболна среща от „Ла Лига“.
  • Други Промоции: Всички промоционални активности, свързани със срещите от „Ла Лига“, различни от изброените по-горе.

Обявяване на Промоции: Организаторът ще обявява поне 24 часа преди началото на всеки кръг от „Ла Лига“ коя промоция ще бъде включена в „Ла Лига Мистъри Бонус“, както и нейните правила и условия.

Тегления на Награди: По време на първенството ще бъдат проведени две тегления, включващи награди като бонуси и футболни фланелки.

Получаване на Бонуси: Всички участници, които се класират за „Ла Лига Мистъри Бонус“, ще получат бонусите си на следващия ден до 10:00 часа.

Тегления чрез Генератор на Случайни Числа: Тегленето на наградите от „Ла Лига Мистъри Бонус“ ще се извършва посредством генератор на случайни числа.

Време за Тегления на Томболи: Всички тегления на томболи ще се провеждат на следващия ден до 19:00 часа, след края на настоящия кръг.

Обявяване на Печеливши Участници: След провеждането на тегленето, всеки печеливш ще бъде обявен в социалните профили на Palms Bet.

Ограничения на Бонуси: Всички бонуси за участниците са ограничени до един на човек от съответния кръг. Организаторът може да оттегли офертата или залози, които се изискват от или за целите на едно лице или група от лица повече от един път.

Не пропускайте възможността да заложите и да спечелите с „Ла Лига Мистъри Бонус“ от Palms Bet!