Нова спортна платформа в сайта на Palms Bet

Palms Bet, водеща фирма в областта на залаганията в България, обяви внедряването на нова и подобрена спортна платформа на своя уебсайт. Този хъб на забавления представя най-новите иновации, множество нови маркети и спортове, като сноукър, Формула 1, дартс, ММА, бокс и много други. Вдъхновени от динамичните спортни интриги и желанието да предложат на своите клиенти най-доброто, Palms Bet представя някои от най-важните подобрения, които ги правят един от лидерите на пазара.

Е-спорт и множество нови маркети

С новата спортна платформа, Palms Bet добави възможността за залагания на електронни спортове (e-спорт), което ще направи преживяването на феновете на видео игрите още по-забавно. Освен това, феновете на сноукър, Формула 1, дартс, ММА и бокс сега могат да залагат на техните любими събития, като се възползват от разнообразни нови заложни пазари и завишени коефициенти.

Нови промоции и бонуси

С новата спортна платформа Palms Bet представя и редица нови промоции и бонуси, които ще впечатлят залагащите. Сред тях се изпъкват:

  • Ранно изплащане: Този функционал позволява на играчите да затворят залог, преди събитието да приключи, и да вземат част от печалбата си.
  • Комбо бонус: Добавя допълнителен бонус към комбинирани залози със спортни събития.
  • Кеш аут: Позволява на играчите да продават залози преди края на събитието и да вземат част от залога си обратно.
  • Излъчване на живо за топ първенства: Феновете на спорта могат да гледат спортни мачове на живо и да залагат по време на тях.
  • 30 лв. залог без риск за Левски: Palms Bet осигурява безрисков залог за Левски в определени случаи.
  • Ла Лига MYSTERY бонус: Специална промоция за феновете на Ла Лига.
  • Безплатна игра с прогнози: Предоставя възможност за безплатно участие в игра с прогнози.
  • Начален бонус СПОРТ: Новите клиенти могат да се възползват от начален бонус в размер на 100% до 200 лв.

С тези нововъведения и подобрения Palms Bet продължава да предлага на своите клиенти най-доброто спортно залагане в България. Залагайки на новата спортна платформа, клиентите на Palms Bet ще имат възможността да се насладят на увлекателни спортни моменти и да увеличат своите печалби с разнообразни бонуси и промоции.