Palms Bet обяви нова промоция за търсене на спортна Легенда

Palms Bet пуска нова промоция, наречена „Легендата“, с цел да открие следващата спортна звезда сред своите клиенти. Таза инициатива обещава вълнуващи възможности за любителите на спортните залози да се изкарат като майстори в прогнозирането на резултатите на спортни надпревари.

Спортната Легенда се определя като този, който постигне най-висок печеливш коефициент в определен период от време. Промоцията включва три вида спортни надпревари – дневни, седмични и месечни, като всеки от тях има свои победители.

Условията за участие са лесни за разбиране. Клиентите на Palms Bet трябва да залагат минимум 5 лева на единични или множествени залози в секции като „Спорт“ и „На Живо„. Залозите могат да бъдат както предварителни, така и на живо. Залози на системи или виртуални спортове не са допустими за участие в промоцията.

В края на всяко класиране ще има само по един победител, който ще бъде определен чрез най-високия печеливш коефициент. Този коефициент се изчислява като печалбата се разделя на залога, като в сумата на печалбата влизат и средствата, получени от Комбо Бонус.

Събитието „Легендата“ ще продължи от 9:00 часа на 8 януари 2024 година до 4:00 часа на 1 юни 2024 година. Всички видове спортни залози по време на този период ще бъдат включени в промоцията.

Този ексклузивен шанс предлага на спортните ентусиасти възможността да изразят своите прогнози и да се изкарат като легенди в света на спортните залози, като същевременно имат възможност да спечелят атрактивни награди в размер на 500, 1000 или дори 5000 лева за своите умения.

Не пропускайте възможността да се превърнете в следващата спортна Легенда с Palms Bet!