Habanero представя нов слот: Waltz Beauty

Habanero, водещ доставчик на премиум слотове и игри на маса, пусна нов магически слот, наречен Waltz Beauty. Тази игра пренася играчите в приказен свят, пълен със загадъчни символи и вълнуващи множители.

Waltz Beauty е с 6×4 мрежа, разположена в омагьосан дворец. Символите на дъската включват различни принцеси, които играчите трябва да съвпаднат на 25 печеливши линии. За допълнително вълнение, могат да се появят загадъчни символи на звяра и кристални Wilds, които не само заместват други символи, но и могат да имат множители за увеличаване на печалбите.

Вълнението на играта се увеличава, когато поне три символа Scatter на двореца се появят на барабаните, пренасяйки играчите вътре в замъка. Там те могат да спечелят до 50 безплатни завъртания, а печелившите линии се удвояват благодарение на функцията Line Boost. По време на тези безплатни завъртания, множителите се натрупват и остават на място, предлагайки шанс за огромни награди, включително максимална печалба до 80,392x.

Waltz Beauty е част от стратегията на Habanero да пусне разнообразни и висококачествени слот игри, след успеха на заглавия като Totem Warrior и Arctic Hunt.

Тони Карапетров, ръководител на корпоративните комуникации в Habanero, коментира новото издание, заявявайки: „Waltz Beauty кани играчите на грандиозен бал, пълен със вълшебни функции, обещавайки щастлив приказен край. Със своите загадъчни символи и случайни множители, тази игра олицетворява нашия ангажимент за създаване на страхотни преживявания, обичани от играчите по целия свят.“