NetENT предизвиква конкуренцията с конкурентни RTP слотове

NetENT е една от най-старите компании за софтуер за онлайн казина в света. Фирмата е известна с някои от най-запомнящите се онлайн плодови машини, които са достъпни онлайн и днес.

Тази награждавана компания създава и доставя уникални плодови машини и класически игри като рулетка, блекджек, покер и бакара на много от най-доверените сайтове в индустрията още от 1996 г.

На тази страница ще разгледаме някои от маркетинговите стратегии и бизнес модели, които използват, за да се справят с конкуренцията от други доставчици като Playtech, Pragmatic Play, Blueprint, GamesGlobal, Play’n GO, и Yggdrasil.

Особено внимание ще обърнем на техните игри с над средния RTP% проценти на изплащане – важна стойност, която показва колко печалби връщат техните плодови машини.

Могат ли да се доверят на NetENT плодовите машини?

Да. Тази високо доверена компания има лицензи да доставя цифрово съдържание на лицензирани и регулирани сайтове от множество авторитетни комисии.

Тези органи и трети страни често проверяват и тестват техния софтуер за честност.

Първият ми опит с NetENT плодова машина беше преди почти 20 години и мисля, че не съм единствен, който смята, че те са едни от най-добрите доставчици. Това е основно благодарение на иконични заглавия като Starburst и Gonzo’s Quest и добрите проценти на изплащане.

Някои може би са запознати с техния рекорден прогресивен джакпот слот Mega Fortune, който изплати невероятни 17,8 милиона евро на един щастливец през януари 2013 г. – най-голямата онлайн печалба от плодова машина по това време.

Този същият слот създаде много милионери през последните 15 години. Може би сте играли на NetENT слот, без дори да осъзнавате, тъй като не всеки обръща внимание на компанията, която създава игрите.

Можете да разберете коя компания е създала дадена плодова машина, като стартирате играта и погледнете началния екран, където обикновено се появява логото на компанията.

NetENT слотове могат да бъдат намерени в над 1000 доверени сайтове, някои от които са експертно прегледани на johnslots.com/en/. Много от тези сайтове предлагат безплатни завъртания с добър RTP за нови играчи.

Фактът, че NetENT софтуерът е хостван на толкова много световно известни сайтове, показва колко доверена е компанията и колко добри са техните дигитални съдържания.

Как NetENT се състезава срещу своите съперници?

Освен че създава забавни и ангажиращи плодови машини с интересни истории, привлекателни герои и звукови ефекти, NetENT осигурява справедливо отношение към играчите, като предлага игри с RTP проценти на изплащане, които са високи или над средното.

Примери за NetENT слотове с над средния RTP% са Funk Master (96,04%), Gonzo’s Gold (96,10%), Knight Rider (96,07%), Silverback Gold (96,11%), Reef Raider (96,10%) и Starburst XXXtreme (96,25%).

Други примери за слотове с високи RTP% са Parthenon: Quest for Immortality (96,03%), Gordon Ramsay: Hell’s Kitchen (96,07%), Rome: The Golden Age (96,06%), Finn and the Candy Spin (96,62%) и Druid’s Magic (96,14%).

Високите или над средните RTP% проценти са важна стратегия на NetENT за поддържане на доволни играчи. Въпреки това, дори слотове с добри RTP проценти не гарантират винаги печалба.

С NetENT слотове или други доверени доставчици, уверете се, че играете на лицензирани и регулирани сайтове с добра репутация в индустрията.