Halloween: Бонус или Точки?

Платформата ELITBET е подготвила специална оферта, в която потребителите могат да изберат между бонуси и точки от магическите казани на Мъни Бъни. Само смелите могат да си тръгнат с награда от призрачния свят на Halloween!

За да се възползват от тази оферта, потребителите трябва да:

  1. Регистрират се в ELITBET.bg или да влязат в профила си, ако вече са регистрирани.
  2. Направят депозит от поне 30 лв. и да изберат казан в „Бонус или точки?“ в секцията „Светът на ELITBET“ > „МИНИ ИГРИ“.
  3. Получат до 3000 точки за магазина в „Светът на ELITBET“, до 3000 Безплатни игри или КЕШ Бонус.

Промоцията стартира на 21 октомври 2024 г. в 11:00 ч. и ще продължи до 04 ноември 2024 г. в 11:00 ч..

Всеки потребител на ELITBET.bg с активна регистрация може да се включи в промоцията, без допълнителни ограничения. За да се включат, потребителите трябва да направят депозит от минимум 30 лв. наведнъж.

След първия квалифициращ депозит, потребителите ще имат правото да изберат казан в „Бонус или точки?“ до края на денонощието. Например, ако депозитът бъде направен в 12:00 ч. на 25 октомври, те ще могат да изберат награда до 23:59 ч. на същия ден.

Получените награди от промоцията могат да включват КЕШ Бонуси, Безплатни игри и точки за „закупуване“ на оферти от магазина в „Светът на ELITBET“. Всеки бонус трябва да бъде активиран в рамките на 24 часа от получаването му.

Важно е да се знае, че точките могат да бъдат използвани за покупки в магазина до 06 ноември 2024 г. в 19:00 ч. Промоцията е валидна само за един потребителски профил.

ELITBET запазва правото си да променя правилата и срока на промоцията, както и да ограничава достъпа до офертите при неправомерно поведение.

Тази уникална оферта предоставя на потребителите възможност да се насладят на празника на Хелоуин с невероятни бонуси и точки!