Палмсбет: Събота (03.10.2020) – Слот Бонус

Палмсбет: Направете депозит от минимум 50 лв. и вземи 100 FREE SPINS за една от топ игрите ни Brilliants On Fire.

Вземете 100 FREE SPINS!

Направете депозит от минимум 50 лв. и вземи 100 FREE SPINS за една от слот игрите ни Brilliants On Fire.

Всичко което трябва да направите е да следвате стъпките отдолу:

1. Влезте в акаунта си в palmsbet.com

2. Натиснете Депозит в основното меню

3. Приемете 100 FREE SPINS за Brilliants On Fire офертата

Довършете успешно депозита си, след което бонусът автоматично ще се начисли във Вашата сметка. 

Правила и Условия

(1) „Безплатни игри всеки ден“ , може да се ползва от всеки участник, направил поне един депозит в размер равен или по-голям от 50 BGN / 50 EUR на ден.

(2) Условието за залог на бонуса „Безплатни игри всеки ден“ важи само в секция „Казино“ — CT Gaming на играта Brilliants On Fire.

(3) Бонус „Безплатни игри всеки ден“ се получава под формата на 100 броя FREE SPINS. Печалбите реализирани с FREE SPINS се начисляват като изтегляема сума в клиентския профил. Стойноста на един Free Spins е на минимален залог на максималния брой линии на посочената игра.

(4) Всеки регистриран клиент има право на един такъв бонус всеки четвъртък, ако е направил поне един депозит от минимум 50 BGN / 50 EUR през този ден.

(5) Ако FREE SPINS не бъде изиграна в рамките на 24 часа от датата на издаването, тя се заличава от сметката на участника.

(6) Веднъж приета оферта за бонус, не може да бъде отказана.

(7) Ако участникът не желае да получи наградата, той трябва преди началото на играта да се откаже уведомявайки писмено отдел „Връзка с клиенти“.

(8) Приемайки  „Безплатни игри всеки ден“ по ал. 1 за игра, участникът декларира, че е прочел и приема всички допълнителни правила и условия.

(9) Организаторът може да извършва промени в тази промоция по всяко време, за да коригира типографски грешки или, за да подобри яснотата за клиента, и може да промени или отмени тази промоция по всяко време поради законодателни или регулаторни причини, като информация за промените, съответно прекратяването на играта се публикува на сайта на организатора www.palmsbet.com чрез и-мейл или нотификация в сайта.

СРОК НА ПРОМОЦИЯТА:
03-10-2020г. от  00:00:00 часа до 23.59:59 часа.–10-10-2020г. от 00:00:00 аса до 23.59:59 часа.

Забележка: Запазваме си правото да прекратим промоцията, преди посочения тук срок или да удължим срока, по наша преценка. Всички участващи клиенти ще бъдат своевременно информирани за всяка промяна.