Palms Bet: Спортен Джакпот

Ако си фен на големите спортни печалби, сега можеш да се възползваш от седмичния ни Спортен Джакпот на стойност 1/2 милион лева! 

Всичко, което трябва да направиш е да следваш стъпките отдолу:

Всичко, което трябва да направиш, е да следваш стъпките отдолу: 

  • 1. Влез в акаунта си в palmsbet.com
  • 2. Посети секция „Спортен Джакпот“
  • 3. Направи прогноза за 15-те подбрани от нас събития

Наградите ще бъдат раздадени както следва:1. При 15 познати резултата – 500 000 BGN.2. При 14 познати резултата – 10 000 BGN.3. При 13 познати резултата – 1 000 BGN.4. При 12 познати резултата –  200 BGN.5. При 11 познати резултата – 50 BGN FREE BET.6. При 10 познати резултата – 50 FREE SPINS.

ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ ЗА “ Джакпот СУПЕР 15″:

1.Посети раздела Джакпот на https://www.palmsbet.com/ и направете прогноза за развоя (Победа за Домакина, Равен Или Победа за Гостуващият отбор)на избраните петнадесет срещи..

2. За участниците е предвидена и възможността за случаен избор на развоя на срещите.Това става с натискане на „Щастливият“ Бутон намиращ се под последният от избраните мачове.

3. Всеки участник в играта „Джакпот СУПЕР 15“ има възможността да участва с повече от една прогноза за дадена среща, което ще увеличи цената за участие в зависимост от броя комбинации от пронозите.

4. За да участвате в Джакпота, трябва да избереш резултат ( Победа домакин, Равенство или Победа гост) за всеки един от 15-те мача, предоставени в страницата за спортния джакпот. Фиксираният залог за една прогноза на мач ( залог на една линия) е 1лв. Възможно е да въведете повече от 1 прогноза на мач, което ще увеличи цената на влизането с 1лв. За всеки допълнителен ред.

5. „Джакпот Супер 15“ е отворен за лица на възраст над 18 години. Palmsbet, остава в правото си да изисква доказателства за възраст и самоличност. 

6. При успешно познати 15 резултата, участника печели ДЖАКПОТА на стойност 500 000 BGN, при познати успешно 14 резултата участника печели утешителна награда в размер на 10 000 BGN, при правилно познати 13 резултата, утешителната награда е 1000 BGN, при правилно познати 12 резултата, утешителната награда е 200 BGN, при правилно познати 11 резултата, утешителната награда е 50 BGN Безплатен залог и при правилно познати 10 резултата, утешителната награда е 50 Безплатни завъртания. 

7.  Ако дадена среща бъде отменена , прекратена или отложена за повече от 48 часа, тази среща автоматично отпада от спортния джакпот и наградите ще бъдат изплащани съответно за познати успешно 14 ,13,12,11 и 10 срещи. При този случай няма да бъде изплащан Джакпот 500 000лв. 

8. В случай, че две от срещите в спортния джакпот бъдат прекратени, отложени или отменини за повече от 48 часа, текущият кръг бива анулиран. Всички залози ще бъдат върнати и награди няма да се изплащат. 

9. Всеки печели съответната награда срещу точния брой познати срещи от него.

10Избора на срещите се предлага от PalmsBet.

11. PalmsBet си запазва правото да променя условията по едно всяко време и по каквато и да е причина.

12 .Успешно поставени прогнози в играта „Джакпот СУПЕР 15“ не могат да бъдат отменяни.

13. Прогнози за играта „Джакпот СУПЕР 15“ се приемат до започването на първата от избраните петнадесет срещи.

14. Резултатите в играта „Джакпот СУПЕР 15“ ще бъдат публикувани в секцията Резултати на  https://www.palmsbet.com/jackpot/  в зависимост от това кога е изиграна последната от избраните петнадесет срещи.

15. В случай, че позналите избраните срещи в „Джакпот СУПЕР 15“ са повече от един участник, то тогава печалбата ще бъде равномерно разпределена между всички познали правилният развой от избраните срещи.

16. Решението на PalmsBet е окончателно и правно обвързващо за всички участници във връзка с всички аспекти и правила на джакпота.СРОК НА ПРОМОЦИЯТА

02.10.2021г. 15:30:00 до 31.12.2021г. 23:59:59ч.

Забележка: Ние си запазваме правото да променим условията на промоциите във всеки един момент. Участващите клиенти ще бъдат своевременно информирани за всяка промяна. Офертите за клиенти са ограничени до една на човек. Ако Организатора има основателна причина да смята, че бонусът се изисква от или за целите на едно и също лице или група от лица повече от един път, тогава Организатора си запазва правото да оттегли всяка оферта от този клиент или група клиенти и/или да отмени всички разигравания, направени със средства от бонуса или офертата, и да премахне печалбите от такива разигравания. Организатора си запазва правото при недобросъвестни действия от страна на играч, с цел да се възползва неправомерно от Бонуса, да приспадне всеки положителен баланс от игралната сметка на участващия клиент, който е получен в резултат на неправомерните действия, както и размера на претърпените евентуални загуби.