Спортен Бонус Манчестър Юнайтед

Фен ли си на „Червените дяволи“? 

Независимо какъв е отговорът на този въпрос, ние ти даваме по 10 лв. за всяко тяхно попадение. 

За да се възползваш от промоцията е необходимо единствено да направиш съответния залог. Останалото ще се реши от голмайсторите на отбора.

За да се възползваш от Спортен Бонус Манчестър Юнайтед е необходимо единствено да последваш стъпките по-долу:

  • 1. Успешен ЕДИНИЧЕН залог (без ограничение в маркета и на минимален коефициент от 1.30) на стойност 30 или повече лева преди началото на срещата.
  • 2. Важат само залози, направени с реални средства.

ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ ЗА БОНУСА

1. В бонус „Спортен Бонус Манчестър Юнайтед“ имат право на участие всички регистрирани потребители на palmsbet.com, с изключение на тези с ограничение в получаване на оферти за бонуси и промоции.

2. Всички условия на офертата важат само за предстоящи събития на Манчестър Юнайтед до 12.06.2023г. 

– 08.04.23г. – Манчестър Юнайтед – Евертън

– 13.04.23г. – Манчестър Юнайтед – Севиля

– 16.04.23г. – Нотингам – Манчестър Юнайтед

– 20.04.23г. – Севиля – Манчестър Юнайтед

3. Класирането за промоцията става чрез единичен залог от минимум 30 лв. с реални средства, при минимален коефициент от 1.30, направен преди началото на срещата.  (само залози определени като Печеливши или Губещи ще се считат за квалифициращи за тази промоция).

*Важно!

– Залози, направени с бонуси или сума, обвързана с бонуси или безплатен залог, няма да се класират за бонус.

4. Всеки, който се класира успешно за бонус „Спортен Бонус Манчестър Юнайтед“, ще получи по 10лв. за всеки отбелязан гол от Манчестър Юнайтед в срещата под формата на Бонус сума! Максималната сума на бонуса е 30лв.

*Пример:

Манчестър Юнайтед – Арсенал. Мачът завършва 2:1. Всички класирали се клиенти получават по 20лв бонус, защото Манчестър Юнайтед са отбелязали 2 гола в срещата.

5. Всички клиенти, които са се класирали за бонус “ Спортен Бонус Манчестър Юнайтед “, ще получат бонуса си на следващия ден до 10:00 часа.

6. Печалбите, реализирани при игра с предоставения бонус “ Спортен Бонус Манчестър Юнайтед „, могат да бъдат изтеглени само при условие, че направените залози с бонуса надвишават (1) еднократния й размер.

7. Залози преди мач, които са били Затворени, няма да се класират за бонуса, независимо дали са Затворени преди мача или На Живо.

8. В случай, че събитието е отложено или прекратено и не се доиграе в рамките на 48-часа, то бонусът ще бъде нулиран.

9. Ако участникът не желае да получи печалбата си, той трябва преди началото на играта да се откаже, уведомявайки писмено отдел „Връзка с клиенти“.

10.Всички бонуси за участниците в играта са ограничени до една на човек. Ако Организатора има основателна причина да смята, че бонусът се изисква от или за целите на едно и също лице или група от лица повече от един път, тогава Организатора си запазва правото да оттегли всяка оферта или всички оферти от този клиент или група клиенти и/или да отмени всеки залог, направен със средства от бонуса, и да премахне печалбите от такъв залог.