Уикенд презареждане

Най-интересното от спорта те очаква през уикенда!

Бъди готов с бонус уикенд презареждане 100% до 50 лв. Бонусът важи само за секции Спорт и На живо.

Всичко, което трябва да направиш, е да следваш стъпките отдолу:

  • 1. Влез в акаунта си в palmsbet.com
  • 2. Направи минимален депозит от 10 лв.
  • 3. След успешен депозит избери офертата уикенд презареждане.

ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ ЗА БОНУСА

1. По реда на настоящите правила се учредява специален бонус „Уикенд презареждане”, от който може да се възползва всеки регистриран потребител на сайта на palmsbet.com, с изключение на тези с ограничение в получаване на оферти за бонуси и промоции.

2. Всеки клиент може да се възползва САМО веднъж от „Уикенд презареждане”.

3. Срокът за активиране на бонус офертата е от 08.04.2023г. 00:00 ч.до 09.04.2023г. 23:59:59 ч.

4. Условието за разиграване на бонус „Уикенд презареждане“ важи само в секция Спорт и На живо.

5.  Бонус „Уикенд презареждане“ е 100% от депозита до максимум 50 лв./ 50 EUR.

 *Пример:

– При депозирани 10 лв. / 10 EUR, клиентът получава бонус 10 лв. / 10 EUR.

– При депозирани 50 лв. / 50 EUR, клиентът получава бонус  50 лв. / 50 EUR.

– При депозирани 100 лв. / 100 EUR, клиентът получава бонус  50 лв. / 50 EUR.

6. Бонус „Уикенд презареждане“ се получава под формата на БОНУС СУМА.

7. Печалбите, реализирани при игра с предоставения бонус „Уикенд презареждане“ могат да бъдат изтеглени само при условие, че направените разигравания с бонуса и депозита надвишават (3) трикратния й размер.

*Пример: При депозирани 50 лв. / 50 EUR и получен бонус 50 лв. / 50 EUR, трябва да се направи залог за (50+50) *3 = 300 лв. / EUR.

8. Само разигравания направени на коефициент не по-малък от 1.30, се зачитат към условията за разиграване на бонуса успешно.

9. Приемайки бонуса по ал. 1 за игра, участникът декларира, че е прочел и приема всички допълнителни правила и условия за конкретния бонус.

10. Бонус „Уикенд презареждане“ е валиден 30 дни от активирането му.

11. Ако бонусът не бъде изигран в рамките на 30 дни от датата на издаването, той се заличава от сметката на участника.

12. Играчът има право да се откаже от получения бонус, при положение, че няма извършено нито едно разиграване с бонуса или депозита, с който е взет бонуса. Тогава бонус сумата ще бъде премахната от профила му, а депозита ще бъде начислен обратно в игралната сметка.

Забележка: Ние си запазваме правото да променим условията на промоциите във всеки един момент. Участващите клиенти ще бъдат своевременно информирани за всяка промяна. Офертите за клиенти са ограничени до една на човек. Ако Организатора има основателна причина да смята, че бонусът се изисква от или за целите на едно и също лице или група от лица повече от един път, тогава Организатора си запазва правото да оттегли всяка оферта от този клиент или група клиенти и/или да отмени всички разигравания, направени със средства от бонуса или офертата, и да премахне печалбите от такива разигравания. Организатора си запазва правото при недобросъвестни действия от страна на играч, с цел да се възползва неправомерно от Бонуса, да приспадне всеки положителен баланс от игралната сметка на участващия клиент, който е получен в резултат на неправомерните действия, както и размера на претърпените евентуални загуби.