Понеделници полни със сила и забавление с безплатни игри от Amusnet!

Понеделниците никога не са изглеждали толкова обещаващи, ако сте фен на игрите! Amusnet Interactive обяви нова и вълнуваща инициатива, която ще направи началото на седмицата ви по-ярко и забавно. Всеки Понеделник в Sesame , играчите могат да се възползват от безплатни игри, предоставени от Amusnet, за да направят своя ден още по-интересен.

Специалната промоция включва безплатни игри за последната заглавие на Amusnet – „20 Bulky Fruits“. Само с един депозит може да спечелите до 100 Free Spins, като възможностите са следните:

  • Депозит от 20 лв. ви дава право на 20 безплатни игри.
  • Депозит от 50 лв. ще ви награди с 50 безплатни игри.
  • Депозит от 100 лв. ви дарява с невероятните 100 безплатни игри.

За да се възползвате от тези невероятни предложения, трябва да направите депозит и след това да разиграете своята сума поне веднъж в секцията Казино или Слот Плюс. Тези безплатни игри имат стойност от 0.20 лв. всяка, като те ви предоставят възможността да спечелите страхотни награди и да направите вашия Понеделник още по-вълнуващ.

Предложенията ви ще бъдат приготвени всеки Понеделник и са достъпни в раздела „Моите Оферти“. Не забравяйте да проверите вашия прогрес, за да сте наясно със статуса на вашите безплатни игри.

Не пропускайте възможността да направите първия ден от седмицата си по-забавен и вълнуващ. Посетете Amusnet Interactive и се насладете на невероятната комбинация от забавление и безплатни игри с Празно няма!